Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Витанов » 09 Дек 2020, 18:52

Bogat-Beden написа:
Витанов написа:Нашия НЯМА треньор!...
Нали там с някъв немец - Ули Вагнер май беше?
Или нямаш предвид буквално?

Ами доколкото разбирам германеца е болен и няма да е до него / бил само за спарингите и няма да е в Англия до него / да не говорим, че като треньор е стабилен, но вече е на 80г. и подхвана нашия към края на спортната му кариера и няма как просто да направи нещо съществено макар, че видях в присъствието на Вегнер добра защита у нашия.. На Кубрат му трябваше ТОП треньор макар и да му вземе милион два парите си заслужават и се избиват... по едно време се чуваше че работи с некви хамериканци ама май само слухове са били. Не съм се интересувал, но то май и не трябва като виждам Таков в ъгъла му, смех.. Нямам нищо против, яд ме е че такъв шанс се случва веднъж а нащо говедо 5г. е претендент и няма да стане................................... :no:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Дек 2020, 19:01

Bogat-Beden написа:Тука има боксьори със стаж, вярно ли е, че брат му бил по-добър? Малко може би е тъпо да се сравнява така, но вероятно се има предвид като техника, или цялостно?

Не ти трябват боксьори със стаж, брат му е по-завършен и разнообразен като удари и техника, НО трябва стабилен треньор да знае какво прави и спокойно може да го изведе до някоя от титлите в лека тежка. Примера е пред очите ни- Тайсън Фюри! Как само за няколко месеца направи от пухените юмруци дънери и смаза Уайлдър. Да не мислите че е случайно? :mhihi: Ако бех на нашия щях да изкопая тунел от белмекен до Кронк джим и щях да предложа 20% от хонорара си на Клуба за да ме тренират за битката с Джошуа и при победа 50/50! ама тва съм аз и не одя по к*рви! :mrgreen:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Дек 2020, 21:36

Ясно, мерси, аз ще гледам мача все пак, и да паднем и да бием - едното го очакваме, другото добре дошло :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Дек 2020, 23:27

Bogat-Beden написа:Ясно, мерси, аз ще гледам мача все пак, и да паднем и да бием - едното го очакваме, другото добре дошло :ok:

Аз съм си за нашия, но ме е яд на него малко... честно казано надявам се от сърце да спечели и дори и да загуби реванша поне да е бил шампион! :)
I am beton!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 10 Дек 2020, 1:09

В DAZN от днеска ми показва, че стрийма ще е на Български. :lalala: До вчера излизаше само на Английски и Испански. Честно казано за 3 кинта, директно на телевизора, във FullHD си е смешна цена.
Аз нямам търпение за тоя мач и силно се надявам Джошуа малко да е подценил нещата, понеже вече видяхме това до какво доведе на първия му мач с дюнерджията.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Дек 2020, 9:34

vixx написа:В DAZN от днеска ми показва, че стрийма ще е на Български. :lalala: До вчера излизаше само на Английски и Испански. Честно казано за 3 кинта, директно на телевизора, във FullHD си е смешна цена.
Аз нямам търпение за тоя мач и силно се надявам Джошуа малко да е подценил нещата, понеже вече видяхме това до какво доведе на първия му мач с дюнерджията.

Колега къде се плаща тази платформа и от гърция мога ли да гледам? Ако не може на тв поне на компа да гледам? Някой инфо?
I am beton!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 10 Дек 2020, 9:34

А някой знае ли кога ще започне мача, четох че доста подгряващи битки са отпаднали заради ковид ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Дек 2020, 10:05

Платих ДАЗН, супер е и се надявам доста спортни събития да гледам на тази платформа!
I am beton!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Дек 2020, 10:50

Витанов написа: честно казано надявам се от сърце да спечели и дори и да загуби реванша поне да е бил шампион! :)

Е тогава черничкото ще види цигански номера и 7 пъти отлагане на мача :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Дек 2020, 11:34

шшштт тихо ся, първо да вземем победата пък после ще видим! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
I am beton!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Дек 2020, 10:35

А от колко почва мача?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Дек 2020, 14:26

https://nova.bg/amp/news/view/2020/12/1 ... 1%83%D0%B0

Другият наш отказал да е във вечерта на ринга.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2020, 15:00

"new champion" ,гледахте ли го това? :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 11 Дек 2020, 15:09

Кобрата, Пепелянката... Усойница няма ли?
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i 1996г.

Мнение от georgi_1986 » 11 Дек 2020, 17:41

По време на кантара

https://twitter.com/i/status/1337395049538199554

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата