Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
Re: Всичко за електрическите автомобили
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The Power Of Dreams
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не си с червените спирачки, които май са по-големи?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Не, стандартна long range. До колкото знам, само на performance не влизат отпред 18".
The Power Of Dreams
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Влизат, отзад опират.. 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Здравейте, някой има ли електрически голф? Колата е 2019 и би трябвало да е с по - голямата батерия 39квч. Скоро пътувах до Търново с него и спирах да зареждам... много пъти. Само дето обикновено вкарваше 12 - 13 кв за да качи от ~35% до 80%. И нещо сметките ми не излизат понеже смятам батерията 26 - 27 квч. Не съм гледал още деградацията на батерията обаче чак толкова не ми се вярва да е зле. Аз ли нещо не смятам добре, има ли как се провери каква е батерията или нормално. Мисля си да не е сложена малката батерия обаче не ми се иска да повярвам, че са правени чак такива мизерии.
Купих една зарядна станция EVPoint EV7. Това нещо не мога да го накарам да работи нормално. Първо ако не е възано за нета не иска да зарежда а трябва уж. Явно не мога да се оправя с настройките. Софтуера на това нещо е уникално тъп. Нито ми показва на колко процента е батерията докато зарежда нито мога да укажа да зареди до 80. Аз ли не правя нещо както трябва, голфа ли нещо не се разбира с този боклук или просто е боклук?
Иначе от колата съм много доволен. За градски автомобил е супер. Ако имаше по - голяма батерия щеше да става и за извън. Истински автомобил си е с копчета ръчки, километраж понеже е обикновен голф ама на ток. По - широко е от колкото очаквах и е добре обезшумен.
Купих една зарядна станция EVPoint EV7. Това нещо не мога да го накарам да работи нормално. Първо ако не е възано за нета не иска да зарежда а трябва уж. Явно не мога да се оправя с настройките. Софтуера на това нещо е уникално тъп. Нито ми показва на колко процента е батерията докато зарежда нито мога да укажа да зареди до 80. Аз ли не правя нещо както трябва, голфа ли нещо не се разбира с този боклук или просто е боклук?
Иначе от колата съм много доволен. За градски автомобил е супер. Ако имаше по - голяма батерия щеше да става и за извън. Истински автомобил си е с копчета ръчки, километраж понеже е обикновен голф ама на ток. По - широко е от колкото очаквах и е добре обезшумен.