Оръжията не убиват

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 19 Апр 2007, 12:00

enigma написа:Евала за мероприятието, не знаех даже, че има IPSC в БГ.

Само че шефче ... кажи че се бъзикаш, че Бат Геле е бърз ???
Той няма как да е "бързак" с такива големи мускули.
Виж какво е бързо изпълнение на Ел Президенте:

http://www.kung-fu.org/elp.wmv

то и БМВто е бързо .. ама ферарито на Шумахер май е по бързо :)

този пич от клипа стреля в дивизия Опън (тунинг без ограничения)
и стреля по гонгови мишени .. където се зачита където и да я удариш

Геле стреля с оръжие за Продукшън - т.е. оръжия без никакъв тунинг
и стреля по мишени със зони .. т.е за точки
Геле има .. само 54точки от 60 възможни .. за време 6,20сек
което прави коефициент 8,7097
тези които стрелят ИПСЦ .. знаят какво значи това :)

бтв: резултата е постигнат със спортни патрони Динамик Армс ;)

така че не .. бъркайте дивизиите и правилата

;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 19 Апр 2007, 12:16

SKISABMW написа:
M3CSL написа:Въздушните са аматьорска история :)

Я чукни на logun в гугъла да видиш колко са аматьорски!!!!
Имам доминатор - с 8 сачми 5,5 е на барабан , заглушител,оптика на Цайс и лазерен прицел, 240 бара налягане - началната скорост и по-висока от на флоберка!!! има съчми с чашка и вътре медно топче-влиза с 0,5 дупка и излиза с 4-5см! До сърна сваля ,а на 80-90м е абсолютно точна в 4-5см мишена!!Та си зависи и от пушката де! А ! Най-важното!...Нема разрешително за нея!!
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:PRZ ... walnut.jpg

По-голямата част са си аматьорски, вярно има и изрудски изпълнения ама колко биха си позволили да дадат 300-400 евро за въздушна пушка??

Аз си имам разрешително и си стрелям с ловната като ми се достреля :)
Пък и има стрелбища дето мога да си направя кефа на панички :) От доста време вече не ми е интересно да целя песовете покрай блока с въздушна пушка ;)

п.п. Адреналинка тая твойта въздушна пушка тежи точно с 200 грама по-малко от моя ТОЗ-34ер.
Пък отката при правилна стойка и добро прикладване не е особен проблем.

Изображение
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Апр 2007, 16:12

Ivo III написа:
enigma написа:Евала за мероприятието, не знаех даже, че има IPSC в БГ.

Само че шефче ... кажи че се бъзикаш, че Бат Геле е бърз ???
Той няма как да е "бързак" с такива големи мускули.
Виж какво е бързо изпълнение на Ел Президенте:

http://www.kung-fu.org/elp.wmv

то и БМВто е бързо .. ама ферарито на Шумахер май е по бързо :)

този пич от клипа стреля в дивизия Опън (тунинг без ограничения)
и стреля по гонгови мишени .. където се зачита където и да я удариш

Геле стреля с оръжие за Продукшън - т.е. оръжия без никакъв тунинг
и стреля по мишени със зони .. т.е за точки
Геле има .. само 54точки от 60 възможни .. за време 6,20сек
което прави коефициент 8,7097
тези които стрелят ИПСЦ .. знаят какво значи това :)

бтв: резултата е постигнат със спортни патрони Динамик Армс ;)

така че не .. бъркайте дивизиите и правилата

;)

това за гонговите мишени ясно.. това че "риг"-а на тоя от видеото струва сигурно $2000-2500 поне със още $500 "тригър джоб"- това също е ясно- аз говорех по принцип че шоу-бързите стрелци не са обикновено добри във практичната стрелба..

какво са "спортни патрони"? по-силни? по-слаби? ние стреляме винаги със бойни патрони - обикновени (фул-метъл-джакет) като гледаме да ползваме със предимно по-слаб грейн кат има за картонени мишени и по-висок грейн за гонгове и "тексаски звезди" и тн железарий...някой съвсем вманячени си презареждат сами патроните, но мене никога не ме е влечало да си играя...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Апр 2007, 17:05

alx написа:хаха.. допълнително има и "action shooting" което е още по-голямо шоу..

аз практикувам практикъл шуутинг сигурно от едно 7-8 години почти всеки уйкенд когато не е зима...

по принцип стимулира стелбата със всякакво оръжие (предимно пистолети разбира се), но в един момент като надобрееш сериозно и се оказва че единствените пистолети за това мероприятие са 1911 платформата със правени спусъци и ред-дот мерници и .38 супер калибър- оптималното решение - 9мм е слабо, .40 и нагоре като гръмне и след това не може да си намериш мерниците- лошо положение като се очаква да стреляш доста бързо...

.. а този от кунг-фу сайта дето го постнаха в началото на темата е страшно бърз.. но не мисля че е точен.. по принцип има две школи- тез дето гледат да стрелят бързо и тез дет гледат да стрелят точно... истината е някъде по средата...

има и друг момент- че рядко се стрелят "чисти" упражнения- демек без "заложници".. заложниците са части от силуети сложени да припокриват мишената... често под ъгъл.. и като ги уцелиш ти взимат точки според регламента.. като има "заложници" не се стреля бързо защото винаги си на загуба... от там и "бързите" стрелци са предимно за шоу- рядко можеш да видиш някои супер-бърз да победи на регламентирано състезание...

Айдеееееееееее, и ти ли бре :mhihi: Като си дойдеш непременно да се обадиш. Ще идем да постреляме малко ;) Относно онзи тип от кунг-футо, той със сигурност не е от production division. Като гледам колко бързо стреля(за презареждането не говорим ;) ) съм почти 100% сигурен, че е "опън". А и сигурно мисовете са му поне 3-4(от 12 :mhihi: ). А Бат Геле е с ЧЗ Р01 Шедоу, без никакви доработки и най-бързата му стрелба беше 5,20 с един мис. А във второто филмче в края на сцената, ако се загледаш, ще видиш как след втората мишена забавих доста. Е, не исках да "пръсна мозъка" на бедния заложник. :mhihi:
Изображение

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 20 Апр 2007, 17:05

Стрелбището в Лозен,а :mhihi: И аз скоро бях там
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Предишна

Назад към Извън Темата