Българската хиперкола - 5221hp, 8880Nm
Модератор: Общи модератори
Re: Българската хиперкола - 5221hp, 8880Nm
Ламарината на мястото на предния прозорец им е избягала като са я огъвали на абканта и не им се е удряла друга
Както си и мислех от алиено парника може да излезе нещо продаваемо само ако става за ядене 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Можеше поне да скрият някой вътре и да завърти педалите да се направи едно кръгче това неземно творение на Башев . Така като е неподвижно "нещото" само го обикалят като римска статуя символизирища глупоста и наивноста на хората 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не знам, само леко си приличат с Ламбото:
https://youtu.be/_SB7h2kB6Eg?si=YGcV4Av-aAA2jbti
Накрая ако това се окаже просто пирамида, много жалко за всички участници и промотиращи поредния сектант. Цял живот ще ги плюя, където и в нета да ги видя, било в подкасти или статии. Не знам защо, но от самото начало тоя техния гуру ми прилича на онзи измамник Ивелин Михайлов и неговата секта покрай исторически парк.
Синът ми е на 16 и днес като видя дългоочакваната кола(той вярва в приказки все още за някои неща и беше много развълнуван)първото, което си помисли беше, че приличала на Ламбото.
https://youtu.be/_SB7h2kB6Eg?si=YGcV4Av-aAA2jbti
Накрая ако това се окаже просто пирамида, много жалко за всички участници и промотиращи поредния сектант. Цял живот ще ги плюя, където и в нета да ги видя, било в подкасти или статии. Не знам защо, но от самото начало тоя техния гуру ми прилича на онзи измамник Ивелин Михайлов и неговата секта покрай исторически парк.

Синът ми е на 16 и днес като видя дългоочакваната кола(той вярва в приказки все още за някои неща и беше много развълнуван)първото, което си помисли беше, че приличала на Ламбото.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Окомерно полуските на 5221hp МПС-то са колкото на Миатата ми
Забелязате ли гумите , и забелязвате ли цифрата 5221 ? Няма майтап тука , има точна мощност, не е ала-бала!!!
Сметнато е ( не е измерено, ама който не вярва да го дОха )
Неразбираемо за мен е как в търсене на внимание (не знам от това дали се печели) , хората са способни ЗВЕРСКИ да се излагат и да стават за смях.

Забелязате ли гумите , и забелязвате ли цифрата 5221 ? Няма майтап тука , има точна мощност, не е ала-бала!!!
Сметнато е ( не е измерено, ама който не вярва да го дОха )

Неразбираемо за мен е как в търсене на внимание (не знам от това дали се печели) , хората са способни ЗВЕРСКИ да се излагат и да стават за смях.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Top Gun Maverick написа:първото, което си помисли беше, че приличала на Ламбото.
Kleta Maika Balgariq...
Пак ни окрадоха...
Не можаха момчетата от Слащен да си опазят дизайна и тия пед@ли от Ламборгини им го копираха...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Изграждането на първата българска хиперкола започва още през 2015 г., когато Мерчев решава да проектира и произведе електрически суперавтомобил, след като не намира на пазара такъв, който да отговаря на високите му изисквания. Сега, с помощта на своя екип от двайсетина специалисти, той превръща мечтата си в реалност.
Просълзих сА

Днешното събитие беше не само демонстрация на технологичен напредък, но и истински празник за жителите на Слащен, които виждат как един от тях – момчето, което мечтаеше за роботи сред тютюневите ниви – успява да постигне невероятен успех.

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Прилича на китайско менте на - Lamborghini V12 Vision Gran Turismo
https://www.lamborghini.com/en-en/news/lambo-v12-vision-gran-turismo-you-can-drive-it-too
https://www.lamborghini.com/en-en/news/lambo-v12-vision-gran-turismo-you-can-drive-it-too
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Nickelback написа:Изграждането на първата българска хиперкола започва още през 2015 г., когато Мерчев решава да проектира и произведе електрически суперавтомобил, след като не намира на пазара такъв, който да отговаря на високите му изисквания. Сега, с помощта на своя екип от двайсетина специалисти, той превръща мечтата си в реалност.
Просълзих сА![]()
![]()
[
Хейтър, нищо не разбирате вие. Викате отпред "железата" тънки, джантите малки, ама може да са взели материала адмантий от който са направени на Х-Мен(Върколака)ноктенцата.

А иначе болдваш, ама я виж кого е окрал също интелектуално, ъъъъъъъъъ...цитирал, самия Фердинанд Порше. А може и да е перифразирал Феручо Ламборгини, все пак той от мечтател тракторист казва на Енцо какво трябва да промени в колата си и онзи като не се съгласява и изгрубява...абе знаете историята. Даже вижте общото - Феручо тракторист, а нашия е от места където гледат тютюн. Не е случайна приликата с Ламбото, гениите имат еднакви виждания понякога.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Интересно, че има и публика на това представяне... Какви ли хора са се събрали там?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ако решим от форума да направим нещо подобно, със сигурност ще има в пъти повече публика.
Та какво се учудваш, то за митинг на баЙряков едно време се събираха толкова хора, Яне Янев и той като уволняваше Боко събираше хора. 

Дет се вика за от 2 до 4 милиона евро толкова 

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Абе поне на заварчика ще му се повиши квалификацията...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Какво да кажа... копаем дъното що се отнася до критично мислене като мерна поредния "новинар", съобщил за Мерчевия "технологичен пробив", едва ли не...
Тотална липса на връзка с реалността, както и тотална липса количествени и качествени възприятия на физичния свят. Повтарят едно и също като папагали. Потрес

Тотална липса на връзка с реалността, както и тотална липса количествени и качествени възприятия на физичния свят. Повтарят едно и също като папагали. Потрес

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Nickelback написа:Какво да кажа... копаем дъното що се отнася до критично мислене като мерна поредния "новинар", съобщил за Мерчевия "технологичен пробив", едва ли не...
с 0-400-0 как е

https://www.topgear.com/car-news/electr ... ggs-regera
п.с. на тоя страницата му я поддържа някой дечко на 20 години - макс... не, че вярвам, че той има повече акъл

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Обаче ме кефи как нараства топ спиида на хипермасълкара . Беше 488 ,после 500, 581 сега 584. Скоро ще премине към свръхзвукови скорости не може мина КАТ, трябва да го регистрират направо към базата в Граф Игнатиево