Почина Михаил Горбачов
Модератор: Общи модератори
Re: Почина Михаил Горбачов
b_u_b_o написа:nickstorm написа:А дано повлече крак и го последват: Сорос, Байден, Бил Гейтс, дъртата вещица-кралицата на нагличаните и оня дрът нацист с ваксините и него, абе всичките да си ги приберат в пъкъла....
п.с нямам претенции за последователността
Пропуснал си Костов![]()
пс а на Путин ще му правим ли мавзолей като се гътне, с тия операции и ботокс си е балсамиран още приживе
https://www.youtube.com/watch?v=DBDIq0L1_m0
Ще го направят на торта, дейВа и пробитата нация

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Вярно ли това е в Русия бе, да не е в Украйна? Що за извратена работа?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
nickstorm написа:А дано повлече крак и го последват: Сорос, Байден, Бил Гейтс, дъртата вещица-кралицата на нагличаните и оня дрът нацист с ваксините и него, абе всичките да си ги приберат в пъкъла....
Кралицата пък защо? Бабето е карало камион през ВСВ... Не разбирам какво ви пречи на носталията по соца?
Excellent! Steven is my name!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
FaceOff написа:Никога не съм живял в панел, ама не мога да разбера каква е тая ненавист към живеещите в панели.. кво да правят?
Аз съм живял. Ако трябва и пак ще живея. Нищо лошо няма нито в панелите, нито в слабите финансови възможности. Лошото е когато подобни индивиди смятат, че са хванали господа за шлифера. Или може пък и да не е толкова лошо, защото въпреки всичко са щастливи..

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
BMW_POWER написа: Ще отключва ли соцтемата или ще заключва тази
Направо да затриват целия раздел, я офроуда как утихна

Ubi dubium, ibi libertas
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не може, демократична държава сме съответно форум.
Те всички форуми затова умряха, понеже някой там решил, че трябва да се говори само за ламарини. А и като гледаме накъде върви марката, скоро или ще е друга, или ще си караме до Ф-ките включително каквото има. Хайде петицата още не са и сложили зурли, тя също става, макар фейса да не е много в час. Там има теми за джендъри и за новите БМВ-та, тия тука поне да са забавни.
Щом като в САЩ може да кажеш фак хим за президента, значи демокрацията трябва да е навсякъде. 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
ВЕрно е малко шах с пешката положението, кат' нЕма беНвета вече
Нещо към мъжката бгмама тръгват нещата 

Ubi dubium, ibi libertas
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Borymeckata написа:nickstorm написа:А дано повлече крак и го последват: Сорос, Байден, Бил Гейтс, дъртата вещица-кралицата на нагличаните и оня дрът нацист с ваксините и него, абе всичките да си ги приберат в пъкъла....
Кралицата пък защо? Бабето е карало камион през ВСВ... Не разбирам какво ви пречи на носталията по соца?
Нали искаха равноправие между половете

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
nickstorm написа:Borymeckata написа:nickstorm написа:А дано повлече крак и го последват: Сорос, Байден, Бил Гейтс, дъртата вещица-кралицата на нагличаните и оня дрът нацист с ваксините и него, абе всичките да си ги приберат в пъкъла....
Нали искаха равноправие между половетеСоц-моц, ама виж какво образование ти е дал, още си го ползваш. А и на труд и дисциплина те е научил соца. Бай де уей, ватенките и унгарците са подписали договор за строеж на атомна електроцентрала, с Росатом пак
Хубаво де, приемам, че за всичко това си прав и благодаря за хубавите думи.
Само не разбрах бабето със странните шапки какво ви пречи...

Excellent! Steven is my name!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
bum_bum написа:FaceOff написа:Никога не съм живял в панел, ама не мога да разбера каква е тая ненавист към живеещите в панели.. кво да правят?
Аз съм живял. Ако трябва и пак ще живея. Нищо лошо няма нито в панелите, нито в слабите финансови възможности........
В иметао на какво би живял в панел и със слаби финансови възможности? Просто ми стана интересно.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Той написа ако трябва, тоест ако му се наложи поради някакви обстоятелства, а не каза искам. 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Той написа ако трябва, тоест ако му се наложи поради някакви обстоятелства, а не каза искам.
Ааааа.....бавно загрявам, стар съм вече. Ако се наложи аз и на палатка мога да живея, да си убия животно, да си запаля огън с магнезиевата запалка, да се пробвам да си набера гъби, което ще е голяма грешка в моя случай

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Щях да карам такси(между 85-та и 90-та къртеха парите)или да карам рейс и да крада нафта плюс заплатата.
Общо взето парите щяха да ми стигат за всичко като се има предвид, че основното щеше да е безплатно почти всичкото. Сега нямаше да ходя на море в гръцко или турско, ама аз и сега не ходя там.
Нямаше да се чудя децата ми могат ли нормално да идат сами на училище и какво може да се случи през това време, както и още много неща, ама да не ги изброяваме, понеже личното за което питаш е горе-долу това в голямата си важност. Спокойствието. На другите мненията може да са по-интересни.
Имаше вариант и катаджия да съм, там ви е ясно какво и що.

Нямаше да се чудя децата ми могат ли нормално да идат сами на училище и какво може да се случи през това време, както и още много неща, ама да не ги изброяваме, понеже личното за което питаш е горе-долу това в голямата си важност. Спокойствието. На другите мненията може да са по-интересни.
Имаше вариант и катаджия да съм, там ви е ясно какво и що.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Путин отказа държавно погребение за Михаил Горбачов
https://offnews.bg/sviat/putin-otkaza-darzhavno-pogrebenie-za-mihail-gorbachov-784254.html
Е как ще крадеш нафта? Нямаше да крадеш, а щеше да си взимаш. Щяхме да сме да сме 15-тата икономика в света и щеше да има за държавата и за нас. А пък ти си я спестил тази нафта на държавата, защото си карал много икономично и една част от нея ти се полага като награда. Научете ги веднъж завинаги тея работи, че дърти хора се излагате
От личен опит само да кажа, че най-големите простотии съм правил, когато съм се прибирал сам от училище.
https://offnews.bg/sviat/putin-otkaza-darzhavno-pogrebenie-za-mihail-gorbachov-784254.html

Е как ще крадеш нафта? Нямаше да крадеш, а щеше да си взимаш. Щяхме да сме да сме 15-тата икономика в света и щеше да има за държавата и за нас. А пък ти си я спестил тази нафта на държавата, защото си карал много икономично и една част от нея ти се полага като награда. Научете ги веднъж завинаги тея работи, че дърти хора се излагате

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Само ти ли?
Лошото беше като разберат нашите, че нещо се закъснява нетипично и се почва. Ама то живееш наблизо, какво толкова може да се обърка?
Но къде бе човек, тръгвате си няколко класа и една голяма група е по твоя маршрут. Ритате топка по пътя от единия край на тротоара до другия, понякога и напред, "боцате" си пантите взаимно, баскетболна топка ще има, колите си карат бавно и спират по малките улици, няма летящи олигофрени, последното, което може да се случи е да те блъсне кола. Нямаше задръстване в часовете преди и след училище из целия град и изходите му, а тия от селата си ходеха на училище и градина там защото ги учеха на нещо и там, а и нямаше само мангали в селските градини и училища. Разбира се ставаше кофти когато някой даскал тръгне в твоята посока, всичко утихва и трябва да го изчакаш да се отдалечи, ама те долни някои, понякога те подканяха да вървиш.
Блажени години...рокенрола беше млад, че и малко остарял.

Блажени години...рокенрола беше млад, че и малко остарял.