БМВ то ми се оказа крадено
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ то ми се оказа крадено
Имам лек проблем .
оказа се 4е БМВ то ми 530д се оказа издирвано от интерпол .
след като го карам половин година , и това му е втора регистрация в БГ.
то е в БГ от септември 2007 , а 4ак сега интерпол италия обявява много коли за издирвани на 07.2008г.
и хоп : запе4атаха ми колата .
Какво става сега ?
ако някой има опит по темата бих бил щастлив да сподели с мен .
6тото сам в шаш .
оказа се 4е БМВ то ми 530д се оказа издирвано от интерпол .
след като го карам половин година , и това му е втора регистрация в БГ.
то е в БГ от септември 2007 , а 4ак сега интерпол италия обявява много коли за издирвани на 07.2008г.
и хоп : запе4атаха ми колата .
Какво става сега ?
ако някой има опит по темата бих бил щастлив да сподели с мен .
6тото сам в шаш .
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
До колкото съм чувал, става много лошо за теб, следва дълго и безрезултатно разследване, след което автомобилът се връща на собственика му (първият собственик, който за съжаление не си ти).
Ти се водиш жертва на измама, което означава започване на ново разследване в случай че подадеш жалба, но независимо от резултата оставаш без кола. Прото или ще намерят крадеца или не и може би ще го осъдят и вкарат в затвора, но парите той едва ли ще ти върне.
Ти се водиш жертва на измама, което означава започване на ново разследване в случай че подадеш жалба, но независимо от резултата оставаш без кола. Прото или ще намерят крадеца или не и може би ще го осъдят и вкарат в затвора, но парите той едва ли ще ти върне.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Един приятел преди три-четири години купи един пасат от шумени като доиде в софия иска да си пре ригистрира колата отива в кат и като вкараха шасито се оказа колата крадена
,не можаха да намерят този които му продае колата и я задържаха,след година му я върнаха...
Даано при тебе мине по леко,стискаме палци!

Даано при тебе мине по леко,стискаме палци!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ако не се намери собственик-предишен следва връщане има и там е един филм--един път го преживях-филма беше около 3-4 год дълъг 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Вие съвсем отчаяхте човека бре
Споко, решение има и ще ти излезе около хилядарка.намери си добър адвокат, който да може да дава рушвети на прокурори и си уреди да ти освободят колата на отговорно пазене.Лошото в случая е, че си остава вечно твоя
Не говоря празни приказки, още имам едно пежо , дето излезе крадено далечната 96-та

Споко, решение има и ще ти излезе около хилядарка.намери си добър адвокат, който да може да дава рушвети на прокурори и си уреди да ти освободят колата на отговорно пазене.Лошото в случая е, че си остава вечно твоя

Не говоря празни приказки, още имам едно пежо , дето излезе крадено далечната 96-та

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е го човека де ще помогне
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
mad_presley написа:Вие съвсем отчаяхте човека бре![]()
И аз познавам такива с коли на отговорно пазене и си остават вечно техни а може и без рушвети просто добър адвокат в тази област и си ти !!!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Icco® написа:И аз познавам такива с коли на отговорно пазене и си остават вечно техни а може и без рушвети просто добър адвокат в тази област и си ти !!!
Знам, че може и без рушвети, защото всичко си е законно, но пропускаш факта, че всичко зависи от добрата воля на прокурора, а тя не е безплатна в нашата родна кочинка

Както и да е, важното е, че има решение и не е скъпо.Поне на човека ще му остане истинска кола, а не като мен с нещо, направено от хора, дето си лапат пишките

- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Италиянския собственик дори вече си е похарчил каското, дето го е взел от твоята (неговата) кола! Според мен няма да ти я върнат на добра воля - може някоя кука да си я ареса за служебна, има и други варианти, но за тях вече бе споменато!
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2