Големият герой!!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Големият герой!!
Днес ме беше срам,че имах стикер на форума и другите ще разберат.Ще попитате защо.Ми защото друг колега от форума който се мисли за безсмъртен по пътищата на два пъти щеше да ме удари и даже не се и извини.Правеше на герой между колите.Колега не си герой в моите очи вярвам и на другите участници в движението.Въпросния колега кара черна Е30 с номер СА 9360.Колега има си места където да се правиш на кой съм аз......може и да не съм прав ,но такива като теб са срам за форума....
Извинявам се за темата,но държах да му го кажа.....даже му ръкоплясках но не знам дали ме видя в огледалото ГЕРОЯ!
Извинявам се за темата,но държах да му го кажа.....даже му ръкоплясках но не знам дали ме видя в огледалото ГЕРОЯ!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
аааа хубавеца и в Подлеза на НДК на трамвай се правеше 1 път
по релсите бръмчи

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Добре е, че ги пускате тези герои във форума, за да разберат, че не това е начина да бъдеш интересен.
Дано да има смелостта да си каже кой е, а не да се крие като мишка.
Такива хора срамят клуба и форума и създават негативна нагласа към марката.
Дано да има смелостта да си каже кой е, а не да се крие като мишка.
Такива хора срамят клуба и форума и създават негативна нагласа към марката.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе, хора, как ги помните тези номера, бе...аз хиляда пъти като съм виждал някой тъпак да твори идиотщини на пътя съм се опитвал да му запомня номера, ама...греда...
Иначе-за постъпката на колегата с черното е30 - не бързайте да съдите - всичко може да му се е случило на човека - жена му да ражда в болницата и той да бърза, от СОТ-а да са му звъннали, че някой му е влязъл в апартамента...животът е шарен...ако е някой от нашите (а не просто да е купил колата с вече залепен стикер), нека да каже, защо е карал така идиотски, пък тогава го плюйте.
Иначе-за постъпката на колегата с черното е30 - не бързайте да съдите - всичко може да му се е случило на човека - жена му да ражда в болницата и той да бърза, от СОТ-а да са му звъннали, че някой му е влязъл в апартамента...животът е шарен...ако е някой от нашите (а не просто да е купил колата с вече залепен стикер), нека да каже, защо е карал така идиотски, пък тогава го плюйте.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
someone написа:Абе, хора, как ги помните тези номера, бе...аз хиляда пъти като съм виждал някой тъпак да твори идиотщини на пътя съм се опитвал да му запомня номера, ама...греда...
А и аз това се чуда,абе нали знаеш всеки има фотогравска памет ама некои им е по къса лентата

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
someone написа:ако е някой от нашите (а не просто да е купил колата с вече залепен стикер
За това когато продавате колата си и имате залепени стикери - първо се уверете че човека е от "наще" и ако не е - свалете стикерите

THE ONE & ONLY E30
12 мнения
• Страница 1 от 1