ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axsel » 08 Фев 2009, 12:07

DroW написа:
GVT написа:
Wolfen написа:Лично според мен човека си е много прав!
:yes:

:yes:

По новините го развяваха вече като расист нацист и незнам си какви смехотворни неща му лепнаха вече на тоя човек при положение че тои в собствената си партия има лидери в някои раиони цигани и турци. Очевадно е че не е расист за да ги одобрява. То тука кво стана в тая държава като споменеш думата циганин и ако не си мургав значи според хората или според куците ни журналисти по скоро си расист.

Много е важно как ще ти монтират записа.Като в тия предаванията на живо уж(БИГ БРАДЪР,И ТН.)могат да те изкарат наи-добрия,и съответно наи-лошия,така че какво точно е казал и в какъв смисъл го е казал си знае само той. :D
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320 купе , 94

Мнение от Батька Махно » 08 Фев 2009, 21:32

Ей,хора,вие чухте ли го какво каза точно???Каза,че един милион и седемстотин хиляди небългари--цигани и турци--и два и половина милиона пенсионери НЯМА да гласуват за ГЕРБ,че те ще гласуват против Герб!А сега някой да ми каже,че е излъгал! А дали ние го харесваме или не-няма никакво значение.Важното е ,че е казал истината и тя няма нищо общо с това,в което го обвиняват медиите и за което реват от НС и мангасарите и комунистите.
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 09 Фев 2009, 13:59

Слушах цялата реч и човека си говори истината от - до ! Това че на гъзолизците в парламента не им харесва и им стана криво, на мен лично АДСКИ ми допада ! Особено като им гледах изказванията по телевизията. С какво лице излизат там да ми казват, че това било расистко и че само един не-политик можел да говори така ??? Един политик трябва да казва истината и да работи за страната си.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 09 Фев 2009, 14:59

alexand написа:Слушах цялата реч и човека си говори истината от - до ! Това че на гъзолизците в парламента не им харесва и им стана криво, на мен лично АДСКИ ми допада ! Особено като им гледах изказванията по телевизията. С какво лице излизат там да ми казват, че това било расистко и че само един не-политик можел да говори така ??? Един политик трябва да казва истината и да работи за страната си.
И аз те подкрепям,Б.Б поне си е директен,а не като този лицемер Станишев,където лъже народа,че сме се оправили и всичко е ок,а в същото време ония от Брюксел му пилят на главата,че политиката която води е некадърна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 10 Фев 2009, 1:59

*Веднъж Бойко Борисов изпил цяло шишенце хапчета за сън. Това го накарало да мигне. Веднъж.

* Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.

*На Азис, Педеруши Видинлиев, Миро от Каризма, Графа, Любо от Те и Иван Костов им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени.

:mhihi: :mhihi:

Прав си е за всичко човека :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 10 Фев 2009, 4:25

Супер Боико е големец :bowdown: :bowdown: :ahah:
It`s party time !

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Фев 2009, 11:22

и да не забравите и на тези избори да си стоите вкъщи :evil: тъкмо ДПС-то ще вземат още по-голям процнент :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 10 Фев 2009, 12:33

alexand написа:Един политик трябва да казва истината и да работи за страната си.

За второто съм съгласен... Колкото до истината... нали знаеш, че има две неща, за които човек не бива да знае как се правят - политиката и кренвиршите. Политиката е до голяма степен умение да направиш нещо добро за страната си въпреки невежеството на жителите и. За съжаление, такива хора аз поне не знам в днешна България. Българските политици умеят да правят добри неща за себе си. :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 10 Фев 2009, 13:58

Пичове, не залитайте толкова по този Бойко. Бойко е един популист. Помните ли как дойде на власт Царя, и какво стана после? Не ви ли приличат нещата на тогавашните? Не са ли царят и Бойко продукт на един и същ човек? Не е ли стратегията - народен месия :arrow: неформален лидер на движение/партия :arrow: големи надежди :arrow: крах за България - вече позната?
Замислете се малко - откъде идва Бойко, какъв е бил, какъв е сега, и КОЙ го е направил такъв! Въпросът КОЙ е много важен, защото като си отговорите на него, ще разберете, че Бойко всъщност е продължение на властта на едни и същи хора, които управляват България от падането на Костов насам, вече 8 години, и нищо добро не донесоха! А това са върхушката на бившите ДС генерали, които доведоха и царя на власт. Царят, който знае 100 думи на български, който нищо не разбира от политика, който се оказа просто един измамник, както и цялото му семейство. Царят, на който му бяха обещани реституираните му дворци и гори, заради които той просто трябваше да е марионетка и да лъже хората.
Сега погледнете миналото на Б.Б.:
-охранител на Т.Живков.. Така ли се става охранител на Т.Живков?
-основател на охранителна фирма „Ипон“, чиито лиценз е отнет при идването на Костов на власт, заедно с лицензите на доста други фирми, занимаващи се с „охрана и рекет“. Така ли в началото на 90-те се правеше охранителна фирма?
-охранител на царя. Дали е любопитно стечение на обстоятелствата, че първият охранител на царя, преди да го замести Бойко, се самоубива с 2 куршума? Дали Бойко освен охрана, не е вършел и други неща, като може би контрол?
-Бойко става Генерал. Как се става генерал в България, и защо?
-всички разбират, че царят лъже, и че освен земите и дворците му, нищо друго не го интересува, а България се разграбва от други хора. Тогава Бойко основава партия, по образеца на НДСВ - една известна личност на върха, и надолу хора, които никой никога не ги е чувал.

Единствената разлика м/у Б.Б. и царя е, че единият знае български, и се възползва много добре от това (говори това, което българите искат да чуят), а другият, със скромният си запас от 100 думи, беше царят на мълчанието, и отговаряше с многозначителното „когато му дойде времето“, или „нека мислим позитивно“... :roll:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Фев 2009, 14:06

не си много прав... Бойко е доста оправен и успява да се справя със ситуации в които предшествениците му не са успяли с години... ако дойде на власт съм сигурен че поне ще успява да усвоява парите от ЕС... днес четох че България е успяла да усвои 0.3% от предвидените за нея европари... баси срамъ :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 10 Фев 2009, 14:14

Е с какво се оправя - не знам... Ти като си от Плевен, идвал ли си в София? А ходил ли си във Варна? Вярно, че Варна е 3 пъти по-малък град от София, но.. е много по-подреден, по-чист, по-красив град от София. В София е една анархия, кал и мръсотия. Двата важни въпроса - за боклука и за околовръстното - се решиха (и то частично, даже проблема с боклука тепърва предстои, но тогава Бойко ще е премиер) благодарение на сътрудничеството на Бойко и Сергейко. Двамата, дето разиграват театър по медиите, уж се мразят, а току виж след изборите, в „името на България“ намерят общ език отново :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 19:34

От доста хора чувам, че Б.Б. ще бъде новият премиер...Не знам...Аз нема да гласувам....Нека ДПС да си управляват.. :help: :help: :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Фев 2009, 19:44

aygofan написа:Аз нема да гласувам....Нека ДПС да си управляват.. :help: :help: :help:

+1

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 10 Фев 2009, 20:01

///Vasko написа:
aygofan написа:Аз нема да гласувам....Нека ДПС да си управляват.. :help: :help: :help:

+1

Вие нормални ли сте бе? :idea: :ranting: :dummy: :nono: :1: :no: :++ :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :weed:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 20:34

Overburner - NX написа:
///Vasko написа:

+1

Вие нормални ли сте бе? :idea: :ranting: :dummy: :nono: :1: :no: :++ :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :weed:

Аз се имам за нормален и както един проф. казваше "Надявам се да сте средно интелигентни" :roll:
Та каква ти беше мисълта... :uups:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата