хаха.. не можах да се сдържа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

хаха.. не можах да се сдържа

Мнение от alx » 19 Ное 2008, 19:18

предполагам знаете за активизирането напоследък на сомалийските пирати. сомалия е неразвита (да се разбира по-лошо от "слабо развита)" държава тънеща във пълна мизерия и беззаконие. от 1991 година насам сомалия няма смислено правителство и преваратите са редовно явление. държавата не функционира.

и как започва една статия за тях във голям вестник:

MOGADISHU, Somalia — Somalia's increasingly brazen pirates are building sprawling stone houses, cruising in luxury cars, marrying beautiful women _ even hiring caterers to prepare Western-style food for their hostages.

"Сомалийските пирати които са все по нагли строят големи каменни къщи, карат луксозни коли и се женят за красиви жени. Дори наемат кейтъри да приготвят храна във западен стил за техните заложници".

Всяка прилика със други действителности е случайна.

цялата статия- тука:

http://www.foxnews.com/wires/2008Nov19/ ... wn,00.html
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 19 Ное 2008, 19:25

То и България не е силно развита икономически страна ама като гледам какви коли се карат и какви къщи се строят малииииии.Просто БЕЗ КОМЕНТАР. :twisted:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Ное 2008, 19:52

мдаа... наще пирати и кейтъри не ни наемат :mhihi: ... версус по-зле сме :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Ное 2008, 20:54

:shock: Бащата на мой приятел беше попътувал с корабчета преди 20на години..Като пътуват до белия свят гледал и си викал -шо ли не съм се родил тука..Като обикаляли африка си мислел хубаво че не съм се родил тука :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 19 Ное 2008, 21:21

Мен пък един приятел, морски, ми разправя...
Ше се опитам да преразкажа, историята може да е малко поукрасена, ама в общи линии е вярна...

Боцман бил или нещо такова на петролен танкер - извинете ако има техническа неточност в разказа, пресъздавам идеята :mhihi: . Прехвърлят товара на по - малки танкери край Сомалия, ма нещо станало при прехвърлянето, па задържал единия резервоар въздух ли, кво станало... Та както и да е, отварят за почистване и на палубата се излива петрол в доволни количества... Кошмарът на всеки танкер.

Всички са като на тръни.
И изведнъж гледат долу една лодка с негри. Хилави, кат клечки, както сомалийците си знаят... Единият държи коктейл молотов и ръмжи нещо на техния си език.
Имало при тях един дето ги разбират. Кво иска тоя идиот?
"Дайте сто долара или хвърлям" - му превеждат... Дебиш и циганьорите отде схванали работата...

Имали хората пистолети, ама опасно да се стреля, пък и кво толкоз... Дайте му сто долара и да се маха... Дали му сто долара и чакат да ги почистят....

На следващия ден идва същата лодка с още повече негри. Пак коктейл молотов, па ксъщата работа, тоя път обаче "дайте двеста долара или хвърлям". Бре... Дали му 200 долара.

И после дошли сервизни и почистили танкера. И нашите седят на рейд.
И минало се не минало, гледат същата лодка... Ама негрите вътре се преплитат, един през друг, ръцете им на възел. А по средата главния пират, щека, изправен, с коктейл молотов в ръка и ръмжи. Превеждат, естествено тоя път иска 300 долара. Четата е нарастнала, издръжкаа е скъпа.

Вместо 300 долара към лодката прелитат два три изстрела, но такива ,че да не ги уцелят. Съответно в лодката паника. "Капитанът" мета основното си оръжие, молотовката, ама не уцелва петролния танкер. Стадото в лодката почва да се мета, налево, надесно, двама трима падат зад борда. Опитват се да запалат двигатела ама той не пали, та втори, трети път, накрая изпърпорва и онея - дим и повече не се явили...

Та толкоз знам аз са сомалийския пиратлък... :mhihi: :mhihi: :mhihi: !
Е, има и сериозни случаи де, ама там всеки втори е пират...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 19 Ное 2008, 21:30

хаха
скоро и ние ше сме на тва дередже :mhihi:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Ное 2008, 1:16

Аз пък днеска се хилех на нашата си простотия:

Въпреки повсеместните предупредителни сигнали най-бедната страна в ЕС настоява, че ще устои на глобалната финансова криза.
Това пише британският в. Financial Times ("Файненшъл таймс"), цитиран от БТА.

http://dnes.dir.bg/2008/11/19/news3621311.html

:banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 20 Ное 2008, 1:39

То ще излезе ,че скоро България ще помага на Европа а :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама то като гледам как паунда стана 2.30лв явно силен лев си имаме ;)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 20 Ное 2008, 7:09

:mhihi: аз мисля,не са спирали просто сега е голям танкер,как се изразиха супер танкер са завзели ина4е за последната година имало 65 отвле4ени кораба :mhihi:
Тях трудно ще ги стигнем,просто няма да ни позволят :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 20 Ное 2008, 9:33

AGT написа:То и България не е силно развита икономически страна

България е "развиваща се страна" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебати иронията :evil:
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Ное 2008, 11:59

AGT написа:То ще излезе ,че скоро България ще помага на Европа а :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама то като гледам как паунда стана 2.30лв явно силен лев си имаме ;)

не знам какво стана с валутния борд и още ли съществува, ама ако го има и го махнат 2.30 = 2300лв. , нали се сещаш колко ни е силен ЛЕВА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: хаха.. не можах да се сдържа

Мнение от Dimo » 23 Ное 2008, 0:48

alx написа:Всяка прилика със други действителности е случайна.

цялата статия- тука:

Ей верно ли е случайна приликата с родината? :mhihi: Аз се чудя къде е разликата? :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 23 Ное 2008, 1:29

vicho написа:
AGT написа:То ще излезе ,че скоро България ще помага на Европа а :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама то като гледам как паунда стана 2.30лв явно силен лев си имаме ;)

не знам какво стана с валутния борд и още ли съществува, ама ако го има и го махнат 2.30 = 2300лв. , нали се сещаш колко ни е силен ЛЕВА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: Добре, че не е така както си го написал (това за 2300 е деноминацията, няма общо с борда). Ма ако някой идиот реши да го махне борда, директно еврото = 4 лева (такива изчисления съм чел че имало)... ;) И лапаме бибата яко...
Между другото, тоя борд в момента ни държи добре стабилни, щото други държави го закъсаха лошо с тая криза - справка Унгария...
21/02/08...speechless

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Ное 2008, 9:20

Как ги споменавате тея цифри и думи като никой от Вас даже не знае какво е това "борда" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Ное 2008, 10:32

Taка се разпространява мъдростта на народите... по форумите и кръчмите ;) голям борд, малък борд, евро-4лв. 2,30=2300 :)
BG Genius ;)

D3BEP, това за пиратлъка много яко ;)

Следваща

Назад към Извън Темата