Тъп Краш. Тъпи рождени дни.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Тъп Краш. Тъпи рождени дни.

Мнение от Superexstatic » 05 Авг 2008, 14:47

Пичове не знам как заспах снощи от яд.
Ситуациата е следната:
Излизам от нас (къщата) около 23ч снощи да завъртя няколко кръгчета преди лягане с бимата обаче на тясната ми улица комшийката беше вдигнала рожден ден и имаше доста коли спряли и на двата тротоара. Както и да е измъкнах се на полусъединител покарах малко насам натам и решавам да се прибирам и да я вкарвам в гаража.. добре ама улицата ми е тясна както вече споменах и ми трябва сериозна маневра преди да я насоча към гаражния процеп а някво старо пежо с ЕН регистрация беше паркирано доста неразчетено и ми стесняваше супер много обичайното пространство, по което извъртам колата.
Последиците са доста псувни и предавки първа-задна докато я насоча що годе добре, но все пак не се справих явно и неусетно закачих долния край на гаража с левия калник.. ПЛАЧЕШЕ МИ СЕ, най вече като слезнах и видях че по някав начин е пострадала и задната врата (около 2 на 2 см) и понеже гаражната врата е оранжева там сега има тая оранжева драскотина върху зелената боя :shock: като добавим и ожуления калник (точно над гумата межу 7-8 см),ми е шибано още от момента, в който се събудих.
Ще изтичам да го штракна, дано в тъмното снощи да ми се е видяло по сериозно отколкото всъщност е и се надявам да дадете идеи как да го залича без бояджий да ме оръсят сериозно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 05 Авг 2008, 15:18

кофти тръпка колега така един с една лада пред нас по същия начин беше спрял като тапак та и четирите гуми му заминаха така, че да си знае из Люлин като спира като селянин после има последствия мамицатааааа му !!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330

Мнение от disasterguy » 05 Авг 2008, 16:28

И аз има един случай с едно е такова 'гъзарско' пежо, така ме беше затапил нарочно к*чият му син, че ни напред, ни назад. Добре, че бях с баща ми, като я хванахме я преместихме на отсрешния тротоар. Не знам какво си е мислел шофера на пежото когато го е видял на място където не го е оставял :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.п. чак пък сега и мен ме хвана яд за bmw-нцето ти :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Авг 2008, 16:34

Гуми ли пукате вече? Изключително интелигентна, културна и подходяща на нормален човек постъпка.
А после като някой напука вашите искате вендета.
2 пишки ли имате или к'во? После човека във Пежо форума ще пише: "мамка им, напукаха ми гумите".

Мен като всеки ден ме запушват, това ли всеки път да правя? Браво бе, баси патроните и тарикатите. Да не е ваш пътя? Дай да взривяваме на всяка мацка колата, понеже не е успяла да паркира. Еби му и хората.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330

Мнение от disasterguy » 05 Авг 2008, 16:41

liloff написа:Гуми ли пукате вече? Изключително интелигентна, културна и подходяща на нормален човек постъпка.
А после като някой напука вашите искате вендета.
2 пишки ли имате или к'во? После човека във Пежо форума ще пише: "мамка им, напукаха ми гумите".

Мен като всеки ден ме запушват, това ли всеки път да правя? Браво бе, баси патроните и тарикатите. Да не е ваш пътя? Дай да взривяваме на всяка мацка колата, понеже не е успяла да паркира. Еби му и хората.

Предлагам да не осираме темата на човека.

П.п. колега не си ме разбрал правилно, с баща ми я преместихме на отсрешния тротоар, подигахме я :mhihi: :mhihi:

Не съм чак толкова агресивен, че да пукам гуми ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 05 Авг 2008, 17:19

Ето снимките на пораженията. Дали с некви пасти и спрейчета може да се търси решение или си трябва нова боя ?
Изображение
Изображение

тва оранжевото направо ме подлудява :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Авг 2008, 17:20

Бате, аз не го написах за тебе това. Но въпреки всичко, това е една сума пари, която седи на улицата и за всеки човек му е скъпа. Нито колите са ни уникални, нито нищо. Просто са си "нашите коли" и си ги харесваме, пазим и искаме и другите да не им вредят.

Това което написах беше за Acceleration:
кофти тръпка колега така един с една лада пред нас по същия начин беше спрял като тапак та и четирите гуми му заминаха така, че да си знае из Люлин като спира като селянин после има последствия мамицатааааа му !!

Щото на човека едва ли му е било приятно да си намери колицата със щети. Щото ако беше някой Merc SL или нещо още по-скъпичко, щяхте да му изближете задника и да му благодарите, че си премества колата, а не да му пукате гумите. И щото това е типичното българско поведение. Много съм смел и силен, а най-много мразя и да мисля.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 05 Авг 2008, 17:23

колега ти трябва да се радваш ..че е само толкова :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, E87, F25

Мнение от xts » 05 Авг 2008, 17:43

Едно подходящо и културно решение на проблема: http://www.kato-idiot.com/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Авг 2008, 17:57

спокойно брачед, нищо и няма на колата
мен снощи Слави_м ме блъсна отзад и то докато бях спрял, то и той беше спрял, ама не изключил от скорост нашия :mhihi:
та ми жулна бронята

живи и здрави
не троши нерви
по-хубава ще стане
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 05 Авг 2008, 19:35

Това оранжевото ще излезе с малко бензин или паста,но другото доста успешно си го зажулил...- бояджиев! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 05 Авг 2008, 19:45

xts написа:Едно подходящо и културно решение на проблема: http://www.kato-idiot.com/

тове си е доста итерестно решение напълно културно
БРАВО за идеята.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 05 Авг 2008, 19:56

Колегата е прав-жълтото с някакъв разредител(бензин или ако е упорито коресилин) ще излезе, обаче ожуленото е кофти мамка му. Можеш да го прешлайфаш внимателно с 2000 водно и после да полираш с паста-със сигурност ще изглежда малко по-добре, но истинското решение е бояджия, колкото и да ти е неприятно. :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 05 Авг 2008, 20:08

А паста от къде и каква ?

Или да мина през горубляне да ги питам момчетата колко ще ми земат :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 05 Авг 2008, 21:18

някои ходил ли е на бояджия скоро ....

Следваща

Назад към Извън Темата