МОРЕ 2009....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Май 2009, 17:06

аз на море може и изобщо да не ходя
издразнен съм от всичката селяния по морето и за това
Ето тук ще ходя както винаги:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Май 2009, 17:19

Явор написа:
klintan66 написа:Последните две лета като ми скимне след 1 август , ставам , давам на жена си един час да си стегне чантата и тръгваме нанякъде ....
Миналата година тръгнахме към Сандански а късно вечерта вече бяхме в Албена на плажа.
спонтанните неща са най приятни

явор е прав ма кои ходи на море с пясък в джобовете ,командировка съм оставете ме че ми е много трудно тука

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Май 2009, 17:21

Благодаря ви за отзивите за Албена - много зеленина, празни плажове, липса на нощен живот - май ще е идеално с малко дете :mhihi:
Учуди ме, че някой написа, че водата била топла. Така като гледам на картата е доста на север, очаквам да е студено. Що се отнася до българското обслужване въобще няма да се учудя ако е вярно :confused:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Май 2009, 17:33

b2 написа:
Bogat-Beden написа:Torrevieja...

Значи ще има главомах в Pacha :lalala:
:ok: :bowdown: :drinking:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 25 Май 2009, 21:00

Аз, с децата и жената на бунгало в Арапя. Много ми харесва къмпинга там. Децата има къде да си играят и не досаждат, спокойствие, тишина, няма го келешлъка от младежките курорти. Срещу 6-7 лева нощувката е повече от перфектно. Там ми излиза по-евтино отколкото да съм си в София у нас.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 26 Май 2009, 9:15

© написа:Благодаря ви за отзивите за Албена - много зеленина, празни плажове, липса на нощен живот - май ще е идеално с малко дете :mhihi:
Учуди ме, че някой написа, че водата била топла. Така като гледам на картата е доста на север, очаквам да е студено. Що се отнася до българското обслужване въобще няма да се учудя ако е вярно :confused:

Водата все още е доста студена, но имаше ентусиасти които си плуваха. Иначе за плаж става
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Май 2009, 9:26

hemicharger написа:
© написа:Благодаря ви за отзивите за Албена - много зеленина, празни плажове, липса на нощен живот - май ще е идеално с малко дете :mhihi:

Водата все още е доста студена, но имаше ентусиасти които си плуваха. Иначе за плаж става

Опааааа. Албена лятото ако дойдат пак немците и т.н. ще видиш колко
е тиха и с липса на нощен живот. Като запеят тия малоумни немски песни
от сутрин до вечер и ще ти се иска да се телепортираш в Столипиново
за по-спокойно :help: :help: :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Май 2009, 10:00

zAcK написа:
hemicharger написа:

Опааааа. Албена лятото ако дойдат пак немците и т.н. ще видиш колко
е тиха и с липса на нощен живот. Като запеят тия малоумни немски песни

до някаде си прав да,но говорехме за инфраструктура,че курорта е запазен от бетоновите безумия по останалото черномерие с малки изключения де!А че 70% от почиващите там са овиснали розови бабки е така да,не е като на какао :confused: но си го имаш спокоиствието и простора което за хора с деца е супер то аз и за това се там ходя, за спането в самия курорт не ме влече защото пътя към Балчик е пълен с малки хотелчета със супер гледки към морето,отделно че като се тръгне по нагоре имаш бутаническата градина,нос Калиакра.....все интерсни места

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 26 Май 2009, 10:03

zAcK написа:
hemicharger написа:

Опааааа. Албена лятото ако дойдат пак немците и т.н. ще видиш колко е тиха и с липса на нощен живот. Като запеят тия малоумни немски песни

В моя комплекс - всяка Събота на басейна е караоке парти и като се напият Шведите почват златните хитове на АББА да пеят - "Чикититаааа тел ми уотс рооооонг..." :mhihi: направо се уливам от смях и не излизам никъде докато не свърши репертуара.
Мисля тая година и аз да се пробвам на караокето като ги поздравя с "Горски рекет" или "К*рви Сбогом" на Радо Шишарката. Само ще трябва да ги изпея на английски та да видя смутените им погледи :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Май 2009, 10:06

kiko написа: но си го имаш спокоиствието и простора което за хора с деца е супер то аз и за това се там ходя, за спането в самия курорт не ме влече защото пътя към Балчик е пълен с малки хотелчета със супер гледки към морето,отделно че като се тръгне по нагоре имаш бутаническата градина,нос Калиакра.....все интерсни места

Мдааа. Тука си прав. Това е най добре. Пък ако искаш спокоен плаж
малко мръдваш от Албена по към Кранево там рпи нудистите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и си супер. Няма кой да ти се бута. Спокойствие. А бе каквото и
да си говорим истината е там. Другите места са такава нечовешка
селяния, че просто не е истина.

P.S. В Слънчев Бряг повече няма да стъпна :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Помня преди 20 години какво беше. Сега е ...................... :evil: :evil: :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 26 Май 2009, 11:04

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 20:30, променена общо 1 път

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 26 Май 2009, 11:08

WALL написа:НО.... това освен нудиски плаж се води и плаж на дъртите педали и някой туристи си го знаят и си зарибяват мангали да ги плющят в гората.... ;) Не веднъж когато ходя да пусна вода в гората понеже е пуст плажа там съм виждал одупени туристи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen:

Ъъъъъ :shock: :shock: :shock: Вярно ли бре. Хммм. Всъщност по добре
тук таме някой педал отколкото 100000 мутри и 10000000 селяндури :confused:

Бах. А бе гледал съм някви дърти само мъже голи там ама хич и не
им обръщам внимание :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ntalanov » 26 Май 2009, 11:16

zAcK написа:
kiko написа: но си го имаш спокоиствието и простора което за хора с деца е супер то аз и за това се там ходя, за спането в самия курорт не ме влече защото пътя към Балчик е пълен с малки хотелчета със супер гледки към морето,отделно че като се тръгне по нагоре имаш бутаническата градина,нос Калиакра.....все интерсни места

Мдааа. Тука си прав. Това е най добре. Пък ако искаш спокоен плаж
малко мръдваш от Албена по към Кранево там рпи нудистите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и си супер. Няма кой да ти се бута. Спокойствие. А бе каквото и
да си говорим истината е там. Другите места са такава нечовешка
селяния, че просто не е истина.

P.S. В Слънчев Бряг повече няма да стъпна :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Помня преди 20 години какво беше. Сега е ...................... :evil: :evil: :evil: :evil:

Точно по пътя за Балчик в месноста Орехите имаме вила и всяка година сме там с децата. Най хубавия и спокоен плаж за родители с деца е след Арабела посока Балчик до 789

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 26 Май 2009, 11:37

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 20:30, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ntalanov » 26 Май 2009, 11:50

WALL написа:
Ntalanov написа:...... Най хубавия и спокоен плаж за родители с деца е след Арабела посока Балчик до 789

:yes: не само за родители с деца! :D

Прав си колега, другото хубаво там е,че си спираш с колата точно до плажа.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата