Как си възпитавате децата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Как си възпитавате децата?

Мнение от Jordana » 09 Май 2025, 17:04

Особено по химия, беше голям цербер.
Сега разбирам къде се корени корена на тоя негативизъм към Менделеев...Аз лично съм против тези ексцесии на образователната система , ако на детето му се рита топка вместо да зубри формули ...ами да рита топка . Може да стане велик футболист ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 09 Май 2025, 17:30

enigma написа:В някакво разпасано капиталистическо училище си бил ти, затова е било толкова лесно. :mhihi:
Нашите даскалици бяха като Фрау Фарбиссина. Особено по химия, беше голям цербер. И тия уравнения с решаването на валентностите така и не ги разбрах, обясняваше ми, че явно съм твърде тъп за да ги схвана :lol: . Или органичната химия, където трябваше да се знаят разните там структури.

Училището беше добро, но да беше изцяло в новия капитализъм. С най-злобните учители се разбирах добре също, щото не ме беше страх от тях.

Jordana написа:
Особено по химия, беше голям цербер.
Сега разбирам къде се корени корена на тоя негативизъм към Менделеев...Аз лично съм против тези ексцесии на образователната система , ако на детето му се рита топка вместо да зубри формули ...ами да рита топка . Може да стане велик футболист ... :dunno:

Аз много исках да уча формули, но нашите не ми даваха. Бях сам навън с топката и завиждах на децата дето смятаха вкъщи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 09 Май 2025, 18:12

А, добре че ме подсетихте с тая топка, не е да не съм научил нищо полезно. С даскала по физическо се разбирах много добре, появявах се няколко пъти да си покрия нормативите и не ме закачаше. Той знаеше, че тичам много за да се спасявам от пердах. :ok: Беше някакъв шампион по тенис на маса и се сприятелихме, едно лято ме хвана и ме научи много добре на тая игра. Жалко после, че овенните ми убиха аспирациите, казаха ми да не се занимавам с глупости. :kuku:
Но даже наскоро играх с някакво мъриканско регионално шампионче, не бях пипал сигурно от 20 години, но буквално му скрих топката. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Предишна

Назад към Извън Темата