Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Re: Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!

Мнение от Bella » 25 Мар 2010, 15:05

///peter написа:
Именно, както и шавливи съпруги, нали? :mhihi:
Смешното е че цялата държава се занимава с някъв шушлек и няква повлекана.
Като е решила да е парантия ми да, бъде... като тоя е решил да бие - ок, има си закони и правораздавателни органи, колкото и да се възмущавате тука, резултата няма да наклони към нито една страна ;)

Ми да се обърне към тях бре ,що я пердаши .Един граждански иск за нанесени имуществени вреди /да се разбира похарени по кака ти пари / и един за пропуснати ползи / да се разбира не му е пуснала/ :mhihi:

Само с последното изречение съм съгласна ,но пък за това му се вика гражданска позиция :winky:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 25 Мар 2010, 15:06

Не бе колега,знаеш ли колко ме интересува за нея и за него! Ич ми и не дреме кой къФ е!?
За случката говорим!
Всичко разбирам,ама тоа е психопат,утре ще му скимне да утрепе някоя,че видиш ли била прекалено красива!
И ко,тати е съдия,мама е адвокат!
9мм за този и всико е готово и мирно! Така и за Масларова и компания,ама няма някой Садам или Аугусто да видиш всичко под конец и мирно ...
Абе колежки,вие като на давате не мъжете си,или приятели,да хванат по два рунда да ви теглят!?
Ми не е искала,не му е дала! А и не се знае какво е станало!
Просто човека си не е в ред,и трябва се направи нещо!
Последна промяна ивчо на 25 Мар 2010, 15:09, променена общо 1 път
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 25 Мар 2010, 15:08

Хаха айде без садамовци и аугустовци. Много добре ги знаеме, гръмват предишните, че да наместят свои хора на лапаческите позиции :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Мар 2010, 15:12

хитлер, хитлер!!!!! е трите черти знае!!! у лагера и да станат по 30 кила и после яко секс! и коя е най-слаба и красива-оток ,бате!!!
убавец ,мамин!
никой не говори тая к**ва ли е или е чужда ,или па що е с цици!
говорим, че мъж да бие жена и то толкова уродски -ми не му е добре и му треа помощ на момчето! специализирана помощ! квалифицирана помощ!
а от тебе ,бате струят само екскременти....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 25 Мар 2010, 15:17

SKISA написа: ми не му е добре и му треа помощ на момчето! специализирана помощ! квалифицирана помощ!

Да заповяда :twisted:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 25 Мар 2010, 15:20

SKISA написа:пожелавам на писалите за виновността на мачката в темата да имат дъщери! много красиви дъщери...! ама много красиви! да им одерът кожите от красота на татковците и на некои майки...! и дано не се срещат щерките ви със синовете на великата мечка!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: За пореден път се убеждавам колко си голям :bowdown:

Иначе каквото и да е направила, тоя келеш недорасъл няма никакво право да я пребие така :confused: . Не знам изобщо дали някой трезвомислещ може да е на друго мнение :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Мар 2010, 15:31

SKISA написа:хитлер, хитлер!!!!! е трите черти знае!!! у лагера и да станат по 30 кила и после яко секс! и коя е най-слаба и красива-оток ,бате!!!
убавец ,мамин!
говорим, че мъж да бие жена и то толкова уродски -ми не му е добре и му треа помощ на момчето! специализирана помощ! квалифицирана помощ!

а тебе кат те гледам само ходиш та ги забърсваш :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Мар 2010, 15:34

///peter написа:
SKISA написа:хитлер, хитлер!!!!! е трите черти знае!!! у лагера и да станат по 30 кила и после яко секс! и коя е най-слаба и красива-оток ,бате!!!
убавец ,мамин!

фанете се с онова лайненце -футболиста под ръка и се расодете до клиника! търсете ако нема места в човешка - в за животни....!! и ако те припознае за убав -може да те огрее да сте в една кошарка...!!! :twisted:

Аватар

Мнение от dimithur » 25 Мар 2010, 15:35

SKISA написа:пожелавам на писалите за виновността на мачката в темата да имат дъщери! много красиви дъщери...! ама много красиви! да им одерът кожите от красота на татковците и на некои майки...! и дано не се срещат щерките ви със синовете на великата мечка!

A родителите на тая къде са били, га се е натъпкала с 3 кубика силикон :mhihi: Или сигурно са я наставлявали: помпай се маме със силикон, че да не работиш :mhihi:
Н.Хайтов

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Мар 2010, 15:39

dimithur написа:

A родителите на тая къде са били, га се е натъпкала с 3 кубика силикон :mhihi: Или сигурно са я наставлявали: помпай се маме със силикон, че да не работиш :mhihi:

и точно поради тая космическа причина или поради каквато и да е трябва да я пребия ли!?!? а по улиците колко със силикони има-сичките да ги обезобразиме!? а па има и едни ,дето се гримират! тия па направо може с бръснарски ножчета през муцуните!!??? не-всъщност киселината дава по-добри резултати! аз точно не вдевам защо някоя ако няма акъл,напраила си е силиконов бюст ,ходи с футболисти и прочие трябва да фане и да я пребие ,ма като куче да я пребие! е тва ми е питането! а другата от италия!!? нея за кво треаше да я пребие!? щото е спала в съседната стая!? или щото е руса!? а петата,а осмата....!? да се радва ,че тия моми немат явно братя или бащи на възраст за кик-бокс!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Мар 2010, 15:40

SKISA написа:
///peter написа:
убавец ,мамин!

фанете се с онова лайненце -футболиста под ръка и се расодете до клиника! търсете ако нема места в човешка - в за животни....!! и ако те припознае за убав -може да те огрее да сте в една кошарка...!!! :twisted:

Тъпо парче ще си останеш и тва е, ай са върни се назад и ми покажи къде го подкрепям, освен ако не си успял да схванеш със закърнялата си главица, че слабо ме боли коя разпоретина е била бита от некой шушляк :winky:
А за огреването, леко с фантазиите шиши

Аватар

Мнение от dimithur » 25 Мар 2010, 15:42

Сори, не че го защитавам това хомо подобие на плазмодии, ама тая просто ми е изключително гнусна и не мога да се сдържа да пиша простотии :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Мар 2010, 15:43

:D ,отново весела тема
за битата си е голям PR,въй как звучи..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Мар 2010, 15:44

///peter написа:
SKISA написа:
///peter написа:
убавец ,мамин!

Тъпо парче ще си останеш и тва е, ай са върни се назад и ми покажи къде го подкрепям, освен ако не си успял да схванеш със закърнялата си главица, че слабо ме боли коя разпоретина е била бита от некой шушляк :winky:
А за огреването, леко с фантазиите шиши

смотльо,за пореден път те каня на валс и за пореден път ше си хода сам на сбирка. сдържай си изпържения мозък в зъбите.заповедай да потанцуваме корем в корем .
дали не е ясно ква теза защитаваш или просто сипеш лайна като лайномет...! ма то и друго не се очаква от клавиатурна мишка....! акай то с таков мъж даже и на жените не им е интересно да се заиграват....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 25 Мар 2010, 15:44

павката написа::D ,отново весела тема
за битата си е голям PR,въй как звучи..

Айде бе...а за бития не е PR.. :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата