Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
horhef написа:На никой не му е приятно да му надерат или счупат нещо по колата. Тук доста "герой" се изказаха, че ако я видят ще и счупят главата. Защо? Защото иска да мине безпрепястствено по третоара без да се налага да слиза на платното, където ако не я отнесе някой ще отнесе яко псувни? И като одере колата какво ще се случи ще дойде края на света и вече не можете да се фукате пред приятелите ква ви е "страшна" колата? Третоарите са за пещеходци!!! Това ако не ви е ясно по-добре да ходите по Африка некъде. И оправданието, че няма къде да се спира не върви. Некой беше попитал какво застрашава паркираната кола живота. Еми застрашава, че трябва да слезне на платното за движение и от там некой селски бег да се изсили за да си покаже колко му върви каруцата и да отнесе дали ще е дядо баба майка с дете или само дете пък било то и младеж на 20 години. Тук в този форум голяма часто от хората парадират колко са толерантни на пътя как карат нормално със 50-60км как пускат хората на пешеходна пътека ама сега наскачаха като ужилени. Паркирането на третоарите застрашава косвено, ама някой хора не го разбират или не им изнася. Защо мен не са ми драскали по колата и чупили? Защото не спирам "като идиот" Айде със здраве

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Добре де, хубаво. Ето го примера: Аз спирам на тротоара, каката с пирона минава, ебава ми мамата на колата. Идвам след малко, ядосвам се, псувам, махам си колата. Имам си едно на ум повече да не спирам на тоя тротоар, защото може въпросната смръдла да живее там (да не говорим, че може да е някоя също толкова недоклатена нейна последователка). След малко спира примерно ///peter по същия начин (просто пример). Ебава мамата и на неговата боя. И той не спира повече там. И това започва да се прави всеки ден с всяка кола, която спре там така ли?
А от тези изказвания и нейн "блог" дето си била направила, знаете ли колко последователи ще има? Очаквам скоро масово хора да пропищят от надраскани коли. Очаквам и скоро да започне да има обичайни заподозрени във всеки квартал. И искам да ви кажа, че изобщо не е вярно това, че паяците не се отзовават. Тия само гледат как да лапнат някоя друга стотинка и ако можеха, със скоростта на звука (да не кажа на светлината) щяха да идват. Има си телефони, оплакваш се, идват и вдигат. Мен са ме вдигали така - евала. Заслужавах си, спрях супер просташки (не колкото тоя с Пасата де). В паркинги и гаражи ми казаха, че някой е извикал за колата ми. Разбира се, така се прави. И аз да съм и аз ще извикам. Но боята ми беше цяла, всичко беше наред, поех и последствията и вече не си позволявам аз да съм най-хитрият.
А от тези изказвания и нейн "блог" дето си била направила, знаете ли колко последователи ще има? Очаквам скоро масово хора да пропищят от надраскани коли. Очаквам и скоро да започне да има обичайни заподозрени във всеки квартал. И искам да ви кажа, че изобщо не е вярно това, че паяците не се отзовават. Тия само гледат как да лапнат някоя друга стотинка и ако можеха, със скоростта на звука (да не кажа на светлината) щяха да идват. Има си телефони, оплакваш се, идват и вдигат. Мен са ме вдигали така - евала. Заслужавах си, спрях супер просташки (не колкото тоя с Пасата де). В паркинги и гаражи ми казаха, че някой е извикал за колата ми. Разбира се, така се прави. И аз да съм и аз ще извикам. Но боята ми беше цяла, всичко беше наред, поех и последствията и вече не си позволявам аз да съм най-хитрият.
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
тази заслужава да се издири нейната кола и да се оповести в няколко форума марка модел рег. номер и локация където паркира да видиш как бързо ще забрави наказателните акции. ще го отнесе за всички надрани коли в тази клоака наречена столица. говоря така защото не спирам по тротоари и няма шанс да стана жертва на такава вендета. и аз се изнервям като се налага да криволича покрай зле паркирани коли ама такива волности не са ми минавали през ум. ай стига самоинициатива и правораздаване. по-горе го писаха, обаждате се на паркинги и гаражи, като не дойдат след 20-30 мин се обажаде пак, като не дойдат изобщо почвате с жалбите в община, районни КАТ и тн. рано или късно ще си свършат работата
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
savski написа:Добре де, хубаво. Ето го примера: Аз спирам на тротоара, каката с пирона минава, ебава ми мамата на колата. Идвам след малко, ядосвам се, псувам, махам си колата. Имам си едно на ум повече да не спирам на тоя тротоар, защото може въпросната смръдла да живее там (да не говорим, че може да е някоя също толкова недоклатена нейна последователка). След малко спира примерно ///peter по същия начин (просто пример). Ебава мамата и на неговата боя. И той не спира повече там. И това започва да се прави всеки ден с всяка кола, която спре там така ли?
Колега какво ти направих

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
///peter написа:savski написа:Добре де, хубаво. Ето го примера: Аз спирам на тротоара, каката с пирона минава, ебава ми мамата на колата. Идвам след малко, ядосвам се, псувам, махам си колата. Имам си едно на ум повече да не спирам на тоя тротоар, защото може въпросната смръдла да живее там (да не говорим, че може да е някоя също толкова недоклатена нейна последователка). След малко спира примерно ///peter по същия начин (просто пример). Ебава мамата и на неговата боя. И той не спира повече там. И това започва да се прави всеки ден с всяка кола, която спре там така ли?
Колега какво ти направих![]()
Искам да помоля каката,поне колата на SKISA да не драска!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аааааа.... ААаааа.а...а
Тя тая ...
Тя била говорител на агенция "митници" бре...
Тя за справедливостта се бори и против корупцията...! И за модерно общество!
И нема нищо нагласено в целата работа.
Ебаси... Дали ше я търпят верно на такава длъжност ако ги върши такива и ходи и се хвали....? PR- ка молетиса. Която се е обявила над закона.
Да нема митницата некой голем договор за внос на автолакове?
Тя тая ...
Тя била говорител на агенция "митници" бре...
Тя за справедливостта се бори и против корупцията...! И за модерно общество!
И нема нищо нагласено в целата работа.
Ебаси... Дали ше я търпят верно на такава длъжност ако ги върши такива и ходи и се хвали....? PR- ка молетиса. Която се е обявила над закона.
Да нема митницата некой голем договор за внос на автолакове?
Сондьора написа:sonny написа:Тези които имат деца, знаят, че е права, а тези които си карат колите ги боли х** и мрънкат. Значи права е да ги дере, всички спират както си искат, всеки паркира по тротоарите, неможе да мине нито възрастен човек, нито майка с дете, нито никой. Трябва да слезеш на улицата и ти свиркат щото си им на улицата ама ги боли затова, че някой е спрял на тротоара. В случая е права и то на 10000000%
Тук си мноо прав, тя също е права, ама не трябва по тоя начин, има тел. има паяци. На 1 приятел му пукнаха 4те гуми в центъра (1000лв си назад), е тва ли е начина!!!!D3BEP написа:После идва овцата, важна гражданка, щото изцвъкала едно........
Нищо лично, ама дано никой не коментира така жена ти!!!!
Точно това е начина, домързя ме сутринта да снимам един катил пред нас, колата напреки, през целия тротоар. А като се обади на полицията и и казват не се занимаваме с вътрешноквартални проблеми, това казват и от паркинги и гаражи. Имал съм случай, колата ми е в гаража, отварям гаража да я изкарам, хоп, паркирана кола, звъня на полицията, препратиха ме към районното дето е на 40м от нас и те ми викат им нищо неможем да направим ще изпратим патрул, патрула дойде след 4 часа, естествено колата си бе тръгнала вече със щети по нея, а куката искаше да ми напише акт за неправомерно викане на органите на реда. Викам те ти снимка от телефона, оня ми казва тая снимка в съда ше падне, нямаш право да снимаш без съгласието на човека. А са ти ми кажи ко да ги праиш.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
sonny написа:Сондьора написа:sonny написа:Тези които имат деца, знаят, че е права, а тези които си карат колите ги боли х** и мрънкат. Значи права е да ги дере, всички спират както си искат, всеки паркира по тротоарите, неможе да мине нито възрастен човек, нито майка с дете, нито никой. Трябва да слезеш на улицата и ти свиркат щото си им на улицата ама ги боли затова, че някой е спрял на тротоара. В случая е права и то на 10000000%
Тук си мноо прав, тя също е права, ама не трябва по тоя начин, има тел. има паяци. На 1 приятел му пукнаха 4те гуми в центъра (1000лв си назад), е тва ли е начина!!!!D3BEP написа:После идва овцата, важна гражданка, щото изцвъкала едно........
Нищо лично, ама дано никой не коментира така жена ти!!!!
Точно това е начина, домързя ме сутринта да снимам един катил пред нас, колата напреки, през целия тротоар. А като се обади на полицията и и казват не се занимаваме с вътрешноквартални проблеми, това казват и от паркинги и гаражи. Имал съм случай, колата ми е в гаража, отварям гаража да я изкарам, хоп, паркирана кола, звъня на полицията, препратиха ме към районното дето е на 40м от нас и те ми викат им нищо неможем да направим ще изпратим патрул, патрула дойде след 4 часа, естествено колата си бе тръгнала вече със щети по нея, а куката искаше да ми напише акт за неправомерно викане на органите на реда. Викам те ти снимка от телефона, оня ми казва тая снимка в съда ше падне, нямаш право да снимаш без съгласието на човека. А са ти ми кажи ко да ги праиш.
Ти що му причиняваш щети на човека? Не е намерил място затова там е паркирал. Ще изкарваш колата през покрива или през стената! еййй а знаеш ли ако те беше видял човека кво щеше да ти се случи? Ти сигурно си с некви психични проблеми щом му трошиш колата. Писна ми от такива като вас, следващия път даже и у хола може да ти пракирам ако няма на друго място

Общината е виновна, че не му е осигурила къде да спре ти па и с претенци молим ти се

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
horhef написа:sonny написа:Сондьора написа:sonny написа:D3BEP написа:
Ми режете гуми и дерете колите, ако има утре по новините некой пребит или убит, шо секви ги има, пак ше има теми, шо така стана.
Ай със здраве!
Последна промяна Сондьора на 11 Дек 2008, 15:42, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
horhef написа:Ти що му причиняваш щети на човека? Не е намерил място затова там е паркирал. Ще изкарваш колата през покрива или през стената! еййй а знаеш ли ако те беше видял човека кво щеше да ти се случи? Ти сигурно си с некви психични проблеми щом му трошиш колата. Писна ми от такива като вас, следващия път даже и у хола може да ти пракирам ако няма на друго място![]()
![]()
![]()
Общината е виновна, че не му е осигурила къде да спре ти па и с претенци молим ти се![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
horhef написа:Ти що му причиняваш щети на човека? Не е намерил място затова там е паркирал. Ще изкарваш колата през покрива или през стената! еййй а знаеш ли ако те беше видял човека кво щеше да ти се случи? Ти сигурно си с некви психични проблеми щом му трошиш колата. Писна ми от такива като вас, следващия път даже и у хола може да ти пракирам ако няма на друго място![]()
![]()
![]()
Общината е виновна, че не му е осигурила къде да спре ти па и с претенци молим ти се![]()
![]()
Ела да паркираш у хола, малиииииииии колко ще черпа не е реално

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
sonny написа:horhef написа:Ти що му причиняваш щети на човека? Не е намерил място затова там е паркирал. Ще изкарваш колата през покрива или през стената! еййй а знаеш ли ако те беше видял човека кво щеше да ти се случи? Ти сигурно си с некви психични проблеми щом му трошиш колата. Писна ми от такива като вас, следващия път даже и у хола може да ти пракирам ако няма на друго място![]()
![]()
![]()
![]()
Ела да паркираш у хола, малиииииииии колко ще черпа не е реално

Само хора които са бутали бебешки колички или по един или друг повод са били трудно подвижни, разбират какъв е проблема...
Повечето скачат срещу жената, че взела правосъдието в свои ръце... А какви други опции има??
Аз живея до входа на Южен парк, и от 5 месеца и половина съм горд татко... през това време съм водил война с колите паркиращи по тротоарите всеки ден.. Почнах учтиво- тук бележка, там стикер - тъй да се каже со кротце.... ефект нулев... След това пак културно опитах да накарам властите да си свършат работата... "Паркинги и гаражи" викат, че не могат понеже било от компетенцията на КАТ... Викам : абе нали си имате един куфар с вас дето го возите по цял ден, той за чий чеп е там??? Хубу... звъним на КАТ, там викат , че не било от тяхната компетенция, за тротоарите тези от общината отговаряли, демек пак първите... Краен резултат- нулев.. В един хубав ден когато булеварда беше прилично задръстен, и аз заклещен с количката без да мога да мръдна на никъде, нещо се пречупи в мен и оттогава войната влезе в грубата фаза... Не се гордея с това, но съм сигурен, че съм нарушил спокойствието на въпросните индивиди, както и те моето... Резултата беше само изхабени нерви и от двете страни ( и тук там - материални щети ). Накрая стрелях в тъмното и пуснах жалба до общината с молба да поставят колчета... Използвах онлайн формата, която ми отне 2 мин да съставя текста и толкоз... Месец по късно за мое изумление разбрах, че са взели присърце този проблем и след още две седмици се радвах на свободно преминаване поне до парка...
Никой не казва да не се паркира по тротоари, просто нека да се оставя място да минават и пешеходци... 1 метър е достатъчен в повечето случаи..
Повечето скачат срещу жената, че взела правосъдието в свои ръце... А какви други опции има??
Аз живея до входа на Южен парк, и от 5 месеца и половина съм горд татко... през това време съм водил война с колите паркиращи по тротоарите всеки ден.. Почнах учтиво- тук бележка, там стикер - тъй да се каже со кротце.... ефект нулев... След това пак културно опитах да накарам властите да си свършат работата... "Паркинги и гаражи" викат, че не могат понеже било от компетенцията на КАТ... Викам : абе нали си имате един куфар с вас дето го возите по цял ден, той за чий чеп е там??? Хубу... звъним на КАТ, там викат , че не било от тяхната компетенция, за тротоарите тези от общината отговаряли, демек пак първите... Краен резултат- нулев.. В един хубав ден когато булеварда беше прилично задръстен, и аз заклещен с количката без да мога да мръдна на никъде, нещо се пречупи в мен и оттогава войната влезе в грубата фаза... Не се гордея с това, но съм сигурен, че съм нарушил спокойствието на въпросните индивиди, както и те моето... Резултата беше само изхабени нерви и от двете страни ( и тук там - материални щети ). Накрая стрелях в тъмното и пуснах жалба до общината с молба да поставят колчета... Използвах онлайн формата, която ми отне 2 мин да съставя текста и толкоз... Месец по късно за мое изумление разбрах, че са взели присърце този проблем и след още две седмици се радвах на свободно преминаване поне до парка...
Никой не казва да не се паркира по тротоари, просто нека да се оставя място да минават и пешеходци... 1 метър е достатъчен в повечето случаи..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
А значи все пак е било необходимо първо да минеш всички възможни законови средства, преди да лющите боята нали?