Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Re: Айде на ски-зима е....!?

Мнение от skoti79 » 03 Дек 2024, 19:45

Може ли поне в една тема да не дриснеш , плюеш и хейтиш :banghead:

https://trip.dir.bg/novini/borovets-ban ... ft-kartite

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Дек 2024, 20:51

skoti79 написа:Може ли поне в една тема да не дриснеш , плюеш и хейтиш :banghead:

https://trip.dir.bg/novini/borovets-ban ... ft-kartite

Може, ама официалните цени на дневните карти още не са ясни! За момента официално има само промоционалните цени.

Като почне сезонът ще обявят истинските ;) :bchug:

Примерно на Пампорово Select до 08.12.24 e 92 лева на ден. Колко ще е като стартират не се знае!

За Боровец също си го пише - "Early Booking prices for Winter season 2024/2025 for tickets and lift passes" :bchug:

Както и да е. Дриснах. В Италия и Австрия цените се знаят от месеци, ама там не дрискат, нали :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 03 Дек 2024, 21:26

Айде на белото, бах маа му, на рожден ден съм събота, иначе откривах :yes: Очертава се добър сезон, добра зима почва. А дано :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 03 Дек 2024, 21:33

Аз лично избягвам откриванията, много много много хора :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Дек 2024, 21:51

ivanski_2 написа:Аз лично избягвам откриванията, много много много хора :D

Аз хич не обичам навалици, ама на Пампорово си е красота. Лошото е, че скоро студ май няма да има, та много се чудя :bchug:

https://www.facebook.com/share/p/F1YKAcQ54YZiW73K/

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 03 Дек 2024, 22:01

Бях уикенда на Пампорово има си доволно сняг :yes: Като тръгвахме Неделя си труваше още доста доволно, Понеделник гледах на камерите пак валеше та според мен реално има едни 70-80см минимум по пистите. От вчера са започнали с траковете да минават по пистите и се очертава доста силно начало.
Кофтито обаче е че уикенда го дават дъжд заради високите температури, ще почакам малко прогнозата да се изясни за уикенда и ще стрелям към Пампорово или Добринище.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 03 Дек 2024, 23:02

Тоя уикенд бях на тиймбилдинг в Боро и събота сутринта тичах до Бели Искър, имаше снежец ама не достатъчно, дано до откриването падне още. Иначе Ястребец експрес въртеше празен, с един човек дето се беше качил и пуснал с панти си говорих, за каменарки ставало.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 04 Дек 2024, 8:21

Да има си сняг в момента доволно ,от към условия е супер засега, но един път ходих на откриване събота - стоях час и нещо на опашката за лифта , чукнах се по главата и си викам " абе защо си го причиняваш " нарамих си ските и се прибрах и от тогава ми е правило, има ли откриване уикенда - тежък пас.
Внмавайте и къде паркирате, аз паркирах на платен паркинг и пак ми бяха драснали бронята на 35-цата .....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 04 Дек 2024, 15:17

Гледам прогнозите за следващите 2 седмиците и нещата хич не са зимни :mhihi:
А започна добре :dunno: От петък започва затопляне и краят му не се види :dunno:

Иначе изглежда яко там, ама модерна зима, какво да се прави :mhihi:

Изображение

Банско са пуснали временните цени :mhihi: Сезонните вероятно ще са 100+ за дневната карта :dunno: :bchug:

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 05 Дек 2024, 19:01

Банско след миналия сезон съм го зачерканл тотално, даже незнам как има толкова много народ дето се блъска за там :dunno:
Пистите ужасни след 10ч , пълно е с чужденци-камикадзета които могат да направят голяма беля с дълготрайни последствия, големи навалици съответно пълно с нагляри, накрая за всичко това получаваш цени-космос ... :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 05 Дек 2024, 22:22

don_gori написа:Банско след миналия сезон съм го зачерканл тотално, даже незнам как има толкова много народ дето се блъска за там :dunno:
Пистите ужасни след 10ч , пълно е с чужденци-камикадзета които могат да направят голяма беля с дълготрайни последствия, големи навалици съответно пълно с нагляри, накрая за всичко това получаваш цени-космос ... :kuku:

Aбсолютно точно :yes: Само че има едни малки прозорчета за перфектно каране на Банско - след 15 март , без уикенди , без национални празници , не когато са ваканциите в Румъния , Великобритания / преди и в Русия/ и нашите ученически ваканции . За Пампорово е същото и се съобразяваме с турците и гърците , и също за Боровец -най вече с британците . С добро планиране и в БГ може да си караш яко . За това януари и февруари паля към Алпите :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 07 Дек 2024, 13:57

На Пампорово от дъжд го обърна на сняг. Тия дни май ще захладнее и има шанс другата седмица да е супер, ама дали ще намятат малко изкуствен и дали ще отворят всичко? :dunno:
И продължава да усилва :shock: :bowdown: Как ми се иска да съм в някоя планина сега :mhihi: :bchug: :ok:

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 07 Дек 2024, 16:35

Ще отворят всичко като дойдат тълпите , всяка година е едно и също ...Банско са малко по ларж , ама там е друга драма ... Боро пък няма ли постъпления на касите си правят икономии от каквото сварят - оръдия , обработка , лифтове , влекове...А Витоша :mhihi:
На Хинтертукс съм карал лятото и общо горе имаше 30 човека , до горе сменяш три лифта ...Питах един от местните как им излиза сметката - отговора беше: престиж и реклама :yes:
Ааа , и не хейтя , ще си ги уважа и тази зима нашите , обаче голямото каране ще е зад граница :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 07 Дек 2024, 18:04

zAcK написа:На Пампорово от дъжд го обърна на сняг. Тия дни май ще захладнее и има шанс другата седмица да е супер, ама дали ще намятат малко изкуствен и дали ще отворят всичко? :dunno:
И продължава да усилва :shock: :bowdown: Как ми се иска да съм в някоя планина сега :mhihi: :bchug: :ok:

Изображение

Супер е в планината наистина, аз съм на място с надморска около (над Чепеларе) около 1400-500 метра.
Едната стена на барбекюто е цялата в прозорци големи и си гледаме с жената как вали пред камината .....

Но за каране, днес ходиха едни приятели в 2 часа ми звънят " Идвай да ядем еди къде си , така ни намокри дъжда че ..." :D

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 08 Дек 2024, 10:01

ivanski_2 написа:Но за каране, днес ходиха едни приятели в 2 часа ми звънят " Идвай да ядем еди къде си , така ни намокри дъжда че ..." :D

Днес вероятно е по-добре? :bchug:
Прилично количество хора се виждат да карат на камерите, ама пък на Студенец и на Малина минават бързо :lalala:
Много ми се иска тия дни да се засилим че го дават студено вечер и сигурно ще понаправят и изкуствен сняг и ще е супер спокойно,
ама малката скиорка има много мероприятия коледни и остава само Боровец. Гледам, че кабинката от вчера работи там, снощи са пускали и машините за сняг и те :bchug:

А иначе Пампорово с тоя бързия лифт на Малина доста пооправиха нещата и като цяло най-много ни харесва там, щото самият курорт е на високото.
Като излезна рано сутрин да тичам на 1700 м.н.в. си е ебаси кефа :bowdown: Не както е банЦко на ниското да дишаш сажди :kuku: :conf: :paranoid:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата