Биричка
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Биричка
Евтина, евтина, колко да е евтина? В Германия (да ме прощава Бум-Бум) цената на най-популярните бири се движи м/у 80-95 цента, като през седмица-две в някои магазини я пускат намалена и може да си вземеш на половин цена. Така по спомен в немския Лидъл: Бекс-0,89 , Кромбахер-0,79 ,Пауланер-0,89 (+0,25 за кенчето което може да се върне магазина и си взимаш парите), в Нето: Августинер бутилка-0,84 ,Льовенбрау- 0,79 (намален пада до 0,50 цента!)
Днес бях в Метро, да проверя за Старобърно, обаче не видях. Затова пък видях една AXE, крафт бира с един викинг нарисуван, към 10 %... Не я препоръчвам, много е гадна, главата почва да те боли директно...
А, и да препоръчам една хубава бира за лятото Бекс Голд, обаче само малки бутилки по 0,330 съм виждал. Много приятна бира....
Днес бях в Метро, да проверя за Старобърно, обаче не видях. Затова пък видях една AXE, крафт бира с един викинг нарисуван, към 10 %... Не я препоръчвам, много е гадна, главата почва да те боли директно...
А, и да препоръчам една хубава бира за лятото Бекс Голд, обаче само малки бутилки по 0,330 съм виждал. Много приятна бира....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Колко да е евтина?!...достатъчно е евтина. Най масовите бири постоянно се въртят на промоции от 7€ за Veltnis, до 9.90€ за Bitburger, Krombacher, Radeberger...бира с подобно качество на тази цена в БГ няма.
Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk
Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Цените на вносните са ясни, средно х2 спрямо страната производител и това цена на дребно там. Ама това е с всичко, даже на хранителните продукти е между 2 и 3 пъти като пак сравнявам цени на дребно.
- max-
- Потребител
-
- Кара: e46 318i
Пивка тема
Когато имам път около Пазарджик не пропускам - http://rhombusbrewery.com/
Впрочем една от лидълските марки, Аргус мисля, се прави именно в Крушовице и не се различава много от едноименната бира.

kiko написа:Наздраве за хубавата тема.
Аз обичам Чешките бири като Pilsner Urquell,Krusovice и Budweiser.Даже съм бил във фабриката на Пилзнер,една от най старите в Чехия на beer tour Иначе в хладилника за всеки ден си взимам Старопрамен.
В офиса кардинално така решихме проблема
Впрочем една от лидълските марки, Аргус мисля, се прави именно в Крушовице и не се различава много от едноименната бира.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
sillyrosster написа:От тук произведените Карлсберга е "probably the best beer".

Пия също Стела, Хайнекен, Туборг и Бургаско. Общо взето, което от тези е на промоция взимам. От тъмните - Столично Бок и Ариана Тъмно. А в темата подозирам е кой какво е опитвал, а не кой какво пие

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Еми темата е "Биричка", а вече кой как я интерпретира е съвсем друга бира ....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Лидл не са спряли занаятчийската в кутийки, днес я видях в съседен град, даже нов вид са добавили.
Всичките цветове ви препоръчвам безпрекословно, особено ми пасват на вкуса сиво/червено.
Сивата докарва доста на вкус до Duvel, което за мен е S-клас на бирите
Всичките цветове ви препоръчвам безпрекословно, особено ми пасват на вкуса сиво/червено.
Сивата докарва доста на вкус до Duvel, което за мен е S-клас на бирите
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Разлика между п*тката и Каменицата е, че п*тката само първата минута има вкус на пикня
всеки ден кенчета Пиринско - сръбския вариант е по-хубав от гръцкия... скоро ще има и български (най-гаден)
от хубавите бири - наливния йегерхоф доста ми допада

всеки ден кенчета Пиринско - сръбския вариант е по-хубав от гръцкия... скоро ще има и български (най-гаден)

от хубавите бири - наливния йегерхоф доста ми допада

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
:Разлика между п*тката и Каменицата е, че п*тката само първата минута има вкус на пикня :mhihi
разликата между п"отката и хубавата бира е , че от бирата не ти стават пъпки на езика

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
А за руските бири какво ще кажете? Гледам тук в магазина даже няколко вида, в стъклени бутилки:

Идват малко скъпички в сравнение с българските, към 5 лева за литър. Като цяло ми харесват, имат свеж вкус.

Идват малко скъпички в сравнение с българските, към 5 лева за литър. Като цяло ми харесват, имат свеж вкус.
Excellent! Steven is my name!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Borymeckata написа:А за руските бири какво ще кажете? Гледам тук в магазина даже няколко вида, в стъклени бутилки:
Това в кой магазин е?
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Местен магазин в Козлодуй, "Корона" се казва и има два обекта. Не знам дали има и в други градове...

Excellent! Steven is my name!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не съм пил никога, в наше село няма откъде да взема, но във Варна ако намеря, бих пробвал.
Не звучат толкова скъпи, Леффе е 9 лв литъра
Не звучат толкова скъпи, Леффе е 9 лв литъра

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М