Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Android!
Ronka написа:Е.Димитров написа:Ronka написа:Я колко я търсих тая тема![]()
Кажете,колеги, някой hotspot за Андроид да не пробвам един по един ...
Аз имам хот спот и чудесно си бачка,какво те интересипа?
Mи кой да изтегля
Извинявай,не бях влизал във форума,моят е вграден в операционната система,с андройд 4 съм със "Омега"
^hotspot си имат и старите версии, и си работят много добре, може би Ронка има нещо друго в предвид.
1-Settings
2-Wirelles & Networks
3-Portable Wi-Fi hotspot
1-Settings
2-Wirelles & Networks
3-Portable Wi-Fi hotspot
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
swh_bmw написа:^hotspot си имат и старите версии, и си работят много добре, може би Ронка има нещо друго в предвид.
1-Settings
2-Wirelles & Networks
3-Portable Wi-Fi hotspot
Нямам портабъл хотспот версията е 2.1 версия 1 и не мога да я сменя, затова искам да изтегля.
100 Пъти ги разглеждах тея сетинги или съм яко руса ...

Много като тебе вече плакаха ...
колеги, трябва ми някакво приложение, което изключва режим "без звук" в предварително зададен час.
примерно вечер да си спирам звука на слушалката и да му задам сутрин този режим да се изключи в еди-колко-си часа.
някой знае ли нещо такова?
примерно вечер да си спирам звука на слушалката и да му задам сутрин този режим да се изключи в еди-колко-си часа.
някой знае ли нещо такова?
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
https://play.google.com/store/apps/deta ... XNrZXJtIl0.
Tasker се казва, може да прави почти всичко. Задаваш какво искаш да прави и след това посочваш кога, къде и как.
В твоя случай можеш да нагласиш в колко часа, в кои дни, да засича по клетката къде се намираш и да го прави само когато си увас примерно, в ралични часове да има различни настройки и тн. В блекмаркетите го има и пиратско разбира се
Tasker се казва, може да прави почти всичко. Задаваш какво искаш да прави и след това посочваш кога, къде и как.
В твоя случай можеш да нагласиш в колко часа, в кои дни, да засича по клетката къде се намираш и да го прави само когато си увас примерно, в ралични часове да има различни настройки и тн. В блекмаркетите го има и пиратско разбира се

Последна промяна Cobb на 21 Ное 2012, 0:49, променена общо 1 път

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Другия вариянт е с NFC таг
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
utorent, работи перфектно и си дърпам на поразия торенти филми и приложения. току що дръпнах torque и утре ще пробвам елм-чето какво може да прави
с айфончето тези неща ги гледах през крив макарон
експерия сола със джинджър ляба ползвам
с айфончето тези неща ги гледах през крив макарон

експерия сола със джинджър ляба ползвам
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
http://www.androidbg.com/forum/topic515 ... ravya.html Някой, ако може да помага

TNT написа:Преди 2-3 дни си преинсталирах телефона, сложих си абсолютно същите програми като преди, освен, че снощи сложих няква нова игра от Маркета (с някви мафиоти там). Сигурно тя го е преебала, щото днес 10 пъти поне го рестартирах. Дори не иска да се форматне както трябва. Уж пуснах формат, после ми зареди със стария wallpaper... След това не мога да си вкарам пак кода! Махах батерия, вкарах го в Download режим, сложих си последния софтуер от важната тема http://www.androidbg.com/forum/topic12823-izleze-gingerbread-236-update-na-temata-140712.html (с който бях и преди това). Не искаше да тръгва флаша. Пак махах батерии (не знам колко умно беше, докато беше в download режим, но друг вариант не виждах), пак пробвах... тръгна флаша, флашна се. Да, ама мекия! Дори не мога да мина началните стъпки, в които си избираш езика! Айде пак махане на батерии, за да го докарам до Download режим, сложих по-стария фирмуер от темата, който е с български език. И с него същия проблем! Пак се рестартва постоянно и ми го зарежда със стария wallpaper след 1 формат и 2 флаша с различни фирмуери !!! Направо не знам какво да правя. Един приятел ми каза, че вероятно тъпата игра е с вирус. Преди като бях достатъчно умен да си държа антивирусна на телефона и пищяла един път за програма от маркета.... От телефона да цъкам нищо не се получава, така че съвети инсталирай си еди-коя-си антивирусна за момента не ме устройват! Както казах, дори не мога да мина началните менюта след формат вече... Дори не мога да видя батерията колко е, но мисля, че трябва да е на 50-60% поне. Трябва някак си през компютъра да го оправя. Притеснява ме, че го купих с 1 година гаранция, точно преди около една година... а в момента гаранцията е на 150км и няма как да проверя докога точно ми е. Казаха ми да си сваля някаква девелопърска програма "sdk", но грам нищо не разбирам от файловете в нея. Има някакво "дебъгиращо", но нямам идея как да го кача на телефона. Телефона не е руут-ван никога !!!

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
^^ Не видях да си писал, че форматираш microsd паметта! Форматирай я, влез в bootloader-a и си флашни телефона, като преди флаша си цъкни всички опции за wipe. Другия вариант е root и третия е магазина. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Гледам бе6и4 ти е писал там, ако той не ти помогне .. кофти.
Макар, че зима пари и може и да не ти.
Пиши и на бодо, пробвай да му сложиш неговия ром през cwm.
Принципно това галакси е неубиваемо уж ... ам ти може да си измислил начин
Макар, че зима пари и може и да не ти.
Пиши и на бодо, пробвай да му сложиш неговия ром през cwm.
Принципно това галакси е неубиваемо уж ... ам ти може да си измислил начин

- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Абе гледам, че бая от Вас играят Drag Racing....1.5.
Може ли някой да помогне с тунинга на tuatara, че както и да я тунинговам под 11,37 на 1/2 миля не мога да слезна
А с тъпата Venom GT давам 11,24 без зор
Може ли някой да помогне с тунинга на tuatara, че както и да я тунинговам под 11,37 на 1/2 миля не мога да слезна

А с тъпата Venom GT давам 11,24 без зор

- TNT
- младши ентусиаст
-
С моя телефон се оказа, че ми е дефектирала вътрешната памет... и сега чакам от еконт да ми пристигне гаранцията. Притеснява ме само, че трябва да се сменя цялата платка, което е скъпо, а всички знаем в коя държава живеем...

от вчера ми се прецака weather widget-а (който си е вграден фабрично). пробвах да го reset-на - не може да намери градa, който му се задава. пробвах с популярни градове - лондон, ню йорк. не ще.
някой с подобни проблеми или само моят се е прецакал?
някой с подобни проблеми или само моят се е прецакал?
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Споко,моя е същия,кво ли не пробвах и не работи,надявам се да го фикснат
с xperia u съм

с xperia u съм
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.