МОРЕ 2009....
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз на море може и изобщо да не ходя
издразнен съм от всичката селяния по морето и за това
Ето тук ще ходя както винаги:

издразнен съм от всичката селяния по морето и за това
Ето тук ще ходя както винаги:

Явор написа:спонтанните неща са най приятниklintan66 написа:Последните две лета като ми скимне след 1 август , ставам , давам на жена си един час да си стегне чантата и тръгваме нанякъде ....
Миналата година тръгнахме към Сандански а късно вечерта вече бяхме в Албена на плажа.
явор е прав ма кои ходи на море с пясък в джобовете ,командировка съм оставете ме че ми е много трудно тука
Благодаря ви за отзивите за Албена - много зеленина, празни плажове, липса на нощен живот - май ще е идеално с малко дете
Учуди ме, че някой написа, че водата била топла. Така като гледам на картата е доста на север, очаквам да е студено. Що се отнася до българското обслужване въобще няма да се учудя ако е вярно

Учуди ме, че някой написа, че водата била топла. Така като гледам на картата е доста на север, очаквам да е студено. Що се отнася до българското обслужване въобще няма да се учудя ако е вярно

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
b2 написа:Bogat-Beden написа:Torrevieja...
Значи ще има главомах в Pacha

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
© написа:Благодаря ви за отзивите за Албена - много зеленина, празни плажове, липса на нощен живот - май ще е идеално с малко дете![]()
Водата все още е доста студена, но имаше ентусиасти които си плуваха. Иначе за плаж става
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
hemicharger написа:© написа:Благодаря ви за отзивите за Албена - много зеленина, празни плажове, липса на нощен живот - май ще е идеално с малко дете![]()
Водата все още е доста студена, но имаше ентусиасти които си плуваха. Иначе за плаж става
Опааааа. Албена лятото ако дойдат пак немците и т.н. ще видиш колко
е тиха и с липса на нощен живот. Като запеят тия малоумни немски песни
от сутрин до вечер и ще ти се иска да се телепортираш в Столипиново
за по-спокойно

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
zAcK написа:hemicharger написа:© написа:Благодаря ви за отзивите за Албена - много зеленина, празни плажове, липса на нощен живот - май ще е идеално с малко дете![]()
Опааааа. Албена лятото ако дойдат пак немците и т.н. ще видиш колко
е тиха и с липса на нощен живот. Като запеят тия малоумни немски песни
за по-спокойно![]()
![]()
до някаде си прав да,но говорехме за инфраструктура,че курорта е запазен от бетоновите безумия по останалото черномерие с малки изключения де!А че 70% от почиващите там са овиснали розови бабки е така да,не е като на какао

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
zAcK написа:hemicharger написа:© написа:Благодаря ви за отзивите за Албена - много зеленина, празни плажове, липса на нощен живот - май ще е идеално с малко дете![]()
Опааааа. Албена лятото ако дойдат пак немците и т.н. ще видиш колко е тиха и с липса на нощен живот. Като запеят тия малоумни немски песни
за по-спокойно![]()
![]()
В моя комплекс - всяка Събота на басейна е караоке парти и като се напият Шведите почват златните хитове на АББА да пеят - "Чикититаааа тел ми уотс рооооонг..."

Мисля тая година и аз да се пробвам на караокето като ги поздравя с "Горски рекет" или "К*рви Сбогом" на Радо Шишарката. Само ще трябва да ги изпея на английски та да видя смутените им погледи

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
kiko написа: но си го имаш спокоиствието и простора което за хора с деца е супер то аз и за това се там ходя, за спането в самия курорт не ме влече защото пътя към Балчик е пълен с малки хотелчета със супер гледки към морето,отделно че като се тръгне по нагоре имаш бутаническата градина,нос Калиакра.....все интерсни места
Мдааа. Тука си прав. Това е най добре. Пък ако искаш спокоен плаж
малко мръдваш от Албена по към Кранево там рпи нудистите

и си супер. Няма кой да ти се бута. Спокойствие. А бе каквото и
да си говорим истината е там. Другите места са такава нечовешка
селяния, че просто не е истина.
P.S. В Слънчев Бряг повече няма да стъпна

Помня преди 20 години какво беше. Сега е ......................

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
WALL написа:НО.... това освен нудиски плаж се води и плаж на дъртите педали и някой туристи си го знаят и си зарибяват мангали да ги плющят в гората....Не веднъж когато ходя да пусна вода в гората понеже е пуст плажа там съм виждал одупени туристи
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъъъъъ

тук таме някой педал отколкото 100000 мутри и 10000000 селяндури

Бах. А бе гледал съм някви дърти само мъже голи там ама хич и не
им обръщам внимание

zAcK написа:kiko написа: но си го имаш спокоиствието и простора което за хора с деца е супер то аз и за това се там ходя, за спането в самия курорт не ме влече защото пътя към Балчик е пълен с малки хотелчета със супер гледки към морето,отделно че като се тръгне по нагоре имаш бутаническата градина,нос Калиакра.....все интерсни места
Мдааа. Тука си прав. Това е най добре. Пък ако искаш спокоен плаж
малко мръдваш от Албена по към Кранево там рпи нудистите![]()
![]()
![]()
и си супер. Няма кой да ти се бута. Спокойствие. А бе каквото и
да си говорим истината е там. Другите места са такава нечовешка
селяния, че просто не е истина.
P.S. В Слънчев Бряг повече няма да стъпна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помня преди 20 години какво беше. Сега е ......................![]()
![]()
![]()
Точно по пътя за Балчик в месноста Орехите имаме вила и всяка година сме там с децата. Най хубавия и спокоен плаж за родители с деца е след Арабела посока Балчик до 789