Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли
Модератор: Общи модератори
///peter написа:А значи все пак е било необходимо първо да минеш всички възможни законови средства, преди да лющите боята нали?
А колко са хората които вярват, че е възможно да се случи чудо и общината да свърши някаква работа в техен интерес? При положение, че отказват да направят по-лесното- да вдигнат кофти паркиралите коли...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Докато не започнат всички да си търсят правата няма да стане.
Кво ще излющиш боята, ще слезне някой ще ти отвие 2 шамара пред детето и?
Кво печелите ти, той, тя, то, ние, вие, те?
///peter написа:Докато не започнат всички да си търсят правата няма да стане.
другия път нема да лющи верваи ми на наща улица няколко пъти ставаха разговори с лоши деца и се оказа че дори наркоманите разбират като им повториш че не е хубаво да се краде

Никой не печели в тази ситуация и това е ясно... Всеки е прав за себе си.. Аз съм решил проблема за едни 50 метра които често минавам с детето... а останалите... И понякога се налага и ние сами да вземем правосъдието в собствените в изблик на гняв... Нали се сещаш, че като чуя някой, че храни по адрес на жена ми и детето, за това, че тя му прави забележка, че е спрял като г*з, въобще не ми идва на акъла да викам полиции (не че ще дойдат), или да ходя да му се моля да не прави повече така... Хващам го и си се почваме...
Има психопати които повреждат коли защото не са добре в главата, има и такива които са провокирани да отмъщават... В такова изродско време живеем, че хората които се съобразяват с околните са страшно малко... Аз се опитвам да съм такъв, но има моменти когато изтрещяваш, особено когато става въпрос за детето ти..
Има психопати които повреждат коли защото не са добре в главата, има и такива които са провокирани да отмъщават... В такова изродско време живеем, че хората които се съобразяват с околните са страшно малко... Аз се опитвам да съм такъв, но има моменти когато изтрещяваш, особено когато става въпрос за детето ти..
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Нека драска жената . Сигурен съм ,че всички включили се в темата вече ще имат едно на ум когато паркират. Българина разбира само и единствено когато бъде материално наказан. Нито молби помагат ,нито усмивки , нищо. [/list]
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тая майка не е майка!!! таа е неква бъдеща тъща...!!! с пирона да се одере-тетанус да фане!!!
ако детето и земе да дига врява на обществено място аз кво!??! треа да му махна главата ли ,или да му сдера задника от бой!?!?!?
ако детето и земе да дига врява на обществено място аз кво!??! треа да му махна главата ли ,или да му сдера задника от бой!?!?!?
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
SKISA написа:тая майка не е майка!!! таа е неква бъдеща тъща...!!! с пирона да се одере-тетанус да фане!!!
То пък като зареве детето, все едно ще попречи на някой, да пресече безопасно или ще му застане на пътя и няма да може да мине
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
blackgod написа:Никой не печели в тази ситуация и това е ясно... Всеки е прав за себе си.. Аз съм решил проблема за едни 50 метра които често минавам с детето... а останалите... И понякога се налага и ние сами да вземем правосъдието в собствените в изблик на гняв... Нали се сещаш, че като чуя някой, че храни по адрес на жена ми и детето, за това, че тя му прави забележка, че е спрял като г*з, въобще не ми идва на акъла да викам полиции (не че ще дойдат), или да ходя да му се моля да не прави повече така... Хващам го и си се почваме...
Колега, така не става в белите държави...
По тая логика и темата там за засичането и боя трябва да я подкрепяте, щото като те засече някой, те катаджиите няма да го санкционират излез и му счупи главата да си знае

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
......
Тая гнусна твар да зема да отиде да запали в некоя църква НАЙ-ГОЛЕМАТА свещ дето намери, че не се е случило да ми преебе така мойта кола или на жена ми колата! Принципно съм на мнение, че мъж, който удря жена не е мъж, а п****, но за тая мръсна гад ще направя едно единствено изключение-честно ви казвам при пръв удобен случай бих и счупил краката да я осактя за цял живот-е така за назидание на всички подобни малоумници! Смърт, майка ти гадна...че и по телевизора ше ми се показва...еееех що немам повечко време и ресурси-таа черен бих и направил живота с огромен кеф...
Дебба, чак се изнервих

Дебба, чак се изнервих

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- horhef
- младши ентусиаст
-
Re: ......
Тоо Cool написа:Тая гнусна твар да зема да отиде да запали в некоя църква НАЙ-ГОЛЕМАТА свещ дето намери, че не се е случило да ми преебе така мойта кола или на жена ми колата! Принципно съм на мнение, че мъж, който удря жена не е мъж, а п****, но за тая мръсна гад ще направя едно единствено изключение-честно ви казвам при пръв удобен случай бих и счупил краката да я осактя за цял живот-е така за назидание на всички подобни малоумници! Смърт, майка ти гадна...че и по телевизора ше ми се показва...еееех що немам повечко време и ресурси-таа черен бих и направил живота с огромен кеф...
Дебба, чак се изнервих![]()
![]()

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тоо Cool написа:Тая гнусна твар да зема да отиде да запали в некоя църква НАЙ-ГОЛЕМАТА свещ дето намери, че не се е случило да ми преебе така мойта кола или на жена ми колата! Принципно съм на мнение, че мъж, който удря жена не е мъж, а п****, но за тая мръсна гад ще направя едно единствено изключение-честно ви казвам при пръв удобен случай бих и счупил краката да я осактя за цял живот-е така за назидание на всички подобни малоумници! Смърт, майка ти гадна...че и по телевизора ше ми се показва...еееех що немам повечко време и ресурси-таа черен бих и направил живота с огромен кеф...
Дебба, чак се изнервих![]()
![]()
Нема а се плашиш те в курило лекуват и кат теб и кат нея

- horhef
- младши ентусиаст
-
Да бе лекуват, оттам сигурно излизат по големи психопати 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
horhef написа:SKISA написа:тая майка не е майка!!! таа е неква бъдеща тъща...!!! с пирона да се одере-тетанус да фане!!!
То пък като зареве детето, все едно ще попречи на някой, да пресече безопасно или ще му застане на пътя и няма да може да мине
едва ли ще попречи на движението ама със сигурност ще ми попречи на психиката. Като ревнат маа му стара и цял ден ме боли глава и те ти по-голяма поразия.....ама кат вика скиса не съм тръгнал да се саморазправям ами тарпя или слизам от буса или отивам някъде където не го чувам! така и тая като не може да мине от там ще мине от другаде бахти наглата мърша....

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене