Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!
Модератор: Общи модератори
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Re: Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!
///peter написа:
Именно, както и шавливи съпруги, нали?![]()
Смешното е че цялата държава се занимава с някъв шушлек и няква повлекана.
Като е решила да е парантия ми да, бъде... като тоя е решил да бие - ок, има си закони и правораздавателни органи, колкото и да се възмущавате тука, резултата няма да наклони към нито една страна
Ми да се обърне към тях бре ,що я пердаши .Един граждански иск за нанесени имуществени вреди /да се разбира похарени по кака ти пари / и един за пропуснати ползи / да се разбира не му е пуснала/

Само с последното изречение съм съгласна ,но пък за това му се вика гражданска позиция

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Не бе колега,знаеш ли колко ме интересува за нея и за него! Ич ми и не дреме кой къФ е!?
За случката говорим!
Всичко разбирам,ама тоа е психопат,утре ще му скимне да утрепе някоя,че видиш ли била прекалено красива!
И ко,тати е съдия,мама е адвокат!
9мм за този и всико е готово и мирно! Така и за Масларова и компания,ама няма някой Садам или Аугусто да видиш всичко под конец и мирно ...
Абе колежки,вие като на давате не мъжете си,или приятели,да хванат по два рунда да ви теглят!?
Ми не е искала,не му е дала! А и не се знае какво е станало!
Просто човека си не е в ред,и трябва се направи нещо!
За случката говорим!
Всичко разбирам,ама тоа е психопат,утре ще му скимне да утрепе някоя,че видиш ли била прекалено красива!
И ко,тати е съдия,мама е адвокат!
9мм за този и всико е готово и мирно! Така и за Масларова и компания,ама няма някой Садам или Аугусто да видиш всичко под конец и мирно ...
Абе колежки,вие като на давате не мъжете си,или приятели,да хванат по два рунда да ви теглят!?
Ми не е искала,не му е дала! А и не се знае какво е станало!
Просто човека си не е в ред,и трябва се направи нещо!
Последна промяна ивчо на 25 Мар 2010, 15:09, променена общо 1 път
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Хаха айде без садамовци и аугустовци. Много добре ги знаеме, гръмват предишните, че да наместят свои хора на лапаческите позиции 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хитлер, хитлер!!!!! е трите черти знае!!! у лагера и да станат по 30 кила и после яко секс! и коя е най-слаба и красива-оток ,бате!!!
убавец ,мамин!
никой не говори тая к**ва ли е или е чужда ,или па що е с цици!
говорим, че мъж да бие жена и то толкова уродски -ми не му е добре и му треа помощ на момчето! специализирана помощ! квалифицирана помощ!
а от тебе ,бате струят само екскременти....
убавец ,мамин!
говорим, че мъж да бие жена и то толкова уродски -ми не му е добре и му треа помощ на момчето! специализирана помощ! квалифицирана помощ!
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
SKISA написа: ми не му е добре и му треа помощ на момчето! специализирана помощ! квалифицирана помощ!
Да заповяда

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
SKISA написа:пожелавам на писалите за виновността на мачката в темата да имат дъщери! много красиви дъщери...! ама много красиви! да им одерът кожите от красота на татковците и на некои майки...! и дано не се срещат щерките ви със синовете на великата мечка!

Иначе каквото и да е направила, тоя келеш недорасъл няма никакво право да я пребие така

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:хитлер, хитлер!!!!! е трите черти знае!!! у лагера и да станат по 30 кила и после яко секс! и коя е най-слаба и красива-оток ,бате!!!
убавец ,мамин!
а тебе кат те гледам само ходиш та ги забърсваш

- SKISA
-
-
///peter написа:SKISA написа:хитлер, хитлер!!!!! е трите черти знае!!! у лагера и да станат по 30 кила и после яко секс! и коя е най-слаба и красива-оток ,бате!!!
убавец ,мамин!
фанете се с онова лайненце -футболиста под ръка и се расодете до клиника! търсете ако нема места в човешка - в за животни....!! и ако те припознае за убав -може да те огрее да сте в една кошарка...!!!

SKISA написа:пожелавам на писалите за виновността на мачката в темата да имат дъщери! много красиви дъщери...! ама много красиви! да им одерът кожите от красота на татковците и на некои майки...! и дано не се срещат щерките ви със синовете на великата мечка!
A родителите на тая къде са били, га се е натъпкала с 3 кубика силикон

- SKISA
-
-
dimithur написа:SKISA написа:пожелавам на писалите за виновността на мачката в темата да имат дъщери! много красиви дъщери...! ама много красиви! да им одерът кожите от красота на татковците и на некои майки...! и дано не се срещат щерките ви със синовете на великата мечка!
A родителите на тая къде са били, га се е натъпкала с 3 кубика силиконИли сигурно са я наставлявали: помпай се маме със силикон, че да не работиш
и точно поради тая космическа причина или поради каквато и да е трябва да я пребия ли!?!? а по улиците колко със силикони има-сичките да ги обезобразиме!? а па има и едни ,дето се гримират! тия па направо може с бръснарски ножчета през муцуните!!??? не-всъщност киселината дава по-добри резултати! аз точно не вдевам защо някоя ако няма акъл,напраила си е силиконов бюст ,ходи с футболисти и прочие трябва да фане и да я пребие ,ма като куче да я пребие! е тва ми е питането! а другата от италия!!? нея за кво треаше да я пребие!? щото е спала в съседната стая!? или щото е руса!? а петата,а осмата....!? да се радва ,че тия моми немат явно братя или бащи на възраст за кик-бокс!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:///peter написа:SKISA написа:хитлер, хитлер!!!!! е трите черти знае!!! у лагера и да станат по 30 кила и после яко секс! и коя е най-слаба и красива-оток ,бате!!!
убавец ,мамин!
фанете се с онова лайненце -футболиста под ръка и се расодете до клиника! търсете ако нема места в човешка - в за животни....!! и ако те припознае за убав -може да те огрее да сте в една кошарка...!!!
Тъпо парче ще си останеш и тва е, ай са върни се назад и ми покажи къде го подкрепям, освен ако не си успял да схванеш със закърнялата си главица, че слабо ме боли коя разпоретина е била бита от некой шушляк

А за огреването, леко с фантазиите шиши
Сори, не че го защитавам това хомо подобие на плазмодии, ама тая просто ми е изключително гнусна и не мога да се сдържа да пиша простотии 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

за битата си е голям PR,въй как звучи..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SKISA
-
-
///peter написа:SKISA написа:///peter написа:SKISA написа:хитлер, хитлер!!!!! е трите черти знае!!! у лагера и да станат по 30 кила и после яко секс! и коя е най-слаба и красива-оток ,бате!!!
убавец ,мамин!
Тъпо парче ще си останеш и тва е, ай са върни се назад и ми покажи къде го подкрепям, освен ако не си успял да схванеш със закърнялата си главица, че слабо ме боли коя разпоретина е била бита от некой шушляк![]()
А за огреването, леко с фантазиите шиши
смотльо,за пореден път те каня на валс и за пореден път ше си хода сам на сбирка. сдържай си изпържения мозък в зъбите.заповедай да потанцуваме корем в корем .
дали не е ясно ква теза защитаваш или просто сипеш лайна като лайномет...! ма то и друго не се очаква от клавиатурна мишка....! акай то с таков мъж даже и на жените не им е интересно да се заиграват....
павката написа::D ,отново весела тема
за битата си е голям PR,въй как звучи..
Айде бе...а за бития не е PR..