Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Пак има две групи тук.
Едната я е срам от държанието най-вече на Пулев, което е на такова ниво, че ги е срам, че са българи и е разбираемо. Пуснете си боя между Джошуа и Руйз, защо дори като падна не се прави на идиот, а на нашия му е като запазена марка..
Беше ясно какъв ще е резултата, поне за голямата част, видно е и от анкетата.
Втората е горда от всичко, що е българско, че Пулев е стигнал до мач с Джошуа и Кличко преди. Те ще са горди да настъпят едно лайно, само защото е българско- до такава степен са се гордеят с всичко родно.
Едната я е срам от държанието най-вече на Пулев, което е на такова ниво, че ги е срам, че са българи и е разбираемо. Пуснете си боя между Джошуа и Руйз, защо дори като падна не се прави на идиот, а на нашия му е като запазена марка..
Беше ясно какъв ще е резултата, поне за голямата част, видно е и от анкетата.
Втората е горда от всичко, що е българско, че Пулев е стигнал до мач с Джошуа и Кличко преди. Те ще са горди да настъпят едно лайно, само защото е българско- до такава степен са се гордеят с всичко родно.

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Както каза колегата преди мен Кубрат няма манталитет на класен боксьор.Бият те като тъпан,а ти се смееш..срамно е.
Каже те ми след Кличко, срещу кой класен боксьор се е изправил Кубрат...няма такъв.
Хубавото е че в края на своята кариера човека заработи някой друг лев..което е хубаво,но до там.Жалко че и пак се е събрал с онази грозната и сега ще го смуче като пиявица.
Каже те ми след Кличко, срещу кой класен боксьор се е изправил Кубрат...няма такъв.
Хубавото е че в края на своята кариера човека заработи някой друг лев..което е хубаво,но до там.Жалко че и пак се е събрал с онази грозната и сега ще го смуче като пиявица.
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Не мога да разбера, защо някои ще ги е срам от поведението на трети лица? Те са го възпитавали, настойници са му били, тяхна е била отговорността за поведението му преди и след мача и са се провалили?
Гордост и лайна
Едва ли разбираш, че описваш една единствена група.
Хора, не робувате на стереотипите, сами се вкарвате в тях. После друг ни е виновен.
Гордост и лайна

Едва ли разбираш, че описваш една единствена група.
Хора, не робувате на стереотипите, сами се вкарвате в тях. После друг ни е виновен.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Кобрата пасивен както винаги. До 9ти рунд нямаше комбинация с повече от 1 УДАР. Пускаше само ляв прав единично и до там. Незнам какво очакваше, да победи по точки ли
. За да биеш шампиона трябва да го нокаутираш. Влизаш на размяна на удари и ако върже, върже. Дори не се опита да направи някоя по дълга комбинация от удари. Игра като аматьор срещу професионалист на когото има голям страх. А не мисля че на такова ниво боксьор познава думата страх.
Джошуа от друга страна си игра сейфти без излишни рискове. Ама нормално, водеше по точки всеки рунд
Според мен всеки в топ 5 в момента ще се изгаври с нашия. Родолюбец съм но и гледам обективно на нещата.
Тервел е доста по разчупен като игра и интересен за гледане. Явно е въпрос на късмет кой как се е реализирал

Джошуа от друга страна си игра сейфти без излишни рискове. Ама нормално, водеше по точки всеки рунд
Според мен всеки в топ 5 в момента ще се изгаври с нашия. Родолюбец съм но и гледам обективно на нещата.
Тервел е доста по разчупен като игра и интересен за гледане. Явно е въпрос на късмет кой как се е реализирал
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Top Gun Maverick написа:Той с Поветкин щеше да се бие като аматьор в България на някакъв турнир, но отпадна на полу-финала и не се състоя двубоя.
Ачка, не, че променя нещо това, но понеже каза за нито един спечелен рунд, с Кличко не помня успя ли да вземе, но снощи спечели точно 8-мия, даже го писах в темата с 10:9. Видимо изглеждаше, че вкара някой удар в повече от Джошуа тогава, но после го и изписаха.
Според мен нашият загуби мача чисто технически и поради тая причина не можеше и да го спечели. Имам предвид, че технически е много зле подготвен. Това обсъждахме още преди мача, че не е похарчил някой паунд от тия, които щеше да прибере за истинска подготовка, но той цял живот не можа да се подготви и сигурно му се е струвало, че ще са пари на вятъра. И не е до това, че бая години беше аматьор, той и Поветкин тръгна от аматьор, ама изглежда далеч по-сериозен.
Сега не го знам в какви мачове ще участва, но свърши със сериозните амбиции. Не знам брат му Тервел дали няма да се пробва, изглежда ми далеч по-добре технически, а за поведението му извън ринга не знам за някакви изцепки.
Снощи мернах един коментар из нета, че Пулев в Слънчев бряг някакви хора на Митьо очите преди време го понатупали, понеже правел циркове, надучил едно шише минерална вода и ходил до женската тоалетна или около нея да пръска дамите. Това ако е вярно пък...говори прекалено зле вече.
Каквото и да чуеш за неговите гаври по дискотеки е малко. Гнусна тема, по-добре да не я повдигаме.
Не искам да водя километрични спорове с тебе - единствения спечелен рунд по точки, беше с елементарни трасиращи удари. AJ започна да играе в края на 2рия рунд и приключи в 3тия. Пулев пак се въргаляше по ринга и се смееше като олигофрен... Което мога да си обясня само със - ти ще ме биеш сиганин, но аз ще си взема 10те милиона.
И много моля, никой да не споменава Стоичков до Пулев - срамно е. Първия, колкото и да е прост е гениален спортист, постигнал всичко във футбола, носител на златна топка и тн. Никога не е бил позор с поведението си, даже хората се радваха как псува, но и ИГРАЕ.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Top Gun Maverick написа:Пулев в Слънчев бряг някакви хора на Митьо очите преди време го понатупали, понеже правел циркове, надучил едно шише минерална вода и ходил до женската тоалетна или около нея да пръска дамите. Това ако е вярно пък...говори прекалено зле вече.
За шишето е вярно, за боя не. Има много такива изцепки, но никой от бабаитите тук не е събирал толкова смелост.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Намери си майстора, да се радва, че беше на ринга, където е регламентирано...
Хората, които му се възхищават, или са с подобен манталитет, или им убягва жестоко цялостната картинка..
Хората, които му се възхищават, или са с подобен манталитет, или им убягва жестоко цялостната картинка..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ейй точно снощи си мислех как ще излязат със същия сценарий
https://www.sportal.bg/news.php?news=87 ... USKZf1RoQg

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ами нормално да има такава клауза след като предния път всички бяха почти убедени, че това е някакъв цирк. С подготовка на макс или не, той издръжливостта си я има, но пак щеше да загуби откъм техническия компонент на играта. Ако приемем, че Джошуа е леко дървен в движенията, то нашия просто няма идея как да пробие.
Нищо, пари взе, доби известност, вдигнаха флага, чухме Валя Балканска и вероятно сега повече хора по света знаят, че тази песен лети и в Космоса. Не е малко ей, нека не бъдем неблагодарни. Все пак малка страна без традиции на това ниво за сметка на държави, които от 100 години развиват тоя спорт при професионалистите в тежките категории. Иначе какъв е и що е, колегата нагоре каза много правилно, че не може да описва народа, все едно Тръмп да е нарицателно за хората от САЩ.
Нищо, пари взе, доби известност, вдигнаха флага, чухме Валя Балканска и вероятно сега повече хора по света знаят, че тази песен лети и в Космоса. Не е малко ей, нека не бъдем неблагодарни. Все пак малка страна без традиции на това ниво за сметка на държави, които от 100 години развиват тоя спорт при професионалистите в тежките категории. Иначе какъв е и що е, колегата нагоре каза много правилно, че не може да описва народа, все едно Тръмп да е нарицателно за хората от САЩ.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Bogat-Beden
-
-
Видяхте ли след кантара Джошката как го пита - "Как е рамото"
Иначе у фейса видях коментар, че гарда на нашия е като за муай-тай, наистина има нещо такова.. Не знам дали има някаква идея зад това, но прави впечатление..
Цитат от спортал-а, който споделям и като мнение

Иначе у фейса видях коментар, че гарда на нашия е като за муай-тай, наистина има нещо такова.. Не знам дали има някаква идея зад това, но прави впечатление..

Цитат от спортал-а, който споделям и като мнение

Много патрЕот, много нещо е! Като сте такива паТреоти защо допуснахте България да стане държава от 3 тия свят? Защо допуснахте бабите и дядовците ви да ровят по гюмовете за парче хляб? ПатрЕоти сте колкото мутрата на Таки с разцепената тиква! Трябвало да съм бил горд, от кое да съм бил горд бе, бавно развиващи сънародници?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Каквото и да си говорим Пулев се държа като лайно през целия мач, преди него и след него. И най-важното не показа никакъв бокс, нищо. Тази тема е за ключ и в кофата. Там е мястото и.
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Bogat-Beden
-
-
Витанов написа:Каквото и да си говорим Пулев се държа като лайно през целия мач, преди него и след него. И най-важното не показа никакъв бокс, нищо.

П.С. Коментарите в Спортал са бруталийка, задавих се с чая на единия

Bogat-Beden написа:Витанов написа:Каквото и да си говорим Пулев се държа като лайно през целия мач, преди него и след него. И най-важното не показа никакъв бокс, нищо.![]()
П.С. Коментарите в Спортал са бруталийка, задавих се с чая на единия
И не само там като цяло боксовите фенове по света мислят същото. Но да в спиртала става голям майтап..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!