Актуални цени на различни модели БМВ
Модератор: Общи модератори
Re: Актуални цени на различни модели БМВ
Bogat-Beden написа:Това за мен не е хубав апартаментalx написа: в бостън в хубав апартамент 200-тина квадрата в хубава сграда тази такса може да е 4000-4500 долара на месец... ..![]()
избрах го щото е средно-статистически - дори не са ново строителство... сега последните 10-тина години отвориха за строеж южната част на града (seaport district) едно време бяха там само паркинги дори без асфалт) и са настроили едни огромни много луксозни блокове с изглед към океана... там цифрите са още по-страшни...
но за да съм по темата - в щатите горе долу е правило разни лъскави немци на 3 години да са на 1/2 от цената си. като излязат от гаранция (4 години или 75к км) и тогава падат още надолу рязко...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
MartinP написа:Европа: Забраняваме дизелите!
България: запазен дизел БМВ на 15г. струва най малко 10к евро![]()
![]()
Чух от познати в Германия, че за около 3к евро има коли, вярно на 250к+ км ама на колко да е 15г дизел
Тука ги гледам от доста време почват от 10к лв, като за тези пари са боклуците. Кой прибира тая разлика в крайна сметка.. Според вас колко е актуален израза ''За ти пари е60''
..Bayerische Motoren Werke..

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Вече все повече, понеже има Е60 за 5-6, има Е60 и за 16. Смятай в ей тая разлика колко народ ще видят Е60.
Особено като има хора мислещи, че колите им струват 20 хил. лв.
Ама Българина не е прост, вече на бая места чета, че лафа щял да стане за тия пари Ф10, дори в тунинг БГ вече.
Та някой може да иска 20 за колата си, ама това не значи, че реалността не е такава как за тия пари вече има Ф10. И то има избор макар и ограничен, понеже милионерки или халфчета такива струват и под 20.
Особено като има хора мислещи, че колите им струват 20 хил. лв.
Ама Българина не е прост, вече на бая места чета, че лафа щял да стане за тия пари Ф10, дори в тунинг БГ вече.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
В Германия всчкото дизел което е под евро 5 е на тезгяха...и цените вървят здраво надолу.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Хванах го преди месец 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
---
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
sobiss написа:В Германия всчкото дизел което е под евро 5 е на тезгяха...и цените вървят здраво надолу.
И ако търсиш дизел в добро състояние виждаш, че не е точно така. Евтини дизели и преди е имало, но са мале, мале.
In God we trust, all others we track.
Колеги, според конфигуратора 320д xdrive с почти всички екстри струва 160к лв
Не се сещам предната генерация колко струваше, но ми се струва, че беше значително по-малко. Тези пари ми се струват страшно много за 3-ка 20д била тя и с всичките и бонуси... На какво се дължи според вас тая цена? Значителния спад на еврото спрямо долара последните години или 
Не се сещам предната генерация колко струваше, но ми се струва, че беше значително по-малко. Тези пари ми се струват страшно много за 3-ка 20д била тя и с всичките и бонуси... На какво се дължи според вас тая цена? Значителния спад на еврото спрямо долара последните години или 
..Bayerische Motoren Werke..

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Недей гледай конфигуратора. В БМВ се раздават двуцифрени отстъпки за добър ден.
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
M-coupe написа:Колеги, според конфигуратора 320д xdrive с почти всички екстри струва 160к лвНе се сещам предната генерация колко струваше, но ми се струва, че беше значително по-малко. Тези пари ми се струват страшно много за 3-ка 20д била тя и с всичките и бонуси... На какво се дължи според вас тая цена? Значителния спад на еврото спрямо долара последните години или
Аз наскоро конфигурирах 320 и ми излезна около 100 и нещо, това без отстъпките ама с бая компромиси в оборудването. За 160к - G30 с голям мотор (с отстъпки). Иначе за предишното поколение, гледам офертата за Ф30-ката ми от края на 2016г - точно 135 540 с ДДС