Световно по футбол 2026
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Световно по футбол 2026
Тръмбачов бие тъпометъра, сега разбрал какво значи червен картон и и излиза и казва "уау, това е крайно несправедливо, това е най-добрия ни играч, как може да бъдеш наказан за мач в който не си играл".
Уау, това е крайно дебилно, как може да говориш с така убеденост за неща от които хал хабер си нямаш и за които пред целия свят си признаваш, че научваш днес какво значат?

Досега си виках айде домакини, дано продължат напред, да радват публиката си, футбола се развива с големи темпове из държавата им. Буквално навън е второто играно нещо сред хората след баскетбола, поради простотата си от нуждата на две тениски за греди. Сред младите даже имаше статистики, че изпреварвал баскетбола(който спорт за мен си е далеч над футбола, но явно и там почват да мислят различно)обаче заради постъпката на Тръмбачов да се намеси така брутално...целия футболен свят сега и всеки неутрален фен ще бъде за Белгия в този мач. Какво следва ако Белгия победи, да иска преиграване ли перчема?
Шнур, шнур, шнур за САЩ! Белгия 3:0 да ги бие дано!
Аз вика съм пълен тъпанар и не знам това как може да е толкова сурово наказание, но пък на всичко отгоре съм и пълен егоцентрик и сега ще го отменя защото съм раздал много долари на Инфантино и той не може да ми откаже.
Да се маха тоя от поста и САЩ никога повече домакин на световно! И някой да каже на Тръмбачов, че и в НБА за по-особени прояви на терена се дават един или няколко мача почивка, просто не е оцветено с червен картон!
Уау, това е крайно дебилно, как може да говориш с така убеденост за неща от които хал хабер си нямаш и за които пред целия свят си признаваш, че научваш днес какво значат? 
Досега си виках айде домакини, дано продължат напред, да радват публиката си, футбола се развива с големи темпове из държавата им. Буквално навън е второто играно нещо сред хората след баскетбола, поради простотата си от нуждата на две тениски за греди. Сред младите даже имаше статистики, че изпреварвал баскетбола(който спорт за мен си е далеч над футбола, но явно и там почват да мислят различно)обаче заради постъпката на Тръмбачов да се намеси така брутално...целия футболен свят сега и всеки неутрален фен ще бъде за Белгия в този мач. Какво следва ако Белгия победи, да иска преиграване ли перчема?
Шнур, шнур, шнур за САЩ! Белгия 3:0 да ги бие дано!Аз вика съм пълен тъпанар и не знам това как може да е толкова сурово наказание, но пък на всичко отгоре съм и пълен егоцентрик и сега ще го отменя защото съм раздал много долари на Инфантино и той не може да ми откаже.
Да се маха тоя от поста и САЩ никога повече домакин на световно! И някой да каже на Тръмбачов, че и в НБА за по-особени прояви на терена се дават един или няколко мача почивка, просто не е оцветено с червен картон!

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, не станало 3:0, ама 4:1 за Белгия.
Преиграване ще има ли заради неправилна посока на вятъра?
И залиазаният манекен отпаднал снощи, бива. Добре, че разшириха участниците за да има 1/16 финали в които да вкара първия си и единствен гол в елиминационна фаза, иначе нямаше как срещу слаб съперник
И залиазаният манекен отпаднал снощи, бива. Добре, че разшириха участниците за да има 1/16 финали в които да вкара първия си и единствен гол в елиминационна фаза, иначе нямаше как срещу слаб съперник
barabqga написа:Всъщност това ти мнение може да го напишеш в почти всяка тема, и ще има почти същото "звучене"alx написа:… цялата тая драма винаги от малък ми е била много смешна и леко тъжна… поредното напомняне за “баси кви хора има по тоя свят”…
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
… има неща колега дето си струват в живота- да допринасяш за човечеството в една или друга смислена форма, да оставиш нещо полезно (или вредно) след себе си… такива ми ти работи…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Exclusive89
- младши ентусиаст

-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Top Gun Maverick написа:, шнур, шнур за САЩ! Белгия 3:0 да ги бие дано!
Бинго, почти позна
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Да му обеснят също, че мача е един! Не са 2 от 3 или 3 от 5 срещи
...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Повтаряш се, но да прав сиalx написа:barabqga написа:Всъщност това ти мнение може да го напишеш в почти всяка тема, и ще има почти същото "звучене"alx написа:… цялата тая драма винаги от малък ми е била много смешна и леко тъжна… поредното напомняне за “баси кви хора има по тоя свят”…
… има неща колега дето си струват в живота- да допринасяш за човечеството в една или друга смислена форма, да оставиш нещо полезно (или вредно) след себе си… такива ми ти работи…
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
За пореден път Аржентина се измъкна...
Надявам се колумбийците по комшийски да се намесят.
Надявам се колумбийците по комшийски да се намесят.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ex: 96' BMW318ti

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Няма как да се мисли трезво на държавно ниво, ако мнозинството от хора не мисли трезво. Работил съм доста време в норвежка компания, съвсем различно виждане за света имат тия хора от нас. И да си докараме норвежкото правителство тука, нищо няма да се промени.
Иначе това е правилния начин, научи всички да се наслаждават от спорта и едва след това избери талантливите от тях и ги направи професионалисти. Тука още от соца се вадят едни деца за ушите, хвърляш ги в отбора изстискваш ги докато може и после ги хвърляш в кофата - понякога още на 15-16 става това, ако нещо не мине по план. И така имаме масовка която няма спортни навици и бивши "професионалисти" намразили спорта. И накрая хем нация от обездвижени хипопотами, хем никакви професионални успехи.
Иначе това е правилния начин, научи всички да се наслаждават от спорта и едва след това избери талантливите от тях и ги направи професионалисти. Тука още от соца се вадят едни деца за ушите, хвърляш ги в отбора изстискваш ги докато може и после ги хвърляш в кофата - понякога още на 15-16 става това, ако нещо не мине по план. И така имаме масовка която няма спортни навици и бивши "професионалисти" намразили спорта. И накрая хем нация от обездвижени хипопотами, хем никакви професионални успехи.
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
И от бившите спортисти, застанали на някаква длъжност... масово се краде на поразия.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, че те затова го слагат там! Нали виждаме футбола. Махнаха един кретен(Бог да го прости все пак)за да дойде друг поставен от тези същите там и да помага да върви схемата. Дойде един, който изглеждаше с добри цели(Бербатов)и те му показаха, че в тая държава няма да го бъде...скоро.
Значи в Норвегия може да са национални букмейкърите, а тука 25 години Божков беше монополист, после 1500 компании. Вместо да е национално и да хванат Стоичков безвъзмездно да обяснява защото и на него му е дала нещо тая държава...то Уинбет...абе знаем ги нещата всички.
Значи в Норвегия може да са национални букмейкърите, а тука 25 години Божков беше монополист, после 1500 компании. Вместо да е национално и да хванат Стоичков безвъзмездно да обяснява защото и на него му е дала нещо тая държава...то Уинбет...абе знаем ги нещата всички.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:По принцип самото класиране на тази фаза си беше успех. Приемам бъзици само от страна на фенове на Италия, Германия или Холандия.
Да бе, паднахте и започна да викаш "радвам се на малки отбори"
Ама не виждам за Швайц да се радваш, май само по-тъмнозелените са ти на сърце?

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:По принцип самото класиране на тази фаза си беше успех. Приемам бъзици само от страна на фенове на Италия, Германия или Холандия.
Да бе, паднахте и започна да викаш "радвам се на малки отбори"![]()
Ама не виждам за Швайц да се радваш, май само по-тъмнозелените са ти на сърце?
Те пък вашите като взеха че биха биха ....
Ако съм фен на зелениша, щех да викам за Швайца. Там и без това 80% са макс второ поколение местни.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Ще ме караш снимки да вадя сега... опитай пак 
А за нашите - ми не е честно, на пасището няма пуснати крави - не могат да тичат така... правилата така са устроени, че да ни ощетят
А за нашите - ми не е честно, на пасището няма пуснати крави - не могат да тичат така... правилата така са устроени, че да ни ощетят

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ