Какво сте си намирали в колите?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз не съм намирал нищо,което да не съм оставил аз преди това
)) -храна,трохи,бутилки секви...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз като свалях задните седалки заради музиката, намерих една малка бележка закачена с телбод на дъното на задната седалка - нещо като данни за първоначалната поръчка на колата - с дата,час, номер на поръчка, адрес, име на човек, VIN и още няколко полета.
Datum Sender 95.03.29
Fahrgestellnummer: WBSBF99070 EA40072
.. Ех късметлия е бил тоя Ханс..

Datum Sender 95.03.29
Fahrgestellnummer: WBSBF99070 EA40072
.. Ех късметлия е бил тоя Ханс..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Бях в потрес когато намерих чифт черни чорапи в мерцедеса
да потчертая бяха прани защото колата не е воняла и чак после ги намерих, след 3-4 дни

да потчертая бяха прани защото колата не е воняла и чак после ги намерих, след 3-4 дни

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз съм си намирал само мои неща. Моливи, химикалки, левчета и секви стотнинки. Веднъж извадих цели 12 кинта, добре ми дойдоха 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Аз намерих в Пежото иконка,а в Баварката доста евро-центове!
Сега търся къде са монтирали сейфа!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
kiko написа:евра,запалки,отверки една касетка ама само обложката на ерос ранацоти![]()
а това е истински случаи,един приятел митничар ми я разказа,та негов колега си купува кола от тея техните търгове с конфискуваните коли,та зима си няква там не и помня марката и пича си я кара доволен 2-3години и я кара при маистор нещо там дая кърпи прагове калници,и маистора звъни да доиде,отива пича и маистора му показва в праговете някви пакетиоказава се че колата е била задържана заради наркотици ама не открили всички таиници
пича ги върнал от там грамоти,медали чак пистолет му подарили
това е истина на 100% и даже познавам човека на които му се случи това,а колата е жигула на 30 годин,а иначе в момента въпросния човек е голема сила в ъндърграунда и се движи във цл63 амг,гл 500амг и т.н.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Strabex написа:Penchev написа:Ами аз си намерих ръждива подкова под шофьорската стелка, една икона (малка) на лепка закрепена към таблото и в сенника след почти 3 години експлоатация една бележка писана на някакъв арабски език![]()
![]()
Случайно се запознах с една мацка ,която знаеше този език и като се опита да го преведе,каза,че е написано смъртно грознои ,че е нещо като молитва
![]()
Боже ,боже викам си на какво попаднах
![]()
Георги Пенчев
Пенчев подковата си беше в колата когато пристигна от италия а лепката с която е хваната иконката беше в жабката иначе самата иконка аз я бях сложил.
Ясно

Иконката си седи и до днес ,все си мисля ,че ми носи късмет

Георги Пенчев