PS5 или Xbox... това е въпроса?
Модератор: Общи модератори
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: PS5 или Xbox... това е въпроса?
Grozdanoff написа:sub_eleven написа:С геймпада се свиква.
Аз батълфийлд 2 играх доста дълго време. Не беше лоша. Даже май още се играеше последният път, в който пробвах имаше сървъри. След това батълфийлд 4 поиграх, имаше една карта доста добра, но нещо не ми допадна толкова тя. След това новите не съм играл.
Иначе в последно време единствено Hitman сериите играя. Друго не ми е грабвало окото.
Не си оцелил с battlefield 4! Bf3 беше доста добра, BF Bad Company 2 е най-якия военен first person за мулти, който съм играл, заедно с Call of Duty 4... Battlefield 1 я препоръчвам като последния най-добър fp. shooter за мултиплеър.... 2016г. е играта, но по-новите battlefield отново са калпави...
Извинете ме, но вече натиснах "PS" бутона.....връщам се в 1918г. да се бия с германците!![]()
Battlefield 5 най ми допада понеже е по време на втората световна война.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
All-new PlayStation Plus launches in June with 700+ games and more value than ever
Айде и плейстейшънджиите намазахте
https://psnowguide.com/games/?filter_platform=ps4
Айде и плейстейшънджиите намазахте
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
madafaka_donkele написа:All-new PlayStation Plus launches in June with 700+ games and more value than ever
Айде и плейстейшънджиите намазахте![]()
Супер! Сега само време ми трябва...
PS Plus Extra ми се вижда приемливо...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, някой един неделен multiplayer на PS4?
Играе ми се играе battlefield, но съм отворен за предложения, за всякакви шуутъри... 
Играе ми се играе battlefield, но съм отворен за предложения, за всякакви шуутъри... alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
Дайте някоя оферта за PS+ код за 1 година, че и на мен ми се цъка BF5 пак.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
DoesNot написа:Дайте някоя оферта за PS+ код за 1 година, че и на мен ми се цъка BF5 пак.
Ако няма текуща промоция, 119лв... защо не си вземеш за месец, ако не играеш мулти постоянно.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
Grozdanoff написа:DoesNot написа:Дайте някоя оферта за PS+ код за 1 година, че и на мен ми се цъка BF5 пак.
Ако няма текуща промоция, 119лв... защо не си вземеш за месец, ако не играеш мулти постоянно.
Играя често ако имам PS+, но скоро ми свърши. Миналата година взех за 80лв от ebay (с UK акаунт съм), но сега нещо няма оферти

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
DoesNot написа:Grozdanoff написа:DoesNot написа:Дайте някоя оферта за PS+ код за 1 година, че и на мен ми се цъка BF5 пак.
Играя често ако имам PS+, но скоро ми свърши. Миналата година взех за 80лв от ebay (с UK акаунт съм), но сега нещо няма оферти
100-на лв. - https://www.cdkeys.com/playstation-netw ... ription-uk
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
И аз сега съм пред същата дилема, Xbox или PlayStation.
10-годишния иска Xbox X или PS, ама аз грам нищо не разбирам.
Прочетох темата от начало и реших, че ще е Xbox, ама последното мнение на madafaka ме разколеба:
Основните въпроси са ми следните:
- Да не ме клати всеки месец по 100-200 кинта за нови игри. С някъв месечен абонамент там съм ОК и да играе квот иска.
- Какъв телевизор да му купя за детската. Без грандоманщини. Знам, че колкото повече, толкова по-добре
Нещо умерено, което да е адекватно, като размер и параметри (и от телевизори не разбирам грам).
- Нет-а е Cooolbox и е страшно бърз в хола, където е 5G рутера. Ама до детската минава през камара стени и там не е чак толкова. Ще трябва ли да му пускам кабел до там за да играе, щото тва ще е голям проблем да дупчим стени.
- По колко време на ден да му ограничавам игрите на тая възраст
- С по 2 джойстика ли идват, щот и 4-годишния ще иска да играе с батко му, или трябва да купувам отделно
10-годишния иска Xbox X или PS, ама аз грам нищо не разбирам.
Прочетох темата от начало и реших, че ще е Xbox, ама последното мнение на madafaka ме разколеба:
madafaka_donkele написа:All-new PlayStation Plus launches in June with 700+ games and more value than ever
Айде и плейстейшънджиите намазахте![]()
Основните въпроси са ми следните:
- Да не ме клати всеки месец по 100-200 кинта за нови игри. С някъв месечен абонамент там съм ОК и да играе квот иска.
- Какъв телевизор да му купя за детската. Без грандоманщини. Знам, че колкото повече, толкова по-добре
Нещо умерено, което да е адекватно, като размер и параметри (и от телевизори не разбирам грам).
- Нет-а е Cooolbox и е страшно бърз в хола, където е 5G рутера. Ама до детската минава през камара стени и там не е чак толкова. Ще трябва ли да му пускам кабел до там за да играе, щото тва ще е голям проблем да дупчим стени.
- По колко време на ден да му ограничавам игрите на тая възраст
- С по 2 джойстика ли идват, щот и 4-годишния ще иска да играе с батко му, или трябва да купувам отделно
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Аз съм го споменавал няколко пъти - няма еднозначен отговор.
Като хардуер са абсолютно еднакви. Само дето бокса е 1019лв. в момента в плесио, а ПС-а май редовната му цена е 1500 минимум.
Абонаменти - тук е на кантар. Аз си взех 27 месеца за 120-130лв. някъде и е малко тегаво, щото няма официална поддръжка за БГ. Но пък купиха много студиа и много на брой хубави игри ще дойдат в геймпаса безплатно. При ПС-а е малко по-добре, има официална поддръжка за БГ. Сега пускат и нови планове с повече и по-добри игри, но е по-скъпо и то доста. Но си признавам ПС платформата не я следя изкъсо и може и да има оферти разни.
Игри на физически носител - като изключим ексклузивите на всяка платформа последните игри ги има и за двете платформи. Вече за по-старите игри ПС-а са доста по-добре. Има повече видове, бройки и т.н. игри на вторичния пазар. В магазини като техномаркет и технополис също има повече ПС игри отколкото за хбокс.
Джойстика се нарича контролер
и винаги идва по 1. Втори обикновен за хбокс е от порядъка на 140-180лв. Недостатък - трябват им батерии АА или battery pack презареждаеми. На ПС-а мисля, че са с вградена презареждаема, но пак е 1 контролер, нямам идея колко струва втори.
Телевизор задължително 4к с HDR без значение колко голям, но мисля, че под 43" не съм виждам 4к ТВ.
Горе-долу тва е. Аз съм с Xbox X от март месец някъде. Все още въртя игрите от геймпаса. Всяка седмица има нови. Досега съм купил само 1 игра на диск и то щото беше прИмоция
А се случва събота неделя по 6-8 часа да цъкам 
Като хардуер са абсолютно еднакви. Само дето бокса е 1019лв. в момента в плесио, а ПС-а май редовната му цена е 1500 минимум.
Абонаменти - тук е на кантар. Аз си взех 27 месеца за 120-130лв. някъде и е малко тегаво, щото няма официална поддръжка за БГ. Но пък купиха много студиа и много на брой хубави игри ще дойдат в геймпаса безплатно. При ПС-а е малко по-добре, има официална поддръжка за БГ. Сега пускат и нови планове с повече и по-добри игри, но е по-скъпо и то доста. Но си признавам ПС платформата не я следя изкъсо и може и да има оферти разни.
Игри на физически носител - като изключим ексклузивите на всяка платформа последните игри ги има и за двете платформи. Вече за по-старите игри ПС-а са доста по-добре. Има повече видове, бройки и т.н. игри на вторичния пазар. В магазини като техномаркет и технополис също има повече ПС игри отколкото за хбокс.
Джойстика се нарича контролер
Телевизор задължително 4к с HDR без значение колко голям, но мисля, че под 43" не съм виждам 4к ТВ.
Горе-долу тва е. Аз съм с Xbox X от март месец някъде. Все още въртя игрите от геймпаса. Всяка седмица има нови. Досега съм купил само 1 игра на диск и то щото беше прИмоция
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
madafaka_donkele написа:Аз съм го споменавал няколко пъти - няма еднозначен отговор.
Аз взех пс5 преди няколко месеца за 1300 лева с 3 нови игри. Така че г/д е еднаква цената.
Основното предимство на xbox subscription-a че до колкото знам е общ за xbox и PC. Тоесто ако съкаш игри на компа, xbox-а е по-оферта. Иначе са общо взето еднакви. Мен лично exclusive-ите на ps5 доста по-ми харесват обаче
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Jorixa написа:madafaka_donkele написа:Аз съм го споменавал няколко пъти - няма еднозначен отговор.
Аз взех пс5 преди няколко месеца за 1300 лева с 3 нови игри. Така че г/д е еднаква цената.
Основното предимство на xbox subscription-a че до колкото знам е общ за xbox и PC. Тоесто ако съкаш игри на компа, xbox-а е по-оферта. Иначе са общо взето еднакви. Мен лично exclusive-ите на ps5 доста по-ми харесват обаче
Едното е 1000 лв другото 1300 и ти викаш цената е еднаква?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
///M Power написа:Едното е 1000 лв другото 1300 и ти викаш цената е еднаква?
Те облъчените сони фенове обикновено така си хвалят тяхното си и не признават друго
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
///M Power написа:Jorixa написа:madafaka_donkele написа:Аз съм го споменавал няколко пъти - няма еднозначен отговор.
Едното е 1000 лв другото 1300 и ти викаш цената е еднаква?
3 игри по 100 лева колко правят? Или не можеш да четеш, или не можеш да смяташ.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:Аз съм го споменавал няколко пъти - няма еднозначен отговор.
Джойстика се нарича контролери винаги идва по 1. Втори обикновен за хбокс е от порядъка на 140-180лв. Недостатък - трябват им батерии АА или battery pack презареждаеми. На ПС-а мисля, че са с вградена презареждаема, но пак е 1 контролер, нямам идея колко струва втори.
Горе-долу тва е. Аз съм с Xbox X от март месец някъде. Все още въртя игрите от геймпаса. Всяка седмица има нови. Досега съм купил само 1 игра на диск и то щото беше прИмоцияА се случва събота неделя по 6-8 часа да цъкам
Мерси много за инфото. Xbox ще е.
Тези 120-130 лв за 27 месеца абонамент редовна цена ли е, или промоция някаква?