За кой ще гласувате на парламентарните избори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате на изборите за парламент през 2009 година?

ГЕРБ
84
34%
Атака
42
17%
БСП
15
6%
НДСВ
4
2%
ДПС
1
0%
СДС
6
2%
ДСБ
12
5%
БЗНС
0
Няма гласували
ВМРО
6
2%
Друга партия
7
3%
Няма да гласувам!
68
28%

Общо гласове : 245
младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 14 Дек 2008, 1:48

Аз ще гласувам аз Атака това си е...
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 14 Дек 2008, 3:29

Който и да спечели оправия в тази държава невиждам.Питам се на коя ли партия мога да гласувам доверие. От 20 години нищо не се е променило към по-добро и сега изведнъж със магическа пръчка дали Бойко или Волен или пък ,който и да стане ще оправи.Погледнато реално невиждам по какъв начин ще се оправи държавата ни. Политика в България отдавна няма ,защото политикът си гледа неговият интерес. За ,когото и да гласуваме ако точно тази партия спечели при следващите избори ще гледаме да не е тази а друга да е.Които и да спечелят изборите ще имат същите интереси,като предните.Интересите са едни и същи партиите са различни :evil:
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 14 Дек 2008, 5:44

Незнам кой за кой ще гласува аз ще избера между Бойко и Волен, но единственото нещо за което най-много ме е я, че в държава като Гърция цялото общество е единно, а тук в Булгария виждам само отчаяни, безцелни, крайно некадърни и нетрезвомислещи хора. България няма да се оправи за 1,2,3,4 години, просто трябва малко по малко да се изкоренят утрепки като Доган, защото най вече той е виновен за всички проблеми случващи се в България. Коментари от сорта Бойко е комунист той е бил еди си какъв, не оправил пътищата и т.н, е кой според вас дърпа конците Бойко или такива като Доган!!? Като се замисля в крайна сметка ще гласувам за Волен Сидеров, поне да се опита да изкорени турското в България. За мен тези които мислят да не гласуват сте равни на една кръгла 0, безгласни букви, хора без мнение.

biser_vasilev написа:Които и да спечелят изборите ще имат същите интереси,като предните.Интересите са едни и същи партиите са различни :evil:

И ти си прав, но предпочитам да не виждам гадния, мазен и нагъл грабеж който е в момента. Ясно е, че всички ще крадът, няма държава в която да не се краде, просто при нас е очевадно и вие си го знаете, като почнете да пускате теми за пътища, убийства, данъци и тн.

D3BEP написа:

Дзвер, всеки път когато пуснеш мнение или тема я чета с интерес и уважение, но сега почвам да осъзнавам, че не си със всичкия си.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Дек 2008, 8:51

Прегледах набързо темата...
Ама вие верно ли за Болен бре? Какво ви стана бре хора? Полудяхте ли? Колко от вас са освидетелствани, за да следват напълно превъртял човек?! Той дори не служи на нечии интереси, този е тотално луд.
...много сляп народ, нямам думи.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 14 Дек 2008, 10:46

liloff написа:Прегледах набързо темата...
Ама вие верно ли за Болен бре? Какво ви стана бре хора? Полудяхте ли? Колко от вас са освидетелствани, за да следват напълно превъртял човек?! Той дори не служи на нечии интереси, този е тотално луд.

В началото, за да привлече вниманието на останалите се правеше на луд, ама сега е много премерен и "не служи на нечии интереси", както казваш ти. Това е много важно за българин- политик, а на дупедавци доста се нагледахме толкова години. Това, което не ме радва в анкетата, е че процентът на негласуващите е твърде голям. Това е много лошо!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Дек 2008, 10:46

liloff написа:Прегледах набързо темата...

Винаги ми е било интересно с какво можеш да подкрепиш тези думи, ти и хората които ги говорите?

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 14 Дек 2008, 11:20

Като гледам резултаите и направо ми се плаче...

заслужаваме да го духаме и да ни ебът...няма по прост народ от нашия...

това е така защоото българина разбира от всичко..всичко може..е щото е така затова сме най големите идиоти...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 14 Дек 2008, 11:27

Аз лично няма да гласувам защото всичките са лапачи....Всички обещамат и като земат власта... ку... за народа винаги е било така и винаги ще е така....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Дек 2008, 12:21

bobi_maxo написа:
Не е вярно! Само при Иван Костов бяха в немилост! Иначе си прав при всички останали ДПС са участвали във власта.

Всъщност те не са участвали в 81-во, 82-ро, 83-то и 84-то правителство.
Близо осем последователни години, и то - най - страшните години. 93-94 до 2001. Така че има малко мит в цялата работа. И аз не ги харесвам като партия, но като че ли е по - добре да не прибързваме със заключенията.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Дек 2008, 13:18

Bogat-Beden написа:
D3BEP написа:
ja написа:Мангалите, Дзверо незнаят, кои какви са... казват им да гласуват и те гласуват за едно кебабчче или некой лев...

ДПС се възползват от негласуването на Българите за да вкарат карабини в парламента.

Заебете тия утопии, че нема достоен и т.н. гласувайте за да имаме Българко мнозинство.

Както е ясно на всички, винаги има и по-зле, така че давайте да се стегнем малко, че срамота вече...

Яворе, е кажи ми сега като интелигентен човек, мани докторите у темата, туй мислене ли е...

Остави мангалите и остави факта, че се изказваш за въпрос, за който само си чувал и си виждал на светофара(мангалите).

По тая логика според мен утре може политико - мафиотската клика да регистрира партия на Митьо Очите.
Партия МОГА примерно. Абревиатура на "Митьо Очите Гради Авторитет".
И я пускат на изборите. Те и партията на Митьо Очите.

И се почва тогава. Гласувайте! Гласувайте щот мутрите ше ни превземат! Гласувайте, щот мутрите са твърдо мнозинство от 5% и ние ако не идеме до урните те ше идат! Гласувайте против МУТРИЗАЦИЯТА на България...

И... кво им трябва на политиците - мафиоти в тоя случай за да спечелят? Нали разбираш.. . Аз трябва да избирам или Митьо, или тях...
Трябва им за идеята:
1. Един идиот за да бъде номиниран.
2. Една държава от идиоти, за да гласува "уж" против идиота.

И... Те без да са направили нищо, ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ.... Сменят х*я, с който ни е*ат.

И тоя сценарии колко пъти го видехме? Колко?
Все с "Враг" на изборите.
1. Жоржи
2. Лупи
3. Ахмедчо
4. Воленчо....

Е не мислиш ли, че ми стига да ме правят на идиот? Аз си взех поука. Вие щом не искате... Гласувайте против ДПС, СДС, ДСБ.....

Аз ше чакам, докат дойде да гласувам за.
Страхувам се,че си доста прав...И на мен преди избори по медиите всичко ми прилича на сергия-наредили са за всеки вкус-един му харесва да се сеща за светлия минал строй на соца,друг мрази циганите,трети се има за турчин,дори да не знае в ква посока е Турция,4ти харесва крайно дясно и всеки е спокоен най=накрая ,че е "свършил своята работа",като е упражнил основно свое конст. право...-"на глас" И онея гнилочи са доволни винаги,100 процента гаранция.Имаше един изтрит лаф-изборите не променят нищо,ако го правеха,щяха да ги забранят....

Абе не казвам, че не сте прави, казвам че негласуването дава шанс на ДПС. Така че за мен хора коит не гласуват нямат никакво право да мрънкат. И джамии некой ден ще има по големи от НДК и чалми по улиците. Без бой ше се дадем тоя път...

И това щото филосовствате кой каква мутра бил. Ми хуу не гласувайте за мутри, оставете циганите да ни управляват.

Дзвер, имам много преки наблюдения за нещата, просто идея си нямаш колко преки... не е от светофарите...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 14 Дек 2008, 14:19

бате за кого да гасува за простия охранител дето се снима в забранена любов ли или за ватнама или за кафени бос сите са от буклук надолу 1 нема които да си заслижава хич нема да си мръдна пръста те и без това си флашифицитар вота полсе си делката иначе за пред народа се мразат те това е джуган си пада по малолетни и хич и не стъпава в нс другите ходат на седянка на боику му треат 20 мандата да се справи с буклука ма то си го харесва нали и тои си е буклук и не с тоя номер че видиш ли щото не съм гласувал затова е това в държавата предварително са нагласени нещата :twisted: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Дек 2008, 14:27

Ае анкетата си е анкета, ама аз ловя бас че тая година негласувалите ше спечелим пълно мнозинство.
Просто нема и не е имало по - идиотски кандидати. Всички престъпници и мафиоти във властта и нагласени кандидати. Бойко не е човек на никого, Волен пък хич. Костов, тоя кръвопиец дето ограби народа 97-ма година... Страшни избори ша бъдат, гласувайте, да не спечели ДПС... Че май само те имат свестен лидер.

Мноо се надявам отвън да им ударят още некой шамар в следствие на "изборната подкрепа". Щото те само от удар по джоба се стряскат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Дек 2008, 15:59

///peter написа:Винаги ми е било интересно с какво можеш да подкрепиш тези думи, ти и хората които ги говорите?

За Волен ли? Най-малкото, че ми е градски донякъде и съм имал неудоволствието да общувам с него и някои от близките му местни дейци. Винаги ми е било интересно как може да се хващате като удавници за сламка за думите на всеки, който има абсурдно крайни и антисоциални идеи... ;) Както и да е, живи и здрави. Мнението и убежденията са нещо лично.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Дек 2008, 16:05

Доган... свестен :) Недей така бе човек.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Дек 2008, 16:05

liloff написа:
///peter написа:Винаги ми е било интересно с какво можеш да подкрепиш тези думи, ти и хората които ги говорите?

За Волен ли? Най-малкото, че ми е градски донякъде и съм имал неудоволствието да общувам с него и някои от близките му местни дейци. Винаги ми е било интересно как може да се хващате като удавници за сламка за думите на всеки, който има абсурдно крайни и антисоциални идеи... ;) Както и да е, живи и здрави. Мнението и убежденията са нещо лично.

Писах по-нагоре че за него няма да гласувам, просто не са готови да имат нещо в правителството ;) Интересно ми е дали има факти за тези думи, защото аз лично не успях да намеря

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата