Малко вълче
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Малко вълче
Предлагат ми малко вълче.Чудя се дали да не го взема.
Молят приятел има вила ндолу към Родопи.
Намерил го е само до дупката където живеело.
Каза,че е възможно майкаму да е умряла и не е искал да го оставя само и го е взел.
Чудя се дали тези животни немогат да свикнат със присъствието на хора.Все пак те не са човекоятци(или поне не в крайни случаи
)
Аз се поинтересувах ин Гугала има хора които ги отглеждат досуш като кучета.По принцип това животно много ме кефи.Супер красиви са и са много умни и верни(поне така съм чувал де
)
Вие как мислите.Ако има запознати моля са съвет.
Утре ще гледам да му кача някоя снимка,на този сладур

Молят приятел има вила ндолу към Родопи.
Намерил го е само до дупката където живеело.
Каза,че е възможно майкаму да е умряла и не е искал да го оставя само и го е взел.
Чудя се дали тези животни немогат да свикнат със присъствието на хора.Все пак те не са човекоятци(или поне не в крайни случаи

Аз се поинтересувах ин Гугала има хора които ги отглеждат досуш като кучета.По принцип това животно много ме кефи.Супер красиви са и са много умни и верни(поне така съм чувал де

Вие как мислите.Ако има запознати моля са съвет.
Утре ще гледам да му кача някоя снимка,на този сладур

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Според мен е страшно рисковано! А и след като ти омръзне ще е изгубило инстинктите си и няма да може да се преспособи към гората..

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Едва ли ще можеш да му осигуриш средата от която има нужда. Според мен най-доброто решение е да се свържеш със зоопарка и те ще ти обяснят какво да правиш. 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
vicho написа:Едва ли ще можеш да му осигуриш средата от която има нужда. Според мен най-доброто решение е да се свържеш със зоопарка и те ще ти обяснят какво да правиш.
Аз също мисля,че зоо-то е най-разумния вариянт

колега направо ми драсни 1 ЛС ако решиш да не го взимаш и да го пращате в зоопарка, аз изобщо няма да о мисля ами направо ще си го взема, вече имам опит
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Аз бих си го взел. В зоопарка - в никакъв случай. Виждал ли си вълк в зоопарк?! Цял живот тича в клетката напред-назад. 

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Чувал съм от горски, че разликата им с повечето кучета е, че са по - интелигентни.
Е, всяко си носи характера де.
И стадния инстинкт. Който го прави и агресивен към кучета.
Но според мен с такова животно проблемите ти ще са със закона и съседите, не с животното.
Е, всяко си носи характера де.
И стадния инстинкт. Който го прави и агресивен към кучета.
Но според мен с такова животно проблемите ти ще са със закона и съседите, не с животното.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
давай ми го насам ако няма да го гледаш страхотни животни са и могат да се гледат дори и след време да няма къде да го гледаш или какво да го правиш пак можеш да го дариш на зоопарка но щом е малко не се колебай няма такова удоволствие да го отгледаш от малко бъди сигурен че цял живот ще го помниш
пусни снимки на сладура да го видим

Дядката беше хванал малко вълче сигурно беше на 1 седмица и го беше донесъл вкъщи - човека мислеше че е някакъв помиярник, и се чудеше кво прави помияр у гората, и после като порастна се видя че грам не е подобрена превъзходна, та то си е като при кучето, ако го гледаш с внимание и любов се привързва към теб и не прави проблеми...и да има си проблеми с другите кучета отвреме навреме особено когато реши да вие, нашия "помияр" рядко го правеше. ма кат се обадеше разлайваше махалата
колега сериозно ако решиш да го разкарваш драсни 1 лс
колега сериозно ако решиш да го разкарваш драсни 1 лс
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Колега, другото, което си мисля, че е важно, е къде живееш. В смисъл това е животно, което малко или много си има инстинктите на диво животно и ще е грехота да го затвориш в апартамент!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Малко като поотрасне ще го заведа на село.Много красиви тези животни еиии.Къде скоро четох искали да ги избиват

Колегата със вълка - Кажими моляте какви са му предпочитанията за храната.Защото не мисля да му давам живи животни да яде.
Четох,че ядът мърша,но се мръщят.

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3