Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Накрая малко пак почна много да приказва и нямаше желание да го поздравява, но го направи макар и половинчато. Явно някакви тъпотии за боя му каза, чак Джошуа се опули и физиономията му казваше, че не му се отговаря на глупости.
Джошуа не му се даваше интервю защото все пак е бой това, но го прави за феновете и ще говори след няколко дни ли, вторник ли каза на пресконференцията.
За Тайсън Фюри говореше и т.н. учтиво, но със самочувствие говореше.
2 секунди преди да вкара мача в десетия падна Пулев, но последния удар...
Джошуа не му се даваше интервю защото все пак е бой това, но го прави за феновете и ще говори след няколко дни ли, вторник ли каза на пресконференцията.
За Тайсън Фюри говореше и т.н. учтиво, но със самочувствие говореше.
2 секунди преди да вкара мача в десетия падна Пулев, но последния удар...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
AJ беше отвратен от този човек
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
За мен мачът не беше нищо особено, но пък нашият ми направи добро впечатление. Нямаше ги ония бабаитски изцепки, като срещу Кличко, нямаше плезене и подскачане - изгуби достойно. Демонстрира спортсменско поведение на ринга, за което - моите уважения.

Excellent! Steven is my name!
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Браво Кобра ,12 рунда издържа - 3 с Андреа и 9 с афробританеца ...Гоуем си.
Иначе сериозно-добре се би , ама не си повярва...
Иначе сериозно-добре се би , ама не си повярва...
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Нашия бая бой отнесе както винаги! 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acho.rs написа:Не знам защо се допускат мачове при такава космическа разлика в класите на съперниците.
..
И аз това си мислех, с Кличко имаше 2 класи разлика, с тоя - 3..
Аве тая червената черна е скаусър

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Borymeckata написа:За мен мачът не беше нищо особено, но пък нашият ми направи добро впечатление. Нямаше ги ония бабаитски изцепки, като срещу Кличко, нямаше плезене и подскачане - изгуби достойно. Демонстрира спортсменско поведение на ринга, за което - моите уважения.![]()
Ти си гледал друг мач май

Пълен палячо без никакво развитие откакто е боксьор...
Добре го казаха, най-вероятно ако Джошуа не беше загубил от Руиз сигурно щеше да приключи кобрата още 3-4 рунд... просто е станал по-внимателен и последователен.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Коментаторите го разпиляха нашия - бил робот, абсолютно едно и също във всеки мач.
Говоренето след мача даже няма да го коментирам...пълен палячо. Пак отнесе тежък нокаут, предполагам че скоро няма да го видим на ринга
Говоренето след мача даже няма да го коментирам...пълен палячо. Пак отнесе тежък нокаут, предполагам че скоро няма да го видим на ринга
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Borymeckata написа:За мен мачът не беше нищо особено, но пък нашият ми направи добро впечатление. Нямаше ги ония бабаитски изцепки, като срещу Кличко, нямаше плезене и подскачане - изгуби достойно. Демонстрира спортсменско поведение на ринга, за което - моите уважения.![]()
Колега ти май друг мач си гледал

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Ми толкова си може нашия
странно племе сме българите трябва на всяка цена да сме номер 1, паднем ли почваме да се плюем и да сочим с пръст
Изцепки ... ми случаЕно останлите боксери да не правяш шоу преди и след мачовете си, еле па ония американски маймуни ама никой не ги плюе както нас Кобрата, че на кантара викал по Джошката милия
Ми Джошката преди 15 години какъв е бил .. отличник в Оксфорд сигурно 
Сигурно хейтърите умират от кеф, че следващите поне 5-10 години няма да видим друг българин да се бие за 2ри път в тежка категория.
Яд ме е на нашия, че държи на бой но технически е просто на съвсем друго ниво спрямо най-добрите.

Изцепки ... ми случаЕно останлите боксери да не правяш шоу преди и след мачовете си, еле па ония американски маймуни ама никой не ги плюе както нас Кобрата, че на кантара викал по Джошката милия

Сигурно хейтърите умират от кеф, че следващите поне 5-10 години няма да видим друг българин да се бие за 2ри път в тежка категория.
Яд ме е на нашия, че държи на бой но технически е просто на съвсем друго ниво спрямо най-добрите.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
E34 написа:....2-ро. Пулев е мегаудобен за Джошуа! Като ръст му е перфектен, като бързина на движение му е идеален, а като стил на игра пък направо си му е бебенце. Пулев не е файтър да мачка, няма тази мощ. Не е и толкова техничен и бърз вече с краката. Обича да влиза в клинч и да бие зад врата. Обаче тва върви на по-ниските. С дългия ше го яде с тия опити да клинчи, оня такъв ъперкът ше му извърти че нема му се верва....
Ма много обичам да се цитирам

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Три рунда казах ви, останалото - трагедия...
Коментарите и пресконференцията няма да ги коментирам..
Ай Ам Амейзинг, Ай Шоу Ю тУмароУ!

Коментарите и пресконференцията няма да ги коментирам..
Ай Ам Амейзинг, Ай Шоу Ю тУмароУ!

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Явно наистина сме гледали различни мачове тука.
Т.е., някои са си писали черни точки в бележника за държанието на Кубрат, вместо да гледат боя. Това беше бокс, само да ви кажа, а не конкурс по обноски. И държанието на Кубрат беше перефеткно защото на няколко пъти изкара от релси Джошуа. Което беше и целта, а ефекта се видя.
Това беше сигурно най-добрия Кубрат досега и тука имаше хора (пак такива изявени капацитети, къде играли бокс, къде само мирисали), които обясняваха как нямал шанс. Само, че той не просто имаше шанс, а в няколко рунда Джошуа, седейки в ъгъла си, просто се чудеше и питаше какво да направи и защо не се получават нещата. Кубрат направи една единствена грешка след първия нокдаун и тя беше, че не бягаше с 300 всеки път когато го уцели тоя ъперкът на Джошуа. Вместо това той по някаква причина се опитваше да ги поема тея удари и затова мача приключи както приключи. Самите ъперкъти още в началото се адаптира да ги избягва, което беше много по-ефективно от опитите на Джошуа да се адаптира към ляв-десен от Кубрат.
Хубаво, не го харесвате, не му се кефите, не сте доволни (аз също не съм), ама да тракате откровени глупости по клавиатурите само за да се намирате на приказка е много тъпо.
Т.е., някои са си писали черни точки в бележника за държанието на Кубрат, вместо да гледат боя. Това беше бокс, само да ви кажа, а не конкурс по обноски. И държанието на Кубрат беше перефеткно защото на няколко пъти изкара от релси Джошуа. Което беше и целта, а ефекта се видя.
Това беше сигурно най-добрия Кубрат досега и тука имаше хора (пак такива изявени капацитети, къде играли бокс, къде само мирисали), които обясняваха как нямал шанс. Само, че той не просто имаше шанс, а в няколко рунда Джошуа, седейки в ъгъла си, просто се чудеше и питаше какво да направи и защо не се получават нещата. Кубрат направи една единствена грешка след първия нокдаун и тя беше, че не бягаше с 300 всеки път когато го уцели тоя ъперкът на Джошуа. Вместо това той по някаква причина се опитваше да ги поема тея удари и затова мача приключи както приключи. Самите ъперкъти още в началото се адаптира да ги избягва, което беше много по-ефективно от опитите на Джошуа да се адаптира към ляв-десен от Кубрат.
Хубаво, не го харесвате, не му се кефите, не сте доволни (аз също не съм), ама да тракате откровени глупости по клавиатурите само за да се намирате на приказка е много тъпо.
don_gori написа:Ми толкова си може нашиястранно племе сме българите трябва на всяка цена да сме номер 1, паднем ли почваме да се плюем и да сочим с пръст
![]()
Изцепки ... ми случаЕно останлите боксери да не правяш шоу преди и след мачовете си, еле па ония американски маймуни ама никой не ги плюе както нас Кобрата, че на кантара викал по Джошката милияМи Джошката преди 15 години какъв е бил .. отличник в Оксфорд сигурно
Най ме дразни простотията от всичко, ок толкова си може ами трай си дагоева. Не знам дали разбрахте Джошуа как имитираше смешния стил на нашия още от втория рунд. Представи си каква е*авка си направиха англичаните с него.
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!