Парламентарни избори 2022 - анкета
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Парламентарни избори 2022 - анкета
Top Gun Maverick написа:Е, че те снощи му казаха за официалната статистика на гласувания - 70%-та от гласуванията на партията му са с тези на герб.Те обаче викаха, че е нормално да имат единодушие по някакви въпроси и онзи пак контрира "понякога значи 70%-та".
Сега ще се оправдаят с обща омраза към Киро, ама няма да минава винаги този номер.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Аз гласувах за Копейкин. На избори не съм ходил от близо 30 години, та имам право. И на тези няма да ходя.
Каква е причината, за да го избера? Ми толкова ненормалници се изредиха, че е време да дадем шанс на още някой
ПП за мен са тотален провал във външна политика
Бб е без коментар.
Курнела също...
ДБ пък хептен. Имам приятел, дето обикаля да агитира и им е в листите. Завършил Магнаурската школа в Симеоново, работил като ВКР ....
Слави, за него нищо ....
Светло го познавам лично от 98-99г. Много читаво момче е. Сценичният му образ няма нищо общо с истинското му лице. Не ми хареса, че се омеша с разни хора, дето носят фамилията на един генерал от контраразузнаването. Познавам ги лично и имам по-особено мнение...
Новите партии не ми говорят нищо.
Не на последно място. Респект момчета!!! Можете да обсъждате политика без да се минава на лична основа

Каква е причината, за да го избера? Ми толкова ненормалници се изредиха, че е време да дадем шанс на още някой

ПП за мен са тотален провал във външна политика
Бб е без коментар.
Курнела също...
ДБ пък хептен. Имам приятел, дето обикаля да агитира и им е в листите. Завършил Магнаурската школа в Симеоново, работил като ВКР ....
Слави, за него нищо ....
Светло го познавам лично от 98-99г. Много читаво момче е. Сценичният му образ няма нищо общо с истинското му лице. Не ми хареса, че се омеша с разни хора, дето носят фамилията на един генерал от контраразузнаването. Познавам ги лично и имам по-особено мнение...
Новите партии не ми говорят нищо.
Не на последно място. Респект момчета!!! Можете да обсъждате политика без да се минава на лична основа

Еее, Волен няма равен. Тоз е откровен престъпник и простак. Ще ми блъска по вратата на РУ на МВР и ония пък още по загубени ще го траят. Този същия не е и наполовина на кутрето на който и да е тук от форума макар да не споделям с всички единомислие. Та копейкин да разбирам ли, че е израз на народната любоФ към Костадинов? Ей сега го разбрах. Ми и аз за него гласувах, някои имат дар слово да лъжат академично и успокояващо
. Както се казва, дотук добре....
продължението всеки го знае.

продължението всеки го знае.
ivoo написа::OT: Абе може някой от гласуващите за ПП ( Партията на Простаците) да обясни с какво по точно му се е подобрил живота през тяхното управление.
За броени месеци много бизнеси си смениха собствениците. Да не говорим Курнела колко народ ударно назначи на синекурни длъжности ...
През форума минаха много хора и някои са в далаверата.... но понякога трябва да си замълчим

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е то всеки нов като вземе властта подхваща една мащабна подмяна
… опа промяна имах предвид 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
BMW_POWER написа:ivoo написа::OT: Абе може някой от гласуващите за ПП ( Партията на Простаците) да обясни с какво по точно му се е подобрил живота през тяхното управление.
За броени месеци много бизнеси си смениха собствениците. Да не говорим Курнела колко народ ударно назначи на синекурни длъжности ...
През форума минаха много хора и някои са в далаверата.... но понякога трябва да си замълчим
Хубавото, е че скоро нищо няма да зависи от тия , за които си мълчиш.
Повечето приличат много на кирцата петков - много плямпане , лъже кат мангал на пазар и страшна наглост Бате, ама да хванеш един кол и да си отбиеш д**а

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Интересно. Тук във форума ПП води на ГЕРБ със 20%, а агенциите (които знаем, че са платени) дават преднина на герб от 10%. Ще видим след по-малко от седмица дали форума е по-точен. През последните няколко години съм забелязал, че подобни теми във форуми и фейса са значително по-точни от нагаждачите.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Грешиш, просто форума е интелигентен, а интелигентните масово гласуват за ПП(някои за ДБ)просто защото говорят на техния език, а и се мъчат да говорят така за да яхнат точно тази част от хората. Реално ако не просто говореха щяха да са топа, ама...
А Боко примерно гледа да говори и доста просто(не само защото толкова може
)за да обхване по-голям кръг хора да разбират какво казва.
Процентите във форума абсолютно никога не да отразявали дори близки до реалните. Изключвам когато едно време и интлигентните се лъжехте да гласувате за Боко.
Сега само тъпанарите ще го изберем обратно на власт. 
А Боко примерно гледа да говори и доста просто(не само защото толкова може

Последна промяна Top Gun Maverick на 30 Сеп 2022, 8:58, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ivoo написа::OT: Абе може някой от гласуващите за ПП ( Партията на Простаците) да обясни с какво по точно му се е подобрил живота през тяхното управление.
Те нещата са "Не гледай какво правя а какво казвам"
И последните точно това направиха.
Чудовищна инфлация, всичко поскъпва, всичко с главата на долу и никаква сигурност.
Единствените сигурни неща са поскъпване на всичко и агресивна външна политика, както и еднолични тайни решения по важни външни въпроси.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
“Кирцата” бил лъжец, разбрахме, и наркоман… някой да каже кой не лъже? Може би КОПЕЙКИН? или толупа?
#гербдпсвъзраждане
#гербдпсвъзраждане

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Всички лъжат, номера е да разберем кой най-малко

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Както казва колегата "всички лъжат" и ще допълня "крадат"
И не само в България!
Важното е какво се случва с държавата и как се отразява на поданиците, които живеят в тази държава при управлението на тази или онази партия!
И не само в България!
Важното е какво се случва с държавата и как се отразява на поданиците, които живеят в тази държава при управлението на тази или онази партия!