Търся снимки от Интериора на Е36, Е30 !
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Търся снимки от Интериора на Е36, Е30 !
Ако може да са снимани от ъгъла точно като на тази снимка:
Като цяло ми трябва снимка точно като тази но на Е36 и Е30... Няма значение с малък/голям борд, волан и такива работи. Просто да са на Е36 или Е30 : ) И да са или 1280 х 1024 или по - големи... Но и по - малки не отказвам !

Като цяло ми трябва снимка точно като тази но на Е36 и Е30... Няма значение с малък/голям борд, волан и такива работи. Просто да са на Е36 или Е30 : ) И да са или 1280 х 1024 или по - големи... Но и по - малки не отказвам !

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
savski написа:Трудно ли е да напишеш в google.bg "Е36 interior", да зададеш търсене на изображения и да гледаш.
Ако не ти представлява трудност, повтори процедурата, само че вместо "е36", напиши "е30".
Е*ати темите се пускат!
опс, един от новите мъдреци се изпусна

я я свърши таз работа, и дай линк с исканата резолюция...
яворе, ситни са ти снимките бре

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
savski написа:Владо, не виждам смисъл да се отнасяш с пренебрежение, но яно имаш някакъв проблем с по-новите тук!
Нищо, като понатрупам повече мнения, сигурно ще си подобриш мнението за мен![]()
Жалко, че има членове на форума, които съдят за човек само по датата на регистрация и броя мнения!
пич, за да ти уважавам съвета, вземи та го изпълни, и дай линк тука на човека... проблем никакъв нямам, но ако трупаш мнения по този начин, се замисли сериозно има ли смисъл...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
само на радиала им давам да ми барат кокалите
ама са са минусови тепмератури 

Последна промяна ///Явор на 23 Ное 2008, 21:18, променена общо 1 път

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Владо написа:пич, за да ти уважавам съвета, вземи та го изпълни, и дай линк тука на човека... проблем никакъв нямам, но ако трупаш мнения по този начин, се замисли сериозно има ли смисъл...
Не съм тук, за да трупам мнения, а за да чета какво са написали по-вещи от мен хора на тема БМВ, какъвто със сигурност си и ти.
Може би реагирах по-импулсивно, но се ядосвам, че има теми за неща, които могат да бъдат свършени за няколко секунди от авторите им.
Не искам да се карам с никой, с теб също. Имам достатъчно респект към всички тук, но не бих приел пренебрежително отношение. Твоето към мен ми се стори такова. Ако съм сбъркал - съжалявам!
Съжалявам за офтопика!
Поздрави!
savski написа:Владо, не виждам смисъл да се отнасяш с пренебрежение, но яно имаш някакъв проблем с по-новите тук!
Нищо, като понатрупам повече мнения, сигурно ще си подобриш мнението за мен![]()
Жалко, че има членове на форума, които съдят за човек само по датата на регистрация и броя мнения!
братле ае недей пали преди да си проверил, имаш ли идея че претърсих всички сайтове за авто снимки и гугъл 30 страниици гледах, бих си снимал на някой приятел ама фотоапарата ми не е в мен и няма как, затова помолих някой ако може да щракне. Юзъре братле евала за помоща ма са малко малки тия снимки .. трябва да са поне 1280 х 1024 за да свършат работа.

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Последна промяна remaka на 24 Ное 2008, 2:29, променена общо 1 път
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2