Дрехи - тема за облеклото

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Дрехи - тема за облеклото

Мнение от enigma » 03 Юли 2026, 7:31

Spunky написа: Ежедневните ми дрехи са главно от няколко скандинавски и американски марки - горнища от Fjallraven, Bergans, Patagonia, Kuhl, Eddie Bauer, LL Bean, American Giant, поло тениски, ризи и вратовръзки от Brooks Brothers, Vineyard Vines, Peter Millar. От по-гъзарските марки харесвам нещата на Brunello Cucinelli, Canali, Loro Piana. Не са за всеки ден, но са практически вечни и ако нещо им стане, го оправят.

Мерси, че ми сложи на радара Fjallraven :yes: Забелязах, че имат доста дрехи шити в България, та с удоволствие ги пазарувам :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 04 Юли 2026, 1:54

:yes: железни са.

А аз много се радвам напоследък на някои Arcteryx неща, след като взех едни обувки и направих няколко тежки, мокри и кални хайка и не пуснаха вода, не мръднаха и след миене с маркуча са като нови. Та взех и други неща, вълнени тенискии яке и са доста добре направени.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 05 Юли 2026, 22:55

Spunky написа::yes: железни са..

абе че са железни може и да са такива ма са грозни та мамата си трака :mhihi: вместо да давате буквално грешни пари всяка една квартална гаражна шивачка ше ви скрои на две на три същите моделчета
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 06 Юли 2026, 18:18

Е то там в България останаха ли квартални шивачки? На мен ми се струва, че там го ликвидираха този бизнес модел.

Един приятел си поръчва по мярка от един буквално гаражен шивач от някакво забутано село в Италия - наистина много качествено и хубаво всичко, но не мисля, че му излиза по-евтино от магазините в Милано :lol:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Предишна

Назад към Извън Темата