Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: Пасивни доходи от крипто - Helium, stacking и т.н.
Така като чета за проблеми.. мисля, че не е добра идея да оставя ''копачката'' в България и да се прибирам в Белгия
Е*аси тъпото, ако ще трябва постоянна физическа намеса.. 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
zAcK написа:За момента обмислям 2 локации, много различни като тип, ама нека видим другата седмица как ще се отрази тоя update и ще реша дали да поръчам 2 броя Bobcat 300
И аз чакам следващата седмица, но съм намерил един Sensecap M1 EU 868.
Все още се чудя дали да съм пръв на село или в София да го слагам

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
У наше село има един и изкарва не лоши кинти
Както казах на височко сме и имаме видимост към ПлоиФ, Асеновград, Куклен..

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
При мен и според дашборда е офлайн , скапана работаchucky написа:ivanski_2 написа:Ясно, ами дано го оправят да, моето нещо му стана и отиде офлайн, без дори да има някой при него или тока/интернета да е спирал, четох по въпроса в нета пише да се изчака, то каквъвто и проблем да се появи пише просто да се изчака баси![]()
![]()
![]()
Давам му още 2-3 дни максимум и ще го флашвам наново да видим
И моя беше така според приложението на хелиум. На диагностика си беше окей, на дашбордна на производителя също.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
drago_pavlov написа:Все още се чудя дали да съм пръв на село или в София да го слагам
https://www.heywhatsthat.com/
В друга тема ми дадоха линк. New panorama и гледаш накъде имаш пряка видимост. При мен "пръв на село" май отпада, щото ще си говоря само със съселяни

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Helium рутерите в explorer-а се увеличават с около 2000 на ден. Някои градове ще станат повече от нагъчкани от тия джаджи, така ми се струва
И вероятно след това доста ще се откажат. Ама лошо няма 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Проблема е че като станат повече и им пада трансмишън скейл-а… и като ти стане 0.25 и почваш да правиш колкото за идеята… по 1-2 хелиума на месец. Нещата ще се от саморегулират и болшинството от майнърите ще се окажат на ибей на цената на распбери-то в тях.
Тая вечер чакаме ПОК 11 - нищо няма да се промени, но се надявам няколко инвалидни майнъра около мене да станат валидни щото при сегашните условия ми ги отхвърля като много силен сигнал
Тая вечер чакаме ПОК 11 - нищо няма да се промени, но се надявам няколко инвалидни майнъра около мене да станат валидни щото при сегашните условия ми ги отхвърля като много силен сигнал
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
zAcK написа:Helium рутерите в explorer-а се увеличават с около 2000 на ден. Някои градове ще станат повече от нагъчкани от тия джаджи, така ми се струваИ вероятно след това доста ще се откажат. Ама лошо няма
Но има проблем с производствата, за рак 2 доставките бяха отказани вчера и почнаха да връщат пари на хора които чакат от 6м....
пп:При мен имаше проблем и той не беше от хелиум мрежата, а от тъпия рутер, как не ми светна още като видях какво ип ми е раздало169. ......( ...... пуснах интернет от друго място и всичко е точно синка продължава пълна пара

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ivanski_2 написа:... как не ми светна още като видях какво ип ми е раздало - 169.
Самораздало

zAcK написа:ivanski_2 написа:... как не ми светна още като видях какво ип ми е раздало - 169.
СамораздалоВярно, как не си го догледал това
смей се - преди много години гасихме в at&t един бродкаст сторм дето им беше съборил един датацентър от 10к квадрата натъпкан с кериър гиър- докато накрая не намерихме един dhcp на някакъв клозетен суитч дето се беше сговнясал и даваше само един адрес - 255.255.255.255/8 .....
от тогава винаги като някой ми даде адрес го гледам внимателно и него и маската.. а 169.х.х.х си е класика.
между другото на тия майнъри трябва статик dhcp lease щото ако почнат да мърдат и се троши порт форуард-а и стават рилейс и тъпо...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
alx написа:zAcK написа:ivanski_2 написа:... как не ми светна още като видях какво ип ми е раздало - 169.
СамораздалоВярно, как не си го догледал това
смей се - преди много години гасихме в at&t един бродкаст сторм дето им беше съборил един датацентър от 10к квадрата натъпкан с кериър гиър- докато накрая не намерихме един dhcp на някакъв клозетен суитч дето се беше сговнясал и даваше само един адрес - 255.255.255.255/8 .....
от тогава винаги като някой ми даде адрес го гледам внимателно и него и маската.. а 169.х.х.х си е класика.
между другото на тия майнъри трябва статик dhcp lease щото ако почнат да мърдат и се троши порт форуард-а и стават рилейс и тъпо...
Аз зная само за банки със самопоявили се DHCP-та

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Ей най сетне и при мен се случиха нещата, та ако има някой колега с рак да не се притеснява ако трябват 5-6-7-8 дни да тръгне да работи, уж най преспективно устройство и толкова бавно...... и не само при мен е така, иначе щях да приема че аз съм си виновен, та търпение му е майката. 

сега забелязах- оправете заглавието на темата - не е stacking а staking 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
alx написа:сега забелязах- оправете заглавието на темата - не е stacking а staking
На първата страница е staking, на следващите stacking

В тоя ред на мисли искам да попитам, форумът дали има някакъв плъгин, който ми коригира текста на кирилица, или нещо друго?
Много често, след като събмитна и си прочета мнението, някои думи са различни по смисъл от тия, дето съм искал да използвам

Има и нормални думи, ама сега се сещам за дали, че ми я пише дали

Фък, пак го направи

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Пасивни доходи от крипто - Helium, staking и т.н.
Всичко ми е ясно вече за тия криптовалути... Без да работиш, без да даваш пари, без да четеш и без да разбираш каквото и да било - вкарваш само ония 100 лева и натам нямаш грижи - живееш си като баровец...
https://thecustomeroffers.com/359/ntkrue1/?utm_source=57164993&utm_medium=10975979&utm_content=10975979&utm_campaign=11175920&req-id=xefoumDV
Колкото си по-дърт и по-прос - толкова повече печелиш! Точно за мен работа...

https://thecustomeroffers.com/359/ntkrue1/?utm_source=57164993&utm_medium=10975979&utm_content=10975979&utm_campaign=11175920&req-id=xefoumDV
Колкото си по-дърт и по-прос - толкова повече печелиш! Точно за мен работа...

Excellent! Steven is my name!