Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Черния петък е след "Деня на Благодарността" та да не са почнали и него да празнуват в Родината след като редица други от американския континент се пренесоха като Хелоуин например.
Иначе по темата - ако нещо ми трябва си го купувам без да чакам черни петъци, пък ако не ми трябва няма да тръгна да го вземам и да ми седи в къши само заради идеята, че е намалено. Между другото тук неща които си заслужава да купите със сериозни намаления от порядъка на поне 30 до 50% намаление, че и повече като лаптопи, телевизори, таблети, хладилници и перални са в доста ограничени количества и не сте единствените които знаете за тях. В тези случаи хората се редят н опашки 3-4 часа преди полунощ преди черния петък пред Бест Бай или Хоум Депо в очакване за който стигне и това е.
Иначе по темата - ако нещо ми трябва си го купувам без да чакам черни петъци, пък ако не ми трябва няма да тръгна да го вземам и да ми седи в къши само заради идеята, че е намалено. Между другото тук неща които си заслужава да купите със сериозни намаления от порядъка на поне 30 до 50% намаление, че и повече като лаптопи, телевизори, таблети, хладилници и перални са в доста ограничени количества и не сте единствените които знаете за тях. В тези случаи хората се редят н опашки 3-4 часа преди полунощ преди черния петък пред Бест Бай или Хоум Депо в очакване за който стигне и това е.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
В България последните години Черният петък е когато решат Емаг, другите големи вериги за техника (и не само) се равняват по тях. Тази година беше на 14.11. Аз нищо не намерих на промоция, само малко консумативи за Роборока поръчах и една мини прахосмукачка за кола, която се оказа, че за никакъв уй не става .. най-много някоя троха от седалката да вдигне.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз не съм сигурен, че изобщо имаше Черен петък по тукашните магазини...нещата, които следя като цени бяха с не повече от 5-10лв по-евтини
Каквото пазарувах беше изключително и само от чужбина с истински намаления
Каквото пазарувах беше изключително и само от чужбина с истински намаления
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе и в Амазон правиха някои схеми. От редовна цена 140-150лв стана на 197 и от там -50% намаление 
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Циганите са си цигани навсякъде 
Пуснаха намаленията в https://lifestyle.bmw.com/en/home/
Има някои интересни неща, но нищо общо с миналогодишните оферти по същото време
Също са свалили всички Collectors Edition на ///М мърча
Пуснаха намаленията в https://lifestyle.bmw.com/en/home/
Има някои интересни неща, но нищо общо с миналогодишните оферти по същото време
Също са свалили всички Collectors Edition на ///М мърча

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Закъсахме я яко.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.