Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Всичко за електрическите автомобили
Щом това ти е проблема, ще те успокоя, че шанса да те удари някой дето блее или просто не може да кара е поне милион пъти по-голям, отколкото да те удари кола дето сама кара. Сега по-добре ли се чувстваш? 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако прочетеш внимателно последните три мнения ще разбереш кой има нужда от успокоение, не разбрах що се напрегна, ако имаш нужда от асистент при шофиране, това е друга тема, аз се оправям някакси сам.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Каква изненада за недоносчето
Не знам за коя тема е, но тук ми се струва доста подходящо, че и токът натам е тръгнал
Горя от нетърпение да им видя цените на вторичния пазар след няколко (5) години.

Lenco написа:Ако прочетеш внимателно последните три мнения ще разбереш кой има нужда от успокоение, не разбрах що се напрегна, ако имаш нужда от асистент при шофиране, това е друга тема, аз се оправям някакси сам.
.. колегата се опита да обясни, че това, че фсд се е ударило статистически е незначително на фона на броя на ударите на "нормалните" коли и че (пак статистически) спрямо пробега на фсд колите броя на катастрофите им е значително по-малък спрямо този на "нормалните" карани от хора.
това е все едно да визираш последните катастрофи със самолети и си изкараш изводите, че въздушния транспорт е много опасен... а като ако погледнеш статистиката се оказва, че да се возиш със влака е 6 пъти по опасно от колкото да летиш...
и като говориме за фсд- аз моя периодично го оставям напоследък да си кара сам и почти нямам забележки... последните 6 месеца доста дръпна напред а и научи уличките и пътчетата около дома ми и се държи доста адекватно
за завръщането на в8 във амг - съвсем логично. амг-то не е форма на транспорт а приключение (като и м, рс и тн)... няма схема да е приключение/ пенисно удължение ако е тихо и хората не се обръщат като мине.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
alx написа:...
Ей, много сте обидчиви феновете на електричките.
Разбрах ви и двамата. А сега си представете картинка от родината (у щатите може да е ОК) ФСД-то или както му викате се изшие в стълба, викам КАТ и Застрахователи, И?
Lenco написа:alx написа:...
Ей, много сте обидчиви феновете на електричките.
Разбрах ви и двамата. А сега си представете картинка от родината (у щатите може да е ОК) ФСД-то или както му викате се изшие в стълба, викам КАТ и Застрахователи, И?
ми... както ако се изшиеш с фсд-то в америка - не е по- различно да ти кажа. да не мислиш, че тука като те фрасне някъде фсд-то и си на някаква далавера?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- St.Trinity
- Потребител
-
Lenco написа:Ей, много сте обидчиви феновете на електричките.
Ти си виновен защото си отнел предисмството на стълба, и дано ти се размине с един акт.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз селф драйвинга си го ползвам кажи-речи постоянно
топ екстричка, а като "ми се кара", другия месец съм на серес с по-истинската кола (1,050кг 280хп) 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:аз селф драйвинга си го ползвам кажи-речи постояннотоп екстричка, а като "ми се кара", другия месец съм на серес с по-истинската кола (1,050кг 280хп)
На БМВ селф драйвинга, е доста далеч от селф драйвинг, поне на моделите до 24та, до колкото съм карал, но за магистрала и задръстване на булевард е топ, и аз там го ползвам.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... i_ambicii/
Нашите електрички градско вървят вече няколко години, от миналия месец и извънградски взеха до близките села, най-далечното е на 15км.
Засега са ок.
Нашите електрички градско вървят вече няколко години, от миналия месец и извънградски взеха до близките села, най-далечното е на 15км.
Засега са ок.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
И тук в Павел баня се появиха три-четири такива ел автобуси.
Стояха 4-5 дни пред общината да се фукат с тях.
Стояха 4-5 дни пред общината да се фукат с тях.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Е те нали общо кандидатстваха да откраднат, ъъъъъ...да усвоят парите за тая схема. 

In God we trust, all others we track.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Все по често срещам напоследък тесли с тази лепенка
Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Това е слаба работа и не особено убедително. Я виж аз какво срещам 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ