Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Просто нашия нямаше малшанс тази вечер.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз абсолютно нищо не разбирам от бокс, но ми се стори, че преломния момент беше "лизването" на челото на Джошуа от ръкавицата на Пулев в 3-я рунд (т.е. баш не му достигнаха тия 5см reach) и от там КАТО МУ СЕ ОТКРИ... game over!
или греша нещо...
или греша нещо...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
ID A написа:Ако бяха издържали след 9 рунд, можеше и Пулев да бие.
Абсолютно никакъв шанс - единият на 30, а другият на 40 години. Колкото повече напредваше мачът, толкова по-зле щеше да става за Пулев.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
seimo написа:Сега квото и да си говорим нашия човек просто няма развитие от аматьорския бокс. Има желанието явно, но няма нужните умения.
Не подценявайте аматьорския бокс... Понякога аматьорите се бият много по-жестоко и нахъсано от професионалистите. Нали знаете, че там се играе 3 рунда по 3 минути - няма място за тактически схеми и тънки сметки, мачът се решава още в първите минути. Една минута без удар или глуха защита - получаваш предупреждение за пасивност. Не е като тия тулупи, дето могат целия мач да се разхождат и прегръщат по ринга... Сваляш ръкавиците под кръста - веднага ти броят нокдаун.
Разбира се, аматьорите нямат издръжливост за 12 рунда, но не им и трябва...
Excellent! Steven is my name!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Мене лично много ме разочарова.Не от загубата , то беше ясно на 80% че пада , но нищо не показа.
Толкова много дрънканици , за подготовката - здраво бил работил , лагери тука , лагери там ....
- изчистил се е - ок , но неща като техника , стратегия ...
А простотията след мача , дойде в повече.
Някой беше писал , да тръгнел на размени от самото начало -
, не че нещо но във втори рунт имаше една ситуация , беше се сгънал в защита и Джошката го переше по ръкавиците - че той нашия не стъпваше по земята
- Джошоа е адски здрав , въобще заедно с Фюри и Уаилдър са в друга вселена.
Най-лошото е че след Пулев , никой не идва.
Толкова много дрънканици , за подготовката - здраво бил работил , лагери тука , лагери там ....

А простотията след мача , дойде в повече.
Някой беше писал , да тръгнел на размени от самото начало -

Най-лошото е че след Пулев , никой не идва.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Евентуално брат му. Той поне се държи по-достойно и за него не съм чувал селски изцепки.
Правите ли аналогия между тази тема и другата за Марадона

TNT написа:Евентуално брат му. Той поне се държи по-достойно и за него не съм чувал селски изцепки.
За съжаление брат му няма как да стигне до там до където стигна Кубрат. Допада ми много повече, но късно влезе в профи бокса. Вече е на 37 и не виждам как ще постигне нещо значимо.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Йосиф Панов
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
seimo написа: Вече е на 37
Мислех, че е доста по-млад. Значи отпада.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Що не пуснат тиквата поне един колан да вземе във свръхтежка профи ултра супер категория ? Нали били едно и също със змията , ще спаси нацията от позора ? Все пак е каратист някакъв там .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
BMW_POWER написа:https://www.facebook.com/Leonardo921125/videos/4121085461254181
Честно...

Borymeckata написа:...Та нашият вместо да се спасява с бягство, можеше просто да приложи глуха защита, а Джошуа нека го налага по ръцете и раменете, колкото иска.
Ами това със свиването трудно щеше да проработи. Все пак в тая тежка категория всеки един удар с тая маса освобождава голямо количество енергия, пък дори да не попада където трябва.
А Пулев вика за не знам кой път, че тарикат мъж не пискал, не искал да се оправдава, а с Кличко кое ли не намери за оправдание. Поне да е последователен, ама той...
Да де, ама наистина прекаляват всичките поддръжници на идеята, че Кобрата едва ли не е трябвало да спечели и е имал шанс. И аз мислех, че има минимален шанс, ама в третия рунд се видя, че разликата е някаква...пропаст.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Еми аз го подкрепях и до няква степен вярвах , че има шансове.Като вземеш факта , че реално за втори път се изправя със шампиона , демек знае за кво иде реч.Знае как да се готви и кво да прай.Като сложиш и за гарнитура приказките му през тия 3 години , как се готви , как тренира и т.н. ... и за капак като видиш че е махнал корема.Нормално е да мислиш , че нещата ще са по-други.
Реално обаче , Кубрат дори и не разбра , колко всъщност е добър Джошуа.Няма си на идея (вина на щаба , според мен) , за какво ниво става дума.
Не знам на какво се дължи това , все пак има щаб , има треньори , спаринг партньори , все хора които разбират от тия работи.Така ли един не му каза , абе Кобра , седни малко да ти обесня - не си за там , или грешна ти е подготовката , така и така ... не разбирам.От три години знаеш че си претендент и накрая ... това!
Реално обаче , Кубрат дори и не разбра , колко всъщност е добър Джошуа.Няма си на идея (вина на щаба , според мен) , за какво ниво става дума.
Не знам на какво се дължи това , все пак има щаб , има треньори , спаринг партньори , все хора които разбират от тия работи.Така ли един не му каза , абе Кобра , седни малко да ти обесня - не си за там , или грешна ти е подготовката , така и така ... не разбирам.От три години знаеш че си претендент и накрая ... това!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Един много силен контраст се откроява. Как през тия 3 години както казваш обясняваше как се готви, до самия ден на мача. Всички помним колко стотин пъти каза как и колко се готвил, как е готов и т.н.
И сега в това интервю тука, куцала му подготовката.
Каза го няколко пъти в интервюто, тука във форума поне няколко човека отбелязаха как Пулев не е отделил средства за реален треньор и подготовка от тия милиони, които се очаква да вземе. Тоест за мен или никога не си е правил илюзията дори самия той, че може да спечели, или просто пак излъга за пореден път как парите за него не са най-важни и просто гледаше да прилапа колкото може по-бързо. Дори и така да е било, не биваше да говори колко много е подготвен и след това на 180 градуса да се извърти.
И сега в това интервю тука, куцала му подготовката.

In God we trust, all others we track.

vicho написа:Аз абсолютно нищо не разбирам от бокс, но ми се стори, че преломния момент беше "лизването" на челото на Джошуа от ръкавицата на Пулев в 3-я рунд (т.е. баш не му достигнаха тия 5см reach) и от там КАТО МУ СЕ ОТКРИ... game over!
или греша нещо...
Пулев не може да се опази от ъперкътите като цяло, а Джошуа много ги обича и както каза колегата е34 нашия е перфектния опонент за британеца. Не е имало преломен момент като цяло и мача от началото си е бил game over за нашия и това са го знаели много добре от щаба на Джошуа. След първия рунд Джошуа се юдеше както правеше Пулев и дори имитираше акордеона /гарда/ му. Цялата картинка беше такава, че шампиона беше смирен и наказа нашия бастун както никой друг не само на ринга го е правил ами и като цяло в живота му. Затова нашия се хили като пача, защото това е подсъзнателна реакция за такива като него с голямо его. Унизен беше с поведение, техника, сила, издръжливост, бързина, интелигентност на ринга, да продължавам ли?

п.с. Тервел е същия като брат си. Гледах няколко интервюта след последните му две/три битки и какво видях? "Аз бях по-добрия, аз го превъзхождах, аз това, аз онова, аз, аз, аз... " и едно умряло поздравяване на противника с половин уста. И той ако загуби съм 100% сигурен, че няма да отдаде уважението към опонента си!
Мноо ме е яд, че тия са такива тиквеници!
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!