Заем...
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Заем...
Абе тука има ли хора които са запознати с заеми и такива раоти.. че искам да изтегля заем 2000 лева и да го изпатя за година максимум... и да мога в момент в които имам парите да го погася целия... Студент съм редовно, не работя по договор и заплатата ми е 300 лева...
Също е вариант да е на майка ми на името щото поне дя си бачка на сигурна работа... и по-лесно ще стане предполагам..
Също е вариант да е на майка ми на името щото поне дя си бачка на сигурна работа... и по-лесно ще стане предполагам..

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
всички банки искат трудов договор , без такъв е трудна работа или трябва да теглиш пари от джет кредит и разни такива при които лихвите са убииствени - 40,50,60 %. Наи добре на маика ти на името , щом работи на сигурна работа ще стане лесно .
It`s party time !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми аз се сещам и за варианта и с кредитна карта. Доколкото си спомням на мен не ми искаха нито трудов договор, нито нищо. Само лична карта. Там верно не са 50-60% лихвите, ама 17-19% си ги гонят.
- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
Имаш ли и искаш ли да ипотекираш нещо? Има един вариант при това положение с трудовия договор ,ако имаш интерес пиши ЛС да ти разясня малко нещата.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
someone написа:Ми аз се сещам и за варианта и с кредитна карта. Доколкото си спомням на мен не ми искаха нито трудов договор, нито нищо. Само лична карта. Там верно не са 50-60% лихвите, ама 17-19% си ги гонят.
С тая разлика, че кредитната карта като изтеглиш парите от нея ти цъкат всеки месец по 17-19%, а не за годината. Относно въпроса на колегата, ти няма да можеш да вземеш кредит особено без трудов стаж в тази криза ще ти е нужно чудо. Взимай на майка ти на името в някоя банка където лихвата е най-малка, а пък и майка ти където работи нека пита дали фирмата има някакви договорености с някоя банка, ако има по-добре, защото лихвата ще падне и то не с малко. Успех. А и можете да пробвайте с оувърдрафт, но за целта трябва на майка ти да й превеждат парите по дебитна карта в банката, поне 3-4 заплати трябва да са преведени от както работи във фирмата.
elica lazarova написа:Имаш ли и искаш ли да ипотекираш нещо? Има един вариант при това положение с трудовия договор ,ако имаш интерес пиши ЛС да ти разясня малко нещата.
Ели да не го набивате точно в този момент в който кризата е наяве и цените на недвижимите имоти са нищожни, пук и за човек който иска 2000лв немисля, че трябва чак имот да ипотекира!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Веселин|Василев написа:someone написа:Ми аз се сещам и за варианта и с кредитна карта. Доколкото си спомням на мен не ми искаха нито трудов договор, нито нищо. Само лична карта. Там верно не са 50-60% лихвите, ама 17-19% си ги гонят.
С тая разлика, че кредитната карта като изтеглиш парите от нея ти цъкат всеки месец по 17-19%, а не за годината. Относно въпроса на колегата, ти няма да можеш да вземеш кредит особено без трудов стаж в тази криза ще ти е нужно чудо. Взимай на майка ти на името в някоя банка където лихвата е най-малка, а пък и майка ти където работи нека пита дали фирмата има някакви договорености с някоя банка, ако има по-добре, защото лихвата ще падне и то не с малко. Успех. А и можете да пробвайте с оувърдрафт, но за целта трябва на майка ти да й превеждат парите по дебитна карта в банката, поне 3-4 заплати трябва да са преведени от както работи във фирмата.
Ми на майка ми по такава карта и дават заплатата и бачка на това място от 20 години...

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
-Maxxx- написа:Веселин|Василев написа:someone написа:Ми аз се сещам и за варианта и с кредитна карта. Доколкото си спомням на мен не ми искаха нито трудов договор, нито нищо. Само лична карта. Там верно не са 50-60% лихвите, ама 17-19% си ги гонят.
Ми на майка ми по такава карта и дават заплатата и бачка на това място от 20 години...
Ходи до банката в която на майка ти и превеждат заплатата и питай за условията по оувърдрафт мисля, че този вариант най те устройва.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве може да стане ве човек.
По няколко начина.
1. Бърз кредит или сходен продукт(кредитни карти и алабала), с голяма лихва.
2. Гаранти.
Ипотеката я забрави, никва ипотека за 2000 лв, то е смешно. Само на нотариуси дет ше търчиш и ше плащаш не си струва.
Ако имаш документ за дохода за поне 3 месеца назад(не е нужно да е от НОИ) и наистина си студент, работата може да стане.
Писах ти преди малко ама се отказах, че не ми се занимаваше...
Щото, бях пропуснал, че договорът ти не е трудов.
А и имаш доста въпросителни. Семейно положение, откога е дохода, други кредити....
Тръгвай по банките и питай. Може да стане. 2000 лв. е смешен кредит. Нито кризата ги бърка, нито нищо, но се подготви добре с документи за дохода.
По няколко начина.
1. Бърз кредит или сходен продукт(кредитни карти и алабала), с голяма лихва.
2. Гаранти.
Ипотеката я забрави, никва ипотека за 2000 лв, то е смешно. Само на нотариуси дет ше търчиш и ше плащаш не си струва.
Ако имаш документ за дохода за поне 3 месеца назад(не е нужно да е от НОИ) и наистина си студент, работата може да стане.
Писах ти преди малко ама се отказах, че не ми се занимаваше...
Щото, бях пропуснал, че договорът ти не е трудов.
А и имаш доста въпросителни. Семейно положение, откога е дохода, други кредити....
Тръгвай по банките и питай. Може да стане. 2000 лв. е смешен кредит. Нито кризата ги бърка, нито нищо, но се подготви добре с документи за дохода.
- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
Веселин|Василев написа:someone написа:Ми аз се сещам и за варианта и с кредитна карта. Доколкото си спомням на мен не ми искаха нито трудов договор, нито нищо. Само лична карта. Там верно не са 50-60% лихвите, ама 17-19% си ги гонят.
С тая разлика, че кредитната карта като изтеглиш парите от нея ти цъкат всеки месец по 17-19%, а не за годината. Относно въпроса на колегата, ти няма да можеш да вземеш кредит особено без трудов стаж в тази криза ще ти е нужно чудо. Взимай на майка ти на името в някоя банка където лихвата е най-малка, а пък и майка ти където работи нека пита дали фирмата има някакви договорености с някоя банка, ако има по-добре, защото лихвата ще падне и то не с малко. Успех. А и можете да пробвайте с оувърдрафт, но за целта трябва на майка ти да й превеждат парите по дебитна карта в банката, поне 3-4 заплати трябва да са преведени от както работи във фирмата.elica lazarova написа:Имаш ли и искаш ли да ипотекираш нещо? Има един вариант при това положение с трудовия договор ,ако имаш интерес пиши ЛС да ти разясня малко нещата.
Ели да не го набивате точно в този момент в който кризата е наяве и цените на недвижимите имоти са нищожни, пук и за човек който иска 2000лв немисля, че трябва чак имот да ипотекира!!!
Не е задължително да е имот. Там е работата,че без трудов договор трудно някоя банка ще отпусне какъвто и да е кредит...даже и тези "само с лична карта" са пълна глупост и не е както ги рекламират. За тази сума може да ипотекира кола или някакви други ценности..... Не се опитвам да го прецакам,не си го и помисляй даже! Само предлагам опция...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ели,
Аз не съм казал че ще го прецакаш човека.
Но никоя банка няма да приеме ипотека на кола
Прави се в изключителни случаи, за лоялен клиент и за нов автомобил
Да се приеме колата като залог.
И тъй, каот системата ми е горе - доле ясна, отново казвам: не си струва дори само заради нотариалните такси каквато и да е ипотека.
Просто е безмислено, 2000 лв е кредита, да даде поне 10% от тях само на нотариус и да се занимава два пъти с прехвърляне на каквото и да е.
Помисли първо върху това. Банката и да му даде кредит срещу ипотекя няма да му спести нотариалните такси и няма банката да се занимава с нотариусите.
Към това добави високите такси за разглеждане на такива кредити... Вероятността все пак да не му го дадат...
И кажи, дали си струва.
Да беше 20 000 лв, да се позамислим, ама за 2000... Абсурд.
Аз не съм казал че ще го прецакаш човека.
Но никоя банка няма да приеме ипотека на кола

Прави се в изключителни случаи, за лоялен клиент и за нов автомобил

И тъй, каот системата ми е горе - доле ясна, отново казвам: не си струва дори само заради нотариалните такси каквато и да е ипотека.
Просто е безмислено, 2000 лв е кредита, да даде поне 10% от тях само на нотариус и да се занимава два пъти с прехвърляне на каквото и да е.
Помисли първо върху това. Банката и да му даде кредит срещу ипотекя няма да му спести нотариалните такси и няма банката да се занимава с нотариусите.
Към това добави високите такси за разглеждане на такива кредити... Вероятността все пак да не му го дадат...
И кажи, дали си струва.
Да беше 20 000 лв, да се позамислим, ама за 2000... Абсурд.
- borislav
- младши ентусиаст
-
за кредитна карта е лош вариант за 2 бона не ипотекирай нищо щото ще ти излезе златно най вече се надявай на майка ти да ти помогне с кредит поне лихвата ще е долу горе приемлива(не казвам че ще ти хареса де)но тва е най добрия вариянт най добре е ако можеш да ги вземеш от приятел
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
"С тая разлика, че кредитната карта като изтеглиш парите от нея ти цъкат всеки месец по 17-19%, а не за годината."
Лихвата е винаги на година а не на месец......
В момента е много тегаво с кредитите, та дори и за 2000лв!
Мен ме осигуряват на солидна сума, превеждат ми я в Пощенска банка и когато ги попитах колко потребителски кредит ще ми дадат, отговора беше - изчакай по-добри времена
Не се занимавай с заложни къщи и разни кредитни дружества ако не е супер спешно!
Мен ме осигуряват на солидна сума, превеждат ми я в Пощенска банка и когато ги попитах колко потребителски кредит ще ми дадат, отговора беше - изчакай по-добри времена

Не се занимавай с заложни къщи и разни кредитни дружества ако не е супер спешно!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
barty написа:"С тая разлика, че кредитната карта като изтеглиш парите от нея ти цъкат всеки месец по 17-19%, а не за годината."
Мен ме осигуряват на солидна сума, превеждат ми я в Пощенска банка и когато ги попитах колко потребителски кредит ще ми дадат, отговора беше - изчакай по-добри времена![]()
Обясни ми факта след покупка на стока чрез кредитна карта на стойност 169лв от магазин Технополис ми взимат с 70лв повече над сумата на стоката която съм купил. Това става в рамките на 1 месец, купувам-връщам, банката е Пощенска банка.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Веселин|Василев написа:
Обясни ми факта след покупка на стока чрез кредитна карта на стойност 169лв от магазин Технополис ми взимат с 70лв повече над сумата на стоката която съм купил. Това става в рамките на 1 месец, купувам-връщам, банката е Пощенска банка.
????
Лихвата е на година, приеми думите ми като абсолютно сигурни.
Куцат ти и сметките, тия 70 лв не са 15, а са между 40 и 50% от сумата

Такава лихва няма и не може да има. По закон. Не може да съществува 19% лихва на месец. Да не говорим за 50%
Или имаш грешка в сметките, или нещо е дръпнато - по грешка или като кражба.
И в двата случая си направи проверка на картовата сметка!!! Има некакъв проблем. Не е нещо, което да даваш за пример.
По - скоро си оправи проблема!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Да не са ти начислили междувременно и годишната таска? Ако ти е по-височък лимита може да са 50лв на година и ако си пропуснал някоя вноска и ето ти ги 70лв....
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2