Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Витанов » 13 Дек 2020, 2:32

vixx написа:Явно наистина сме гледали различни мачове тука.
Т.е., някои са си писали черни точки в бележника за държанието на Кубрат, вместо да гледат боя. Това беше бокс, само да ви кажа, а не конкурс по обноски. И държанието на Кубрат беше перефеткно защото на няколко пъти изкара от релси Джошуа. Което беше и целта, а ефекта се видя.

Това беше сигурно най-добрия Кубрат досега и тука имаше хора (пак такива изявени капацитети, къде играли бокс, къде само мирисали), които обясняваха как нямал шанс. Само, че той не просто имаше шанс, а в няколко рунда Джошуа, седейки в ъгъла си, просто се чудеше и питаше какво да направи и защо не се получават нещата. Кубрат направи една единствена грешка след първия нокдаун и тя беше, че не бягаше с 300 всеки път когато го уцели тоя ъперкът на Джошуа. Вместо това той по някаква причина се опитваше да ги поема тея удари и затова мача приключи както приключи. Самите ъперкъти още в началото се адаптира да ги избягва, което беше много по-ефективно от опитите на Джошуа да се адаптира към ляв-десен от Кубрат.

Хубаво, не го харесвате, не му се кефите, не сте доволни (аз също не съм), ама да тракате откровени глупости по клавиатурите само за да се намирате на приказка е много тъпо.

Колко рунда даваш на нашия?
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Дек 2020, 2:37

vixx, той и с Кличко така си игра като усети, че оня му вкарва удари - не бяга, ами само поема сякаш го е страх хората да не го помислят за страхливец. Само, че след първия удар почти винаги изяждаше втори, макар и леко плъзгащ вече ако не втория, то третия.
Някак ми се искаше да се пробва истински, но арсенала му в нападение бе много слаб, явно толкова си може.
А Джошуа според вас имали голям шанс да яде бой от Фюри? :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 13 Дек 2020, 2:40

Top Gun Maverick написа:vixx, той и с Кличко така си игра като усети, че оня му вкарва удари - не бяга, ами само поема сякаш го е страх хората да не го помислят за страхливец. Само, че след първия удар почти винаги изяждаше втори, макар и леко плъзгащ вече ако не втория, то третия.
Някак ми се искаше да се пробва истински, но арсенала му в нападение бе много слаб, явно толкова си може.

Фюри каза веднъж, че Джошуа би бил перфектния опонент, тоест ако той тярбвало да моделира опонента си щял да е като Джошуа.. смятай.. :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Дек 2020, 2:40

Витанов написа:
Т.е., някои са си писали черни точки в бележника за държанието на Кубрат, вместо да гледат боя. Това беше бокс, само да ви кажа, а не конкурс по обноски. И държанието на Кубрат беше перефеткно защото на няколко пъти изкара от релси Джошуа. Което беше и целта, а ефекта се видя.

Това беше сигурно най-добрия Кубрат досега и тука имаше хора (пак такива изявени капацитети, къде играли бокс, къде само мирисали), които обясняваха как нямал шанс. Само, че той не просто имаше шанс, а в няколко рунда Джошуа, седейки в ъгъла си, просто се чудеше и питаше какво да направи и защо не се получават нещата. Кубрат направи една единствена грешка след първия нокдаун и тя беше, че не бягаше с 300 всеки път когато го уцели тоя ъперкът на Джошуа. Вместо това той по някаква причина се опитваше да ги поема тея удари и затова мача приключи както приключи. Самите ъперкъти още в началото се адаптира да ги избягва, което беше много по-ефективно от опитите на Джошуа да се адаптира към ляв-десен от Кубрат.

Хубаво, не го харесвате, не му се кефите, не сте доволни (аз също не съм), ама да тракате откровени глупости по клавиатурите само за да се намирате на приказка е много тъпо.

Колко рунда даваш на нашия?

Мисля, че два, но трябва да гледам отново. Не е там въпроса.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 13 Дек 2020, 2:41

Витанов написа:Най ме дразни простотията от всичко, ок толкова си може ами трай си дагоева. Не знам дали разбрахте Джошуа как имитираше смешния стил на нашия още от втория рунд. Представи си каква е*авка си направиха англичаните с него.

Ми погледни коментарите в темата, да не би тук простотията да е по-малка :dunno: Явно ни е някаква вродена черта от която няма мърдане.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 13 Дек 2020, 2:43

don_gori написа:
Витанов написа:Най ме дразни простотията от всичко, ок толкова си може ами трай си дагоева. Не знам дали разбрахте Джошуа как имитираше смешния стил на нашия още от втория рунд. Представи си каква е*авка си направиха англичаните с него.

Ми погледни коментарите в темата, да не би тук простотията да е по-малка :dunno: Явно ни е някаква вродена черта от която няма мърдане.

Съгласен, но тука сме си тук а на световната сцена е друго... понеже следя доста англоговорящи спортни сайтове и нещата не са добре за нас с такива изцепки по принцип. Просто трагедията е пълна.
I am beton!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 13 Дек 2020, 2:46

Top Gun Maverick написа:vixx, той и с Кличко така си игра като усети, че оня му вкарва удари - не бяга, ами само поема сякаш го е страх хората да не го помислят за страхливец. Само, че след първия удар почти винаги изяждаше втори, макар и леко плъзгащ вече ако не втория, то третия.

Точно това имах предвид. Кубрат се събаря сам. Ясно е, че от такива шампиони такива удари няма как да ги поеме и да му няма нищо. Не знам какъв му е проблема и какво доказва, но ако не беше стоял да яде по 3-5 ъпъркъта един след друг нямаше така да свърши тоя мач. Това според мен му беше и единствения пропуск, като изключим че тия негови десни много трудно уцелват.
Аз мисля, че Фюри ще бие Джошуа защото смятам, че онзи Джошуа, който ще накаже Фюри би трябвало да разкара неудачника Пулев още в първите 2-3 рунда. Ама нещо не успя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 13 Дек 2020, 2:48

Витанов написа:Съгласен, но тука сме си тук а на световната сцена е друго... понеже следя доста англоговорящи спортни сайтове и нещата не са добре за нас с такива изцепки по принцип. Просто трагедията е пълна.

Викаш страшна работа, че нашия се извикал на милия англичанин на пресконференцията. Спокойно сега няма вече кой да вика в близките 10 години, предполагам ще си спокоен че няма да има повече излагации на "световната" сцена и то баш при бокса, където всичко е един цирк :mhihi:
Явно си е до нрав и точно тоя нрав го е извел до два двубоя за световните титли в тежка категория, добър или лош си е постижение. Да финала не свършва по този начин, по който ни се иска но според мен е редно да кажем поне едно браво, вместо да се плюнчим и да треперим над клавиатурата със злоба по нашия :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 13 Дек 2020, 2:58

don_gori написа:
Витанов написа:Съгласен, но тука сме си тук а на световната сцена е друго... понеже следя доста англоговорящи спортни сайтове и нещата не са добре за нас с такива изцепки по принцип. Просто трагедията е пълна.

Викаш страшна работа, че нашия се извикал на милия англичанин на пресконференцията. Спокойно сега няма вече кой да вика в близките 10 години, предполагам ще си спокоен че няма да има повече излагации на "световната" сцена и то баш при бокса, където всичко е един цирк :mhihi:
Явно си е до нрав и точно тоя нрав го е извел до два двубоя за световните титли в тежка категория, добър или лош си е постижение. Да финала не свършва по този начин, по който ни се иска но според мен е редно да кажем поне едно браво, вместо да се плюнчим и да треперим над клавиатурата със злоба по нашия :kuku:

Спокоен съм разбира се щото няма да има кой да се зъби като олигофрен на ринга и да кръстосва крака с изплезен език докато му чупят мутрата. Етва ми хареса най-много макар да ненавиждам клична и в червата си ама евала на казакстанчето че му рестартира браузъра. Джошуа се ебаваше от втория рунд насетне и просто беше мед на сърцето да гледам нещастника с голямата уста как бива наказван подобаващо без да вземе и рунд! Да сигурно британеца се е чудел по някое време в ъгъла си " защо не се получава? " :mhihi: Припадам дет са вика на чист български! Пълен смях, всички му се смеят навсякъде и на вас се смеят и на мен също защото съм българин. :winky:
I am beton!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 13 Дек 2020, 3:13

Всеки си има право на мнение, няма лошо.
Моето е, че ми е все тая как ни приема някой, съдейки за нас на базата на един боксьор. Еле пък предвид какви политици и какви политики имаме, които са далеч по-срамни и по-важни.
Щатите как трябва да ги приемаме, съдейки по Тръмп?
Германия, съдейки по Меркел, или не дай боже по Хитлер?

И т.н. Явно тука сме си така.

ПС. По Руиз какво съдиме за Мексико, или там си го знаем от Нешънъл Джиографик че е гадно?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 13 Дек 2020, 3:26

Едно наистина трезво мнение.
На продажния български ген.....имало е и явно ще го има. Дребни душици, какво да ги правиш. Мушици. Леко ми е жал за тях. Големи усти отварят и много нещо поемат в последствие.
Аз се чувствам горд! Част от поведението му и аз не харесах, И????
Ако може мижитурки да не ми отговарят, супер ще е
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 13 Дек 2020, 3:40

Клична му беше казал "засранец" и май беше прав! :mhihi:
I am beton!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Дек 2020, 8:49

don_gori написа:

Всички правят циркове на преди мача, това си е стандарт, търсещ интерес сред масите.

За другото обаче - сигурен ли си, че си гледал 2та мача на Пулев за титлата? Аз претендент не видях а някаква боксова круша, отишла там да яде бой. Абсолютно никаква идея какво се случва, бе нито един спечелен рунд(или 1) , без нито един сериозен удар.
Джошуа още 2ри рунд видя, че нашия е готов да падна и натам просто бавеше. Това е като футболен отбор да се яви диркетно от А група в България на финал на шампионска лига и да падне с 14:1 и ние да се гордеем - ехе бяхме претенденти :kuku:
Много съжалявам, че изобщо дадоха мачове за финал на Кубрат, иначе можеше да си се радваме как бие 3то класни боксьори и да си казваме - имаме българин в професионалния спорт. Сега най-добре да се скрие, да се махне завинаги и да започне да говори с нужното уважение за Джошуа и Кличко, които се унизоха да се бият с него.

.... А да - отдъхнах си, че никога няма да се бие с Поветкин. Аз подобно прибиване в ефир на българин, нямаше да мога да понеса

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 13 Дек 2020, 9:46

:yes:
acho.rs написа:
don_gori написа:

Всички правят циркове на преди мача, това си е стандарт, търсещ интерес сред масите.

За другото обаче - сигурен ли си, че си гледал 2та мача на Пулев за титлата? Аз претендент не видях а някаква боксова круша, отишла там да яде бой. Абсолютно никаква идея какво се случва, бе нито един спечелен рунд(или 1) , без нито един сериозен удар.
Джошуа още 2ри рунд видя, че нашия е готов да падна и натам просто бавеше. Това е като футболен отбор да се яви диркетно от А група в България на финал на шампионска лига и да падне с 14:1 и ние да се гордеем - ехе бяхме претенденти :kuku:
Много съжалявам, че изобщо дадоха мачове за финал на Кубрат, иначе можеше да си се радваме как бие 3то класни боксьори и да си казваме - имаме българин в професионалния спорт. Сега най-добре да се скрие, да се махне завинаги и да започне да говори с нужното уважение за Джошуа и Кличко, които се унизоха да се бият с него.

.... А да - отдъхнах си, че никога няма да се бие с Поветкин. Аз подобно прибиване в ефир на българин, нямаше да мога да понеса
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Дек 2020, 10:14

Той с Поветкин щеше да се бие като аматьор в България на някакъв турнир, но отпадна на полу-финала и не се състоя двубоя.
Ачка, не, че променя нещо това, но понеже каза за нито един спечелен рунд, с Кличко не помня успя ли да вземе, но снощи спечели точно 8-мия, даже го писах в темата с 10:9. Видимо изглеждаше, че вкара някой удар в повече от Джошуа тогава, но после го и изписаха.
Според мен нашият загуби мача чисто технически и поради тая причина не можеше и да го спечели. Имам предвид, че технически е много зле подготвен. Това обсъждахме още преди мача, че не е похарчил някой паунд от тия, които щеше да прибере за истинска подготовка, но той цял живот не можа да се подготви и сигурно му се е струвало, че ще са пари на вятъра. И не е до това, че бая години беше аматьор, той и Поветкин тръгна от аматьор, ама изглежда далеч по-сериозен.
Сега не го знам в какви мачове ще участва, но свърши със сериозните амбиции. Не знам брат му Тервел дали няма да се пробва, изглежда ми далеч по-добре технически, а за поведението му извън ринга не знам за някакви изцепки.
Снощи мернах един коментар из нета, че Пулев в Слънчев бряг някакви хора на Митьо очите преди време го понатупали, понеже правел циркове, надучил едно шише минерална вода и ходил до женската тоалетна или около нея да пръска дамите. Това ако е вярно пък... :kuku: говори прекалено зле вече.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата