С какво се занимавате?
Модератор: Общи модератори
- ball3r11
- Потребител
-
- Кара: BMW X6
Re: С какво се занимавате?
Аз работа в МОЛ Сердика Център в "ESTRIT" . Някой ,ако наминава през там кога да го консултиран и да му предложа дрехи или просто да си поговорим за БМВ 

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
монтажник на клетки на мобилните оператори и от време на време около барбекюто
Последна промяна prostia на 12 Мар 2012, 20:25, променена общо 1 път
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Счетоводител в Юнион Ивкони
офф нема ли кой да позатрие малко от горните мнения, че на чат се обърна

офф нема ли кой да позатрие малко от горните мнения, че на чат се обърна

- Vankoto_
- Потребител
-
- Кара: Кабрио
- Мечтае да кара: Кабрио на задно
Студент-второ висше последна година за ел.механик на кораб... Живот и здраве се качвам на рейс в скоро време. Иначе съм ел.инжинер по енергетика от първото, ама нещо наред закриват работните места в енергийните дружества 

- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Велосипед
Работя в авто-заложна къща, и продавам колите на които е забравено да се плащат лихвите 

Ученик, в 12 клас който го очаква след няколко дни практически изпит пред ДАЙ (за книжка), пробен изпит в ПЖИ(висше у-ще), купища материал за изчитане за матурите също така и за държавни изпити. От време на време ходя на работа, и работещ по един проект за самоделно бъги. Това е общо взето..
- Bushman
-
-
- Кара: черна FZ-1N
- Мечтае да кара: черна XJR 1300
Строителен конструктор, с повече от 18 години стаж в ядрената енергетика. Интересуват ме стари оръжия, от периода на Руско - турската (1878), Сръбско - Българската (1885), Балканската (1912), Междусъюзническата (1913) и ПСВ (1914 - 1918). Моторджия съм откакто се уволних от армията 1987г., ето ми последното конче:
http://bushman.snimka.bg/motorcycles/sled-tuning-19-04-2012.671177
Не съм фен на BMW, ама ми набутаха една такава кошница, та от зор започнах да се интересувам...
http://bushman.snimka.bg/motorcycles/sled-tuning-19-04-2012.671177
Не съм фен на BMW, ама ми набутаха една такава кошница, та от зор започнах да се интересувам...
Аз съм много лицемерен!Ето какво мисля за БМВ и притежателите му, а в същото време пускам тема в техния форум с призив да ни пазят на пътя!
Наистина интересна равносметка... След Мерцедес, БМВ ми е най-противната от всички марки автомобили. Естествено, не заради самите коли, ами заради хората, които ги купуват, карат, харесват или мечтаят за такива. За мен, това са комплексари, които по този начит се опитват да изпъкнат от тълпата и да се изтъкнат чрез кошницата, която карат. Защото (реално поглднато), един МБ или БМВ не ти дава нищо повече от една Тойота или Хонда от същия клас, при това - на много по-ниска цена. За съжаление, отскоро и аз се пиша при "беемвистите", щото бартеросах Наварата за един такъв самоходен курник. Но това не значи, че го харесвам или съм фен на марката.
Наистина интересна равносметка... След Мерцедес, БМВ ми е най-противната от всички марки автомобили. Естествено, не заради самите коли, ами заради хората, които ги купуват, карат, харесват или мечтаят за такива. За мен, това са комплексари, които по този начит се опитват да изпъкнат от тълпата и да се изтъкнат чрез кошницата, която карат. Защото (реално поглднато), един МБ или БМВ не ти дава нищо повече от една Тойота или Хонда от същия клас, при това - на много по-ниска цена. За съжаление, отскоро и аз се пиша при "беемвистите", щото бартеросах Наварата за един такъв самоходен курник. Но това не значи, че го харесвам или съм фен на марката.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Търся си работа и училище 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
Аз съм безработен, но си търся някаква работа (безуспешно за сега).
- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
Пак с авточасти но смених фирмата на някой ако му трябват да пише в Елит Кар съм ще съдействаме с каквото можем жалкото е че смазах моя варел 

- joli4ka1991
- Потребител
-
- Кара: kolelo
- Мечтае да кара: e 30
Ученичка и бъдеща студентка в Стопанската академия в Свищов.

В хубавите коли се возят хубави хора!
- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 02'
- Мечтае да кара: e90 m3
- Детайли за колата: Сива и лоша
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо