Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
TNT написа:Общо взето нашият досега няма победа срещу някой от сериозните боксьори. Камо ли срещу шампион.
Точно, визитката на нашия след Кличко е смешна. Има един Чисора, който по това време беше в зауерланд където беше и Кубрат. Както знаем немско-еврейската промотърска компания не се грижеше добре за боксьорите си и в повечето случаи те губеха мачовете си, затова и Чисора бързо бързо се махна от там!

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
I will show you tomorrow..
I'm amazing..
Много си повярва..тва му беше най-доброто!

I'm amazing..

Много си повярва..тва му беше най-доброто!

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Забравяш и " the match is fak" и в предишното интервю " i am beton" и т.н. има още но немога сега че акъла не ми ги побира. 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Витанов написа:Забравяш и " the match is fak" и в предишното интервю " i am beton" и т.н. има още но немога сега че акъла не ми ги побира.

Трябва да се радваме че е стигнал до такъв мач ама с такава дефанзивна игра и без удари как иска да победи шампиона незнам.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Витанов написа:Всъщност схемата е много проста- cherry picking opponents или преведено подбрани опоненти спрямо стила на съответния боксьор.
Ей това ако излезе някой и го обяви и разясни в национален ефир и с мита за нашия неколкократен претендет е свършено тотално

Вчера гледах някакъв детайлен обзор на мача в ютуб и показаха, че първия добре пласиран удар на нашия е чак в 7ми рунд

Какъв претендент, какъв beton какво 5 лева

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Точно преди 6 години се ядосах яко и викам тоя и през деня да играе, няма да го гледам!
Ама се излъгах пусто пак...
Иначе за едно нещо евала, но се поизчисти доста, аз като човек с не много силна воля за диета знам какво е..
П.С. Доста кофти неща прочетох за него за изстъпления по заведения с персонал, за дългогодишна кариера при Таки и т.н.. Това според мен е може би най-черното петно върху него! Защото дава отвратителен пример на пъпчиви тийнове и тийнки, да харесват "лоши момчета"
В тоя аспект поне ми хареса Йосиф Панов, поне от това, което видях на интервюто, доста адекватно и скормно говореше, а му възлагат големи надежди.
Гледахте ли интервюто със Свилен Русинов?
Ама се излъгах пусто пак...
Иначе за едно нещо евала, но се поизчисти доста, аз като човек с не много силна воля за диета знам какво е..
П.С. Доста кофти неща прочетох за него за изстъпления по заведения с персонал, за дългогодишна кариера при Таки и т.н.. Това според мен е може би най-черното петно върху него! Защото дава отвратителен пример на пъпчиви тийнове и тийнки, да харесват "лоши момчета"

В тоя аспект поне ми хареса Йосиф Панов, поне от това, което видях на интервюто, доста адекватно и скормно говореше, а му възлагат големи надежди.
Гледахте ли интервюто със Свилен Русинов?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Бе и аз не му симпатизирам на нашия, че простее по тоя начин, ма тука направо сте го разкостили
. Аз бих разделил тежката категория на две групи съзтезатели - малък борй, които са с потенциала на доминатори - Кличко, Фюри и т.н. и останалите, които винаги ще мечтаят за шампионски пояс, но са класа по-надолу от първите. Т.е., не само Кубрат не е от тая класа, а има още много други като него. Просто ония, дето доминират са много добри и цялостната организация около тях е желязна. При тях характерното е, че от ден 1 в профи бокса, те са с потенциал за бъдещи шампиони и ги подготвят точно за това. Нашият никога не е имал подобна подготовка (дали е имал възможността да избере по-добри треньори и клуб, дали сам си е виновен, няма как да кажа). Просто е пределно ясно, че за да вдигне шампионските пояси, за него по-скоро ще е въпрос на късмет. Междувременно взе каквото можеше да вземе до момента от профи бокса, популяризира си името, ръмжи насам-натам по света и не му дреме, та и забогатя осезаемо. Явно е преценил, че може да изяде няколко тупаника. Едва ли има състезател по принцип, и особено в бокса, който да не сграбчи отдалата му се възможност за изява на най-високо ниво, още повече ако сам знае, че шансовете му да стигне до там по принцип са минимални.

То предполагам, че това му е последния мач като цяло на Пулев ?
ryan83 написа:Витанов написа:Забравяш и " the match is fak" и в предишното интервю " i am beton" и т.н. има още но немога сега че акъла не ми ги побира.
![]()
![]()
оф много се смях..тва за надъхване ли беше преди мача ама на мача беше като боксова круша..че даже и побягна
![]()
![]()
Трябва да се радваме че е стигнал до такъв мач ама с такава дефанзивна игра и без удари как иска да победи шампиона незнам.![]()
![]()
Ако си гледал пресконференцията и интервютата покрай нея колкото и въпроси да му задаваха на нашия все едно и също отговаряше без значение от въпроса. Веднъж го питаха че най-накрая е стигнал до този мач и думата finnaly присъстваше във въпроса и понеже наши0т май само нея разбра отговори съвсем подобаващо: "Не не това не ми е последния мач след като бия Джошуа ще играя и с Фюри!". Като не разбираш езика има и преводачи ве дагоева, няма смисъл да слагаш още подправки на резила! Има и още мнооого, всичките му интервюта са комични. Но това му е простено.
I am beton!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
То вярно е, че в момента да се коментира мача и като цяло Пулев е модерно и всеки си пробва дар словото по негов адрес, но по принцип Пулев е събирателен образ на нас българите като цяло.
Моето мнение е, че няма нужда да се дава храна на гугъл с коментарите по негов адрес. Нещата са ясни.
Просто , ако човек не иска да се оприличава с Кубрат Пулев, просто забравя за този човек/спортист и не се коментира. Край. Точка!
Иначе се пада до нивото, което ние като аристократи толкова не харесваме.
Хубаво е и темата да се затвори, заключи, забрани, архивира и архива да се изгори
Моето мнение е, че няма нужда да се дава храна на гугъл с коментарите по негов адрес. Нещата са ясни.
Просто , ако човек не иска да се оприличава с Кубрат Пулев, просто забравя за този човек/спортист и не се коментира. Край. Точка!
Иначе се пада до нивото, което ние като аристократи толкова не харесваме.
Хубаво е и темата да се затвори, заключи, забрани, архивира и архива да се изгори

Последна промяна Е.Димитров на 14 Дек 2020, 21:12, променена общо 1 път
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз от темата научих две неща . Значи змията е нямала шанс ...изобщо ? И другото е че ако спечели печели само Пулев , ако загуби губи цял народ .. Добрееее...спирам да коментирам и горя архива 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ами всъщност това със спечелването беше тъкмо така, понеже аз не помня БГ спортист да е бил оплюван така. Дори едно време Любо Пенев след като започна залеза на великия ни тогава национален отбор по футбол(без ирония, просто отбелязвам защото ако го кажеш в днешно време и звучи смешно)и направи няколко фрапиращи пропуска, които ни костваха класирания на форуми и важни победи, пак не беше оплюван толкова. Е, лепнаха му прякора дървото, той пък измисли израза с духането на супата, но дори и така хората не го плюеха по начина, по който плюят Пулев. Чета сега в някакви сайтове как Българите много сме знаели да хейтим, как той е постигнал много, много и трябва да постъпваме еди как си, дори намесват Григор Димитров как като спечелил мастърса и било пълно с неговия лик навсякъде, а после като му спаднала формата и почнали пак да го плюят. Е, Григор всички знаем, че е не е велик тенесист, че спечели 3-тото място в тая година и заради многото контузени ключови играчи, плюс личните си качества. После се върна където реално му е мястото, някъде на прага на топ 20, което съвсем не е малко в спорт като тениса, където парите са в пъти повече от тези в бокса в днешно време и реално конкуренцията е много, много по-жестока.
Но с всичките критики към Григор, вие чели ли сте някога за него някакви грозни думи и обиди, които валят към Пулев? Аз лично не, някой да ме поправи ако греша. Сега беше критикуван за това, че психиката му е слаба, че се замесва с разни по-дърти миндили и не се развива като тенесист, но това е в рамките на нормалното и е някакви градивна критика. Докато при Пулев не е така и по повод всички журналисти ЛИЗАЧИ, които обясняват само как всички са хейтъри и съвсем незаслужено плюят по Пулев, да питам аз още веднъж има ли Български спортист, който да е бил оплюван по този начин преди такъв важен мач? Отговорът е твърдо не. Редно е всички, които обявяват другите просто за хейтъри да се замислят защо е така. Аз лично се въздържах да го оплювам какъв е, просто ми се видя излишно, просто му желаех късмет и успех, макар да казах преди мача, че ако няма нещо нагласено или огромна случайност, мача е предрешен. Това и за слепец беше видимо де. Аз съм убеден, че ако Българин пак достигне до такъв мач или просто да влезе при професионалистите и играе няколко мача, пак няма да бъде оплюван така. Просто хората понякога са малко крайни и искрено се ядосват как хората по света виждат Пулев и колкото и да не се асоциират с него, със сигурност е някаква визитка. Скоро на един живеещ от 30 години в Германия Афганистанец му обяснявах, че не сме черни и тия, които е свикнал да го мамят там или да проституират жени с наша националност на най-ниските тарифи от 10-30 евро са само и единствено цигани. Е, викаш си аз не се асоциирам с циганин, ама на, оня се учудва, че говориш Английски, че изглеждаш нормално и...си бял. Значи смятайте колко народ не може да си вади изводи за нас и по поведението на Пулев. Оправдават го журналята с това, че така изнервял съперника и го изкарвал извън релси. Ами той изкара извън релси само тези, които му знаеха номерата, Джошуа просто се чудеше какво се случва и въпреки това намери сили да каже добри думи за него и послание към нас, народа на България. Поне този път не обвини Джошуа както Кличко, че е подменял ръкавици, обувки, пода бил не знам си какъв, само където не каза, че онзи е имал железа в ръкавиците си и отказа да го поздрави и каза, че не заслужавал уважение.
Всъщност ей това последното от всичко мен най-много ме заболя, че може да си позволиш да изръсиш такава простотия само защото някой е по-добър от нещо в теб. Добре, че тука го нямаше това поне, макар май още да не е говорил след мача.
Някой пита назад как е стигнал дотук след като е толкова зле технически? Към написаното за подбора стила на противниците ще добавя и това с класата им, което според мен бе по-важно. В бокса тоя парадокс може да стане, понеже не е както във футбола да трябва да стигнеш финала в ШЛ или на Световно/Европейско като биеш другите най-силни до финала или някой друг да ги победил преди теб и да трябва него да биеш. Макар и във футбола да сме виждали чудеса като Европейската на Гърция примерно.
Тук можеш спокойно да си избираш слаби чували, някой спомена за тоя Африканския бидон, имам един познат, който със сигурност ще го смаже от бой.
Тоя беше взет не знам откъде и не знам защо, вероятно за да се пише още една победа. Най-силния му съперник май беше куция Фюри. Та избирайки му така противниците, те му вдигат "цената" понеже като погледнеш статистиката накрая и викаш брей, Джошуа 25 победи ли там колко бяха, нашия близо 40 ли бяха, значи аха-аха да го сравним. Те си знаят, че той няма как да стане шампион и го подготвят...за да изкарат максимално много пари от него. И сега вероятно си скубят косите, че ако бяха играли онзи отложения мач щеше да се изкара бол пара от него, понеже ни пандемия имаше, ни дявол.
Отделно самия спорт бокс далеч не е толкова привлекателен за света колкото беше едно време преди ерата Кличко с разните там Тайсън, Холифийлд, Ленъкс Луйс и назад във времето още. Всъщност с Кличко май се видя, че спорта вече не е толкова атрактивен и то не заради самия него, ами поради простата причина, че той се задържа безкрайно дълго време като шампион нещо, което не можеше да стане ако бе 10 години по-рано. И щеше още да се задържи ако след нокдауните срещу Джошуа, просто бе отишъл да го довърши, а не да вкарва мача по-напред където почти беше ясно, че силите на младостта ще си окажат влияние на дишането и т.н.
Та паричните потоци в последните години много се разпиляха. Не, че няма пари в бокса, но далеч не е както едно време, понеже тогава кой се интересуваше от ММА, хората дори не го бяха чували това, че съществува. Вече няма толкова деца трениращи бокс, всичко масово тренира ММА или нещо друго силово, но много рядко по-рядко бокс в световен мащаб. От там идва вече и по-слабата конкуренция при състезателите и шанса да има откровено слаби боксьори, които са стигнали напред. Като добавиш и маркетинговите способности на мениджърите им и всичко става ясно. То затова нямаме и футбол вече и почти никакъв спорт ние, понеже едно време децата от малки играеха нещо по цял ден навън, а сега е плачевно.
Относно отношението на народа към Пулев мога да го сравня с друг наш спортист май само с Божинката. Само където последния имаше безкрайно много талант и на 15 години дебютира в Италия и после мина през няколко топ отбора където все отиваше с големи надежди от страна на купувачите, но много бързо го разкриваха, че тотално не става да играе. И накрая пак в Левски, въпреки, че бе казвал как в БГ повече нямало да се върне никога да играе. Тоя колко съм го подкрепял като хлапе и как се надявах да е новата футболна звезда на България, а как се провали с тия чалгаджийки и нощен живот, последван от паралелния му в социалните мрежи...ето от тоя калъф наистина ме е срам.
Та затова и Пулев го плюят, а не, че народа бил хейтърски по принцип, понеже аз помня 94-та какво викане и радост беше по улиците, макар дори да не стигнахме финал на Световното и после пак като се класирахме на Европейското биейки Германия в квалификациите.
Но с всичките критики към Григор, вие чели ли сте някога за него някакви грозни думи и обиди, които валят към Пулев? Аз лично не, някой да ме поправи ако греша. Сега беше критикуван за това, че психиката му е слаба, че се замесва с разни по-дърти миндили и не се развива като тенесист, но това е в рамките на нормалното и е някакви градивна критика. Докато при Пулев не е така и по повод всички журналисти ЛИЗАЧИ, които обясняват само как всички са хейтъри и съвсем незаслужено плюят по Пулев, да питам аз още веднъж има ли Български спортист, който да е бил оплюван по този начин преди такъв важен мач? Отговорът е твърдо не. Редно е всички, които обявяват другите просто за хейтъри да се замислят защо е така. Аз лично се въздържах да го оплювам какъв е, просто ми се видя излишно, просто му желаех късмет и успех, макар да казах преди мача, че ако няма нещо нагласено или огромна случайност, мача е предрешен. Това и за слепец беше видимо де. Аз съм убеден, че ако Българин пак достигне до такъв мач или просто да влезе при професионалистите и играе няколко мача, пак няма да бъде оплюван така. Просто хората понякога са малко крайни и искрено се ядосват как хората по света виждат Пулев и колкото и да не се асоциират с него, със сигурност е някаква визитка. Скоро на един живеещ от 30 години в Германия Афганистанец му обяснявах, че не сме черни и тия, които е свикнал да го мамят там или да проституират жени с наша националност на най-ниските тарифи от 10-30 евро са само и единствено цигани. Е, викаш си аз не се асоциирам с циганин, ама на, оня се учудва, че говориш Английски, че изглеждаш нормално и...си бял. Значи смятайте колко народ не може да си вади изводи за нас и по поведението на Пулев. Оправдават го журналята с това, че така изнервял съперника и го изкарвал извън релси. Ами той изкара извън релси само тези, които му знаеха номерата, Джошуа просто се чудеше какво се случва и въпреки това намери сили да каже добри думи за него и послание към нас, народа на България. Поне този път не обвини Джошуа както Кличко, че е подменял ръкавици, обувки, пода бил не знам си какъв, само където не каза, че онзи е имал железа в ръкавиците си и отказа да го поздрави и каза, че не заслужавал уважение.

Някой пита назад как е стигнал дотук след като е толкова зле технически? Към написаното за подбора стила на противниците ще добавя и това с класата им, което според мен бе по-важно. В бокса тоя парадокс може да стане, понеже не е както във футбола да трябва да стигнеш финала в ШЛ или на Световно/Европейско като биеш другите най-силни до финала или някой друг да ги победил преди теб и да трябва него да биеш. Макар и във футбола да сме виждали чудеса като Европейската на Гърция примерно.
Тук можеш спокойно да си избираш слаби чували, някой спомена за тоя Африканския бидон, имам един познат, който със сигурност ще го смаже от бой.

Отделно самия спорт бокс далеч не е толкова привлекателен за света колкото беше едно време преди ерата Кличко с разните там Тайсън, Холифийлд, Ленъкс Луйс и назад във времето още. Всъщност с Кличко май се видя, че спорта вече не е толкова атрактивен и то не заради самия него, ами поради простата причина, че той се задържа безкрайно дълго време като шампион нещо, което не можеше да стане ако бе 10 години по-рано. И щеше още да се задържи ако след нокдауните срещу Джошуа, просто бе отишъл да го довърши, а не да вкарва мача по-напред където почти беше ясно, че силите на младостта ще си окажат влияние на дишането и т.н.
Та паричните потоци в последните години много се разпиляха. Не, че няма пари в бокса, но далеч не е както едно време, понеже тогава кой се интересуваше от ММА, хората дори не го бяха чували това, че съществува. Вече няма толкова деца трениращи бокс, всичко масово тренира ММА или нещо друго силово, но много рядко по-рядко бокс в световен мащаб. От там идва вече и по-слабата конкуренция при състезателите и шанса да има откровено слаби боксьори, които са стигнали напред. Като добавиш и маркетинговите способности на мениджърите им и всичко става ясно. То затова нямаме и футбол вече и почти никакъв спорт ние, понеже едно време децата от малки играеха нещо по цял ден навън, а сега е плачевно.
Относно отношението на народа към Пулев мога да го сравня с друг наш спортист май само с Божинката. Само където последния имаше безкрайно много талант и на 15 години дебютира в Италия и после мина през няколко топ отбора където все отиваше с големи надежди от страна на купувачите, но много бързо го разкриваха, че тотално не става да играе. И накрая пак в Левски, въпреки, че бе казвал как в БГ повече нямало да се върне никога да играе. Тоя колко съм го подкрепял като хлапе и как се надявах да е новата футболна звезда на България, а как се провали с тия чалгаджийки и нощен живот, последван от паралелния му в социалните мрежи...ето от тоя калъф наистина ме е срам.
Та затова и Пулев го плюят, а не, че народа бил хейтърски по принцип, понеже аз помня 94-та какво викане и радост беше по улиците, макар дори да не стигнахме финал на Световното и после пак като се класирахме на Европейското биейки Германия в квалификациите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Брей много пишеш завъртЕха ми се очите докато го изчета.
Съгласен съм с казаното, хората се издразниха не от боксьора Кубрат а от лишения от възпитание цървул!
Да не забравя цирка започна, а още не са стъпили на родна земя! Помнете ми думата ЦИРКА ЗАПОЧВА:
https://www.sportal.bg/news.php?news=877730

Да не забравя цирка започна, а още не са стъпили на родна земя! Помнете ми думата ЦИРКА ЗАПОЧВА:
https://www.sportal.bg/news.php?news=877730
I am beton!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ако се е договорил в сегашния договор може да си мечтае за реванш, иначе се съмнявам да го огрее. Никакъв стимул не е за нито един от топ биячите.
Едиснтвената причина поради, която му дадоха този мач е защото искат Джошуа да обедини всички колани. АКо не се беше бил с Пулев, трябваше да оваканти този, за който нашият беше претендент
Едиснтвената причина поради, която му дадоха този мач е защото искат Джошуа да обедини всички колани. АКо не се беше бил с Пулев, трябваше да оваканти този, за който нашият беше претендент