Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Bogat-Beden написа:Нали там с някъв немец - Ули Вагнер май беше?Витанов написа:Нашия НЯМА треньор!...
Или нямаш предвид буквално?
Ами доколкото разбирам германеца е болен и няма да е до него / бил само за спарингите и няма да е в Англия до него / да не говорим, че като треньор е стабилен, но вече е на 80г. и подхвана нашия към края на спортната му кариера и няма как просто да направи нещо съществено макар, че видях в присъствието на Вегнер добра защита у нашия.. На Кубрат му трябваше ТОП треньор макар и да му вземе милион два парите си заслужават и се избиват... по едно време се чуваше че работи с некви хамериканци ама май само слухове са били. Не съм се интересувал, но то май и не трябва като виждам Таков в ъгъла му, смех.. Нямам нищо против, яд ме е че такъв шанс се случва веднъж а нащо говедо 5г. е претендент и няма да стане...................................

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Bogat-Beden написа:Тука има боксьори със стаж, вярно ли е, че брат му бил по-добър? Малко може би е тъпо да се сравнява така, но вероятно се има предвид като техника, или цялостно?
Не ти трябват боксьори със стаж, брат му е по-завършен и разнообразен като удари и техника, НО трябва стабилен треньор да знае какво прави и спокойно може да го изведе до някоя от титлите в лека тежка. Примера е пред очите ни- Тайсън Фюри! Как само за няколко месеца направи от пухените юмруци дънери и смаза Уайлдър. Да не мислите че е случайно?

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ясно, мерси, аз ще гледам мача все пак, и да паднем и да бием - едното го очакваме, другото добре дошло 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Ясно, мерси, аз ще гледам мача все пак, и да паднем и да бием - едното го очакваме, другото добре дошло
Аз съм си за нашия, но ме е яд на него малко... честно казано надявам се от сърце да спечели и дори и да загуби реванша поне да е бил шампион!

I am beton!
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
В DAZN от днеска ми показва, че стрийма ще е на Български.
До вчера излизаше само на Английски и Испански. Честно казано за 3 кинта, директно на телевизора, във FullHD си е смешна цена.
Аз нямам търпение за тоя мач и силно се надявам Джошуа малко да е подценил нещата, понеже вече видяхме това до какво доведе на първия му мач с дюнерджията.

Аз нямам търпение за тоя мач и силно се надявам Джошуа малко да е подценил нещата, понеже вече видяхме това до какво доведе на първия му мач с дюнерджията.
vixx написа:В DAZN от днеска ми показва, че стрийма ще е на Български.До вчера излизаше само на Английски и Испански. Честно казано за 3 кинта, директно на телевизора, във FullHD си е смешна цена.
Колега къде се плаща тази платформа и от гърция мога ли да гледам? Ако не може на тв поне на компа да гледам? Някой инфо?
I am beton!
А някой знае ли кога ще започне мача, четох че доста подгряващи битки са отпаднали заради ковид ?
Платих ДАЗН, супер е и се надявам доста спортни събития да гледам на тази платформа!
I am beton!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Витанов написа: честно казано надявам се от сърце да спечели и дори и да загуби реванша поне да е бил шампион!
Е тогава черничкото ще види цигански номера и 7 пъти отлагане на мача

шшштт тихо ся, първо да вземем победата пък после ще видим!

I am beton!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
А от колко почва мача?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://nova.bg/amp/news/view/2020/12/1 ... 1%83%D0%B0
Другият наш отказал да е във вечерта на ринга.
Другият наш отказал да е във вечерта на ринга.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"new champion" ,гледахте ли го това? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Кобрата, Пепелянката... Усойница няма ли?
Excellent! Steven is my name!
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.