40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

След 45 примерно нещата…

Става много по- зле
4
8%
По-зле
9
19%
Същото
5
10%
По-добре
12
25%
Много по- добре
6
13%
Александре бееее стига с тия глупости :)
12
25%

Общо гласове : 48
Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив

Мнение от Spunky » 26 Ное 2024, 18:49

Tsureto написа:А как процедираме, когато си на 35 и жена ти те остави след 10 годишна връзка (4-та поред сериозна връзка)? 3 месеца опити, рев, молене да остане да се оправите, а тя 20 пъти ти казва в прав текст, че не те обича и не те иска. ..............................................вече почваш да се чудиш, ще намериш ли другата - истинската любов или ще си умреш сам чичак...............

Тия 3 месеца рев и опити са ти автогол. Това е изключително отблъскващо за жените. Някои общи положения:

- няма "истинска любов". Има напасване на характери, идеология и начин на живот.

- Мъжа носи цялата отговорност, ако дадена дълготрайна връзка пропадне. Ти избираш(или така е трябвало) да влезеш във връзката и от теб зависи, дали жена ти ще има пламък в очите в периода на връзката. Важно правило е, да има пламък въобще изначално. Трябва да те гледа и да се държи с теб, като наградата. От теб се иска да се държиш, като мъж. Поеми отговорността, научи си грешките и следващата връзка, ще е по-стабилна.

- както ти казаха почти всички, влизай/дръж се в добра форма и успех, на тоя счупен пазар на любовта

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Ное 2024, 19:29

Това с децата е огромен червен светофар. На 99.999% не е медицински проблем, защото ако ги искахте (децата), можеше да си осиновите. Това е нещо нормално и никак не е нито срамно, нито нищо неестествено. Дори можеше да се преместите в друг град, да се имитира бременност и после да се появите пред народните маси....

Ако ти не искаш деца, нещата са тегави и само ти си знаеш какво. Ако тя не иска, какво си правил толкова време с нея?

Светът е пълен със свободни жени. Аз моята (втори брак ми е) я срещнах когато бях на почти 34 и вече повече 25 години сме заедно. Огледай първо себе си и после давай напред.
Успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 27 Ное 2024, 6:30

Факт е, че в днешно време останаха много малко свестни жени и повечето са еб...ни в главите. Разните му сериали като секса и града им промиха мозъците, еманципацията и феминизма им изяде главите и забележете, че в днешно време на всяка дама се втълпява от соц. медии, че тя е най-добрата, най-хубавата и естествено заслужава най-доброто. Вярвайки в тези глупости лесно зачеркват всичко и отиват да търсят по-доброто, да ама не.
Друг факт жените като цяло си падат по "лошите момчета". Е в един момент намират един такъв, женят се за него, но в даден момент осъзнават, че това негово деструктивно (по нейно виждане) поведение може в даден момент да застраши нейния статус и благосъстояние и връзката т.е мъжът да се затрие по някакъв начин. И тогава се започва с мрънканията по отношение карането на мотор, срещите на по бира с приятели, ритането на футбол и куп други неща. Съответно повечето мъже понеже са добри по природа и винаги готови на компромис постепенно се отказват от всичко и неусетно се обезличават и стават чехльовци. В този момент за дамата идва поредното прозрение "ама той не е същия, както преди", да така е. И тогава дамата пак тръгва да търси по-доброто, което си мисли, че заслужава. Изводите всеки сам да си направи.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Ное 2024, 8:00

Имам една свободна колежка, наскоро каза, че мъжете ставали интересни около 35тата си година. Другото, което не е казвала, но съм чел за това явление и го виждам на практика, почти не проявява интерес към свободните колеги в офиса, за сметка на това пред няколко семейни колеги се разтапя като ученичка.

По отношение на горното мнение, моето лично такова е, че не след дълго това непрестанно търсене на по-доброто, без насреща да се предлага нещо, ще доведе до сериозен отлив на интереса от мъжкото съсловие към женското. Сега, дали ще се преминава и масово на другия бряг, не знам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 27 Ное 2024, 8:33

И ъпдейт на по-горното ми мнение. Ами вървя си днес към работа пеша и гледам на един ъгъл събрани деца и родители, чакащи училищния бус. Та какво ми прави впечатление, момче на около 12-13 години майка му гушнала като плюшена играчка и го целува нежно по челото. Ами как да ви кажа, не ми се вижда много уместно. Той младежа вече сигурно чикии си бие а позволява на майка му да го гушка като плюшено мече. Че аз едно време от първи клас си ходих сам на училище и ме е било срам майка ми да ме прегръща публично. По повод горното ми мнение. Майките в днешно време възпитават детето да е кротко, да не се бие, да е спокойно, да не е конфликтно, възпитано, да не буйства, да е послушно. Ами в струва ми се, че тя го кастрира ментално още в дестска възраст и после що нямало истински мъже, самостоятелни и дръзки и които да носят отговорност.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 27 Ное 2024, 9:04

Ако си получавал любов като дете, ще можеш да даваш любов като възрастен. Къде е границата, може би там някъде, където казваш ти. Но не се става по-малко мъж от прегръщане и целуване. Виж, ако баща ти млати майка ти, няма го вкъщи или "отсъства" от живота на едно момче,да, тогава със сигурност ставаш непълноценен мъж.

Sent from my PGT-N19 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 27 Ное 2024, 12:12

Според мен, единственото предимство/коз, който имат е, че могат да имат деца! Т.е. те все ще намерят някой, който да ги забремени и след това да е борят сами с живота, докато при мъжете това все още не става (макар, че опитите продължавали, както се твърдеше в онзи виц :mhihi: ). Познавам няколко такива...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 27 Ное 2024, 13:14

ildivvy написа:Според мен, единственото предимство/коз, който имат е, че могат да имат деца! Т.е. те все ще намерят някой, който да ги забремени и след това да е борят сами с живота, докато при мъжете това все още не става (макар, че опитите продължавали, както се твърдеше в онзи виц :mhihi: ). Познавам няколко такива...

Те лесно ще намерят кой да ги забремени, ама и те много добре си правят сметката и гледат какви гени притежава мъжа, какво благосъстояние има и какво ще осигури на семейството, защото много добре осъзнават, че сама жена да гледа дете е трудно. С две думи и на тях не им е лесно, защото знаят, че ако не си опичат акъла навреме после ще си трошат главата с някой мързелив баламурник. Имам две познати, интелигентни и хубави жени, разведени с деца и ми става смешно как едно време що народ "изпорязаха" (и аз го отнесох :) ), а сега търсят някой "само да е свестен", т.е. критериите паднаха драстично.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 27 Ное 2024, 13:25

gromovich написа: т.е. критериите паднаха драстично.

Като изтървеш питомното, ходи гони дивото после!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 27 Ное 2024, 14:33

gromovich написа:
ildivvy написа:Според мен, единственото предимство/коз, който имат е, че могат да имат деца! Т.е. те все ще намерят някой, който да ги забремени и след това да е борят сами с живота, докато при мъжете това все още не става (макар, че опитите продължавали, както се твърдеше в онзи виц :mhihi: ). Познавам няколко такива...

Те лесно ще намерят кой да ги забремени, ама и те много добре си правят сметката и гледат какви гени притежава мъжа, какво благосъстояние има и какво ще осигури на семейството, защото много добре осъзнават, че сама жена да гледа дете е трудно. С две думи и на тях не им е лесно, защото знаят, че ако не си опичат акъла навреме после ще си трошат главата с някой мързелив баламурник. Имам две познати, интелигентни и хубави жени, разведени с деца и ми става смешно как едно време що народ "изпорязаха" (и аз го отнесох :) ), а сега търсят някой "само да е свестен", т.е. критериите паднаха драстично.

Ами! Според мен го правят съвсем целенасочено... Знаят, че ще е трудно, но въпреки това... В крайна сметка я карат някак, което е факт! Дано тази тяхна 'група' да не се увеличава прекомерно де... Иначе, за другите, и аз съм съгласен... То и за нас важи същото с пълна сила!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Ное 2024, 17:53

Не мисля, че е целенасочено.

Аз съм на 30, тоест повечето ми познати жени са долу горе около тези години също, не са 1-2 дето си гледат децата сами.
И не е като да са били някакви леки жени преди години.

Последния случай ми е в семейството даже, братовчедка ми се раздели с нейния и е с две малки деца сега.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 27 Ное 2024, 20:52

Е що така? Какви казва тя? Едно е да я е биел, друго е тя сама да е решила че заслужава нещо по-добро?

Sent from my PGT-N19 using Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 27 Ное 2024, 22:20

Повечето минават през едно и също. Когато са в разцвета си, 20-23 години, влизат в ротацията на някой играч/баровец, който им се нарадва и сменя, щото... що не? След това, решават, че ще се фокусират в образование/кариера, докато не почне отвътре да им пищи алармата за бебе, към 28 и омотават някой нищо неподозиращ, често смотльо, дето изглежда, като най-разумния вариант в момента. След няколко години и едно -две деца, продължавайки да си спомня за онзи, дето уж "избягал"(а шанс тя не е имала никога с него), почва да се отдалечава и по някое време отвращава от нещастната жертва и нещата идват до своя, очакван, край.

В по-екстремни, но все по-чести случаи, изпускат и момента да намерят жертва, главно защото изискванията им се вдигат, без да осъзнават, че тяхната пазарна стойност пада и се оказват на 35-40 без мъж, без деца, но с кариера и финансова независимост. Тогава решават, че мъж не им трябва и си организират бременност и стават горди, сами майки. Това, за мен, е изключително тъжно и в последната една година имам две такива познати.

Та пак да кажа, вие избирате и внимавайте, на какво попадате. Връзката с "правилен" партньор трябва да е без напрежение, без тревожност и да сте си най-големите фенове един на друг.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 27 Ное 2024, 23:01

Spunky написа:В по-екстремни, но все по-чести случаи, изпускат и момента да намерят жертва, главно защото изискванията им се вдигат, без да осъзнават, че тяхната пазарна стойност пада и се оказват на 45-50 вече без мъж, с поотраснали деца, но пък с кариера и финансова независимост. Тогава решават, че мъж не им трябва.

Прощавай, малко редактирах цитата , добавяйки нещо от мен :bchug:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 27 Ное 2024, 23:25

Е, различна ситуация е, но пак се съмнявам, че искат да са сами. В това дето аз се опитах да кажа, решават=примиряват, че няма да си хванат мъжа, който те мислят, че заслужават. Понеже всяка жена, иска мъжа и да прави повече пари от нея, това е на биологично и еволюционно ниво, колкото повече време минава и колкото повече пари тя прави, толкова по-малко мъже ще и отговарят на това изискване. Отделно, те си мислят, че мъжете ценят, че са се развили независими и че правят пари, щото те това търсят, но на мъжете не ни пука за това. Та не, че не могат да си хванат някой, докато са на 35-40, просто тези, които им отговарят на изискванията, нямат интерес към застаряващи тетки, а въртят 23 годишните 8)

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата