дамите шофьори
Модератор: Общи модератори
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Re: дамите шофьори
bum_bum написа:Много хора се оплакват от движението и другите участници в него, но какво забелязах? Возил съм се при познати, които само плачат колко лошо било движението.. еми да ме извиняват ама те нямат грам поглед. Че е лошо лошо е, но добрия шофьор гледа навсякъде. Той вижда колата на пресечката и има в предвид, че може да излезе, съответно го заобикаля отдалеч, намалява или прави нещо друго за да се справи със ситуацията преди да е възникнала. Той вижда движещата се пред него кола, че ще завие в ляво или дясно и ще му отнеме предимството още преди да се е случило. Карането в града не е само въртене на геврека. Тъй, че в повечето случаи за това, че сте били принудени да набиете рязко спирачки или да завиете рязко, сте виновни вие поради това, че не сте преценили и предвидили ситуацията навреме.
+1
Аз не мога да кажа че съм големия щофьор-но много от приятелите ми ме будалкат че в града карам с 30-40 на места!Е да ама поне виждам какво се случва навсякъде!И винаги ще помня думите на моя инструктор-той беше така по възрастен от олд скоол-та значи викаще той-карай така че да виждаш кво става на пътя,но и с другото око и по тротоара да ги пасеш-кой ще ти изскочи на пътя-дете,заблеяна лелка и др.такива!Като приближиш кръстовището пак намали-вика дори и да си с предимство незнаеш оня дет е без дали го знае това!Огледаи си се па си карай мирно и кротко!Тамън и ще видиш някое засукано гаже и тя да те види вика!И така!нямам ПТП(опазил господ)засега и си ми е кеф да си житкам бавно из града!
А за дамите шофери също съм съгласен с повечето колеги-спор нема че са много по внимателни-но пък нямат реална преценка за ситуациите и са кат кон с капаци на волана!по добре им е до шофера си мисля!Ама лощо кат се напием кой ще ме возии?

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
http://vbox7.com/play:a6891fb3&al=1&vid=2003656
гледайки клипчето, изплуват безброй случки 1:1 с уменията на тая от клипа, които съм гледал с очите си.... да ме извиняват жените, но фактите са си факти... най-много ги съжалявам такива, дето хем не могат да се оправят с шофирането, хем са докачливи и не дават дума да им кажеш
п.п. и песента на клипчето е много внимателно подбрана.... 'I'm every woman.....'

гледайки клипчето, изплуват безброй случки 1:1 с уменията на тая от клипа, които съм гледал с очите си.... да ме извиняват жените, но фактите са си факти... най-много ги съжалявам такива, дето хем не могат да се оправят с шофирането, хем са докачливи и не дават дума да им кажеш

п.п. и песента на клипчето е много внимателно подбрана.... 'I'm every woman.....'

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

докато изгледам клипа ме раздруса нервата яко тва ако са го гледали полицаи трябва да й изгорят книжката публично май не само тук се купуват книжкиМеханджията написа:http://vbox7.com/play:a6891fb3&al=1&vid=2003656
гледайки клипчето, изплуват безброй случки 1:1 с уменията на тая от клипа, които съм гледал с очите си.... да ме извиняват жените, но фактите са си факти... най-много ги съжалявам такива, дето хем не могат да се оправят с шофирането, хем са докачливи и не дават дума да им кажеш![]()
п.п. и песента на клипчето е много внимателно подбрана.... 'I'm every woman.....'![]()

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Механджията написа:http://vbox7.com/play:a6891fb3&al=1&vid=2003656
гледайки клипчето, изплуват безброй случки 1:1 с уменията на тая от клипа, които съм гледал с очите си.... да ме извиняват жените, но фактите са си факти... най-много ги съжалявам такива, дето хем не могат да се оправят с шофирането, хем са докачливи и не дават дума да им кажеш![]()
п.п. и песента на клипчето е много внимателно подбрана.... 'I'm every woman.....'![]()
ЕЕ не тва е скрита камера обзалагам се!Не може да има толкова злеее-дори и жена шофер!Тфа и детенце ще си обърне там!Няма такъв филм!А ако все пак е истина тая трябва да я опандизят!!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
Съгласна съм, че жените са слаби шофьорки. Никаква толерантност на пътя, никаква благодарност, никаква съобразителност. Може би се дължи и на това, че за повечето шофирането не е удоволствие, а един вид неприятно и нужно задължение. Те просто трябва да се придвижат от точка "А" до точка "Б". Ставала съм свидетелка на БЕЗУМНИ сцени с участието на жени - най-често с отнемане на предимство (и разминаване на сантиметри заради това). А лошото е ,че в повечето от случаите, дори не разбират за какво става въпрос. И ще кажа за един доста показателен случай с безмозъчна блондинка шофьор, която най-вероятно просто си е купила книжката. Карам си аз по улицата с предимство, а тя изведнъж ми излиза от дясната страна (като до нея има огромен знак "STOP"), а беше мокро и хлъзгаво. Аз бясна и свиркам и и соча знака, а тя най-нагло започва да ми ръкомаха и да ме псува. Беше около 23-24 годишна с мерцедес S класа с тъмни стъкла. Побеснях. Безумно проста!
Не твърдя, че съм страхотна шофьорка, но не съм правила страшни простотии на пътя като повечето жени. Старая се да се уча.
Ако случайно засека някого се извинявам, а ако някой ме пусне от път без предимство (редовно пускам) винаги благодаря - дали с аварийки, дали махвам с ръка.
Само не разбирам защо повечето дами се засягат когато някой каже, че карат зле? Като наистина е така.
Не твърдя, че съм страхотна шофьорка, но не съм правила страшни простотии на пътя като повечето жени. Старая се да се уча.
Ако случайно засека някого се извинявам, а ако някой ме пусне от път без предимство (редовно пускам) винаги благодаря - дали с аварийки, дали махвам с ръка.
Само не разбирам защо повечето дами се засягат когато някой каже, че карат зле? Като наистина е така.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Element написа: безмозъчна блондинка шофьор........................................................................................ Беше около 23-24 годишна с мерцедес S класа с тъмни стъкла. .
И как успя да видиш кой е зад волана???
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Хубаво си пишете,мен не ми дреме в колато до мен,зад мен или пред мен е жена или мъж,обаче ми дреме като въпросния индивид изобщо не използва,помощните огледала,а още повече като вида че те са и прибрани
да виждал съм го това 4 пъти и зад волана бяха,да познахте ЖЕНИ
Всеки ден карам доста,и всеки ден псувам,не само жени също и БАКШИШИ (нагли копеленца) Като тегла чертата резултата е псувам 45 % жени 45% таксиджии и 10% мъже
Направило ми е впечатление,че нито жените,нито бакшишите акто ги пуснеш,направиш им път или квото и да е ти благодарят или ти пускат аварийките,не ве едно си длъжен
Както казах в една друга тема във всяко стадо има мърша,но в някои мършата е повечко

Всеки ден карам доста,и всеки ден псувам,не само жени също и БАКШИШИ (нагли копеленца) Като тегла чертата резултата е псувам 45 % жени 45% таксиджии и 10% мъже
Направило ми е впечатление,че нито жените,нито бакшишите акто ги пуснеш,направиш им път или квото и да е ти благодарят или ти пускат аварийките,не ве едно си длъжен

Както казах в една друга тема във всяко стадо има мърша,но в някои мършата е повечко
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
jordanpar написа:Element написа: безмозъчна блондинка шофьор........................................................................................ Беше около 23-24 годишна с мерцедес S класа с тъмни стъкла. .
Брей, ако знаех, че веднага някой ще захапе, щях да уточня. Задните стъкла бяха затъмнени.
Scott написа:Направило ми е впечатление,че нито жените,нито бакшишите акто ги пуснеш,направиш им път или квото и да е ти благодарят или ти пускат аварийките,не ве едно си длъжен![]()
Мхм....с принципа на мършата май ще обобщим и тази тема....

Не си ме пускал значи никога пред теб, затова не си виждал жена да мига с аварийки

Така че всичко е до човек, до възпитание, до ориентация на пътя, до много неща. Съгласна съм, че жените са по-неориентирани. И аз много им се дразня. Особено като ми наковат спирачките още преди да е светнало жълтото дори...и като спра до нея да я питам какво прави, защото щяхме да станем на сандвич и тя ми сочи нагоре и ми вика "Червено е"

Мисълта ми е....не слагайте толкова смело под един знаменател. Аз съм сигурна, че както всеки от нас се е дразнил на някоя дама зад волана, така всеки се е дразнил и на господин, всеки от нас може да каже "Виждал съм жени, които могат...", "Виждал съм мъже, които не могат..."... и т.н. Очите на 4 и това е ...мъж, жена,хората спят масово и са много нервни by default

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Мишел написа:................. И аз много им се дразня. Особено като ми наковат спирачките още преди да е светнало жълтото дори...и като спра до нея да я питам какво прави................
На повечето светофари в София има секундарници..... и ако е 2..1.... свети все ощв зелено, но би трябвало да набиваш спирачки не да гониш жълто

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Element написа:jordanpar написа:Element написа: безмозъчна блондинка шофьор........................................................................................ Беше около 23-24 годишна с мерцедес S класа с тъмни стъкла. .
Брей, ако знаех, че веднага някой ще захапе, щях да уточня. Задните стъкла бяха затъмнени.
щом казваш така да бъде.Всеки който се качи в мерцедес С класа мисля че ще се държи по този начин,генетично ни е заложено на нас племето българско.
Ако някой от тук чете и в чужди форуми,може би му е направило впечатление колко излишни,селски и просташки насочени теми има в един български автофорум,спрямо който и да е друг такъв в някоя по-бяла страна.
Самото наличие на тема от типа ´´Жените шофьори´´ показва тесногръдие,комплексарщина и ограничено мислене.
Сигурен съм че пред който и от преждепишещите спре рязко некое Кайенче с руса дето ги друса вътре, не би си отворил дори устата да изпсува ако тя гледа към него,камо ли да излезе и да потърси сметка за деянието и.
Във форумите всички са големи карачи и ебачи,ама на улицата нещо ги няма.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Дам и аз съм нервен,ама се старая,кво са ми виновни другите,че ми е криво,Мишел написа:Scott написа:Направило ми е впечатление,че нито жените,нито бакшишите акто ги пуснеш,направиш им път или квото и да е ти благодарят или ти пускат аварийките,не ве едно си длъжен![]()
Мхм....с принципа на мършата май ще обобщим и тази тема....![]()
Не си ме пускал значи никога пред теб, затова не си виждал жена да мига с аварийкиКолкото на майтап, толкова и сериозно го казвам, защото и аз като пусна жена не ми пуска овцата проста, вярно е....ама и мъже не пускат. Бакшишите няма какво да ги коментираме, тия хич да ги няма на пътя - най-добре
![]()
Така че всичко е до човек, до възпитание, до ориентация на пътя, до много неща. Съгласна съм, че жените са по-неориентирани. И аз много им се дразня. Особено като ми наковат спирачките още преди да е светнало жълтото дори...и като спра до нея да я питам какво прави, защото щяхме да станем на сандвич и тя ми сочи нагоре и ми вика "Червено е"![]()
![]()
Е вече е червено, да.... ама преди 5 сек даже жълто не беше... това ми е последния случай, затова го разказвам с две думи.
Мисълта ми е....не слагайте толкова смело под един знаменател. Аз съм сигурна, че както всеки от нас се е дразнил на някоя дама зад волана, така всеки се е дразнил и на господин, всеки от нас може да каже "Виждал съм жени, които могат...", "Виждал съм мъже, които не могат..."... и т.н. Очите на 4 и това е ...мъж, жена,хората спят масово и са много нервни by default
И аз ще раскажа една случка скорошна,зад една жена съм и си чакаме всички ( Е Георгиев посока Орлов мост в лявата лента за към Софииския)светва зелено тръгват колите,ама наща мацка не изчаквам 5-6 секунди аам не,свира и тя се осъзнава,и виждам че чопли нечо в чантата тръгва и разбирасе светва червено и още 10 минутки седим там после това се случи и на светофара на моста,и после и на софийския,е как после да съм спокоен идваше ми да я убия
Също и страшни кретени са пенсиите на пътя дядо се е качил да покара и ебава мамата на всичко,и за него няма огледала абе страшно е

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Сондьора написа:Мишел написа:................. И аз много им се дразня. Особено като ми наковат спирачките още преди да е светнало жълтото дори...и като спра до нея да я питам какво прави................
На повечето светофари в София има секундарници..... и ако е 2..1.... свети все ощв зелено, но би трябвало да набиваш спирачки не да гониш жълто
Този не беше със секундарник

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Мишел написа:Сондьора написа:Мишел написа:................. И аз много им се дразня. Особено като ми наковат спирачките още преди да е светнало жълтото дори...и като спра до нея да я питам какво прави................
Този не беше със секундарникЕдин от всичките на Сточна гара. Не я знам как прецени да спре 2 сек преди да изтече зеленото....
На сточна гара е кошмар всеки ден минавам от там,редовно тея дето са по Сливница пердашат на червено,никои не спазва лентите,кой от къде си поиска минава и се престроява абее ужас е,няма да коментирам светофара дето е на 40 метра височина,и за да го видиш трябва да излезнеш от колата
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Scott написа:Мишел написа:Сондьора написа:Мишел написа:................. И аз много им се дразня. Особено като ми наковат спирачките още преди да е светнало жълтото дори...и като спра до нея да я питам какво прави................
Този не беше със секундарникЕдин от всичките на Сточна гара. Не я знам как прецени да спре 2 сек преди да изтече зеленото....
На сточна гара е кошмар всеки ден минавам от там,редовно тея дето са по Сливница пердашат на червено,никои не спазва лентите,кой от къде си поиска минава и се престроява абее ужас е,няма да коментирам светофара дето е на 40 метра височина,и за да го видиш трябва да излезнеш от колата
Тва е само тоя дето е на средата на кръговото, другите не са проблем, не че тоя е.., бум-бум май беше писал по напред, че човек тряя да е с една идея по напред /тук се сещам за един коментатор