За всички Голфомразци
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Изборът ни това да бъде отделен форум е породен именно от желанието да въведем ред и дисциплина сред потребителите му, за да може да бъде максимално полезен. Опитът показва че един такъв публичен форум се посещава и от много фенове на други марки автомобили - на този факт може само да се радваме. До гуша ми е дошло от постоянни и абсолютно безсмислени разправии коя марка е най-добра, особено от хора които никога не са се качвали на автомобил БМВ или дори още нямат шофьорски книжки. Такива теми няма да бъдат търпени. Приканвам феновете на други марки автомобили още предварително да има предвид че това е BMW форум и поради това известна степен пристрастност към марката у повечето участници е напълно естествена! Не дразнете лъва в неговата клетка!
Казано иначе БМВ е истината който не му изнася да си трае, има си други форуми за другите марки, там може да си ги хвалите колкото искате, но точно БМВ форума е най неподходящото място за това.
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ!
Казано иначе БМВ е истината който не му изнася да си трае, има си други форуми за другите марки, там може да си ги хвалите колкото искате, но точно БМВ форума е най неподходящото място за това.
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ!

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Абе изчетох всички постинги на 100% дотук и не мога да разбера защо се впрягате толкоз, пък и се нервите (само някои де). Надявам се, че този форум принадлежи по-скоро на ентусиастите, отколкото на фанатиците. Аз определено съм фен на БМВ и съм ентусиазиран от тази марка. Все още не познавам никого лично, но си мислия, че всички сте свестни момчета.
Иначе и аз като много от вас не харесвам ГОЛФ-a по една-единствена причина - има много глупаци (т.нар. голфаджии, мисля че DEFLEPPARD го беше написал) и *** (на мястото със звездичките искам да използвам няколко много обидни думи, но добрият тон ме кара да се самоцензурирам), които просто са за психиатрични заведения. Нама смисъл да ви давам примери, всички сме ги виждали, но все пак: веднъж един слезе и ми налетя на бой, защото, видиш ли, съм карал много бавно и не съм му дал път, пък аз просто търсех един блок и затова. Даже не го бях видял в огледалото, а оня после ме засече, свали прозореца, наговори ми куп нецензории и накрая изскочи. Беше с ГОЛФ единичка, а аз с лада. Та така. Иначе, що се отнася до чисто техническата страна, голфа е добра колица.
Между другото возил съм се и на спортни и на луксозни и на какви ли не коли (най-вече на стоп) и много от тях са ми харесвали. Но в никоя не съм се вманиачавал и няма и да се вманиача (леле как излъгах, дайте ми едно Diablo и гледайте кво става
).
Едно мога да призная на BMW - това е кола най-вече за водача (имаше и такава прясна тема). От всичко, което съм имал честта да карам, BMW-то като управление най-ми допада. Другото са подробици. Съществуват десетки красиви коли, които с удоволствие бих притежавал и управлявал.
А това за ЦСКА и ЛЕВСКИ ме изкефи. Ама айде да не сме баш от ултрасите, щото виждате колко е грозно.
МИР, другари водачи на МПС
.
Иначе и аз като много от вас не харесвам ГОЛФ-a по една-единствена причина - има много глупаци (т.нар. голфаджии, мисля че DEFLEPPARD го беше написал) и *** (на мястото със звездичките искам да използвам няколко много обидни думи, но добрият тон ме кара да се самоцензурирам), които просто са за психиатрични заведения. Нама смисъл да ви давам примери, всички сме ги виждали, но все пак: веднъж един слезе и ми налетя на бой, защото, видиш ли, съм карал много бавно и не съм му дал път, пък аз просто търсех един блок и затова. Даже не го бях видял в огледалото, а оня после ме засече, свали прозореца, наговори ми куп нецензории и накрая изскочи. Беше с ГОЛФ единичка, а аз с лада. Та така. Иначе, що се отнася до чисто техническата страна, голфа е добра колица.
Между другото возил съм се и на спортни и на луксозни и на какви ли не коли (най-вече на стоп) и много от тях са ми харесвали. Но в никоя не съм се вманиачавал и няма и да се вманиача (леле как излъгах, дайте ми едно Diablo и гледайте кво става

Едно мога да призная на BMW - това е кола най-вече за водача (имаше и такава прясна тема). От всичко, което съм имал честта да карам, BMW-то като управление най-ми допада. Другото са подробици. Съществуват десетки красиви коли, които с удоволствие бих притежавал и управлявал.
А това за ЦСКА и ЛЕВСКИ ме изкефи. Ама айде да не сме баш от ултрасите, щото виждате колко е грозно.
МИР, другари водачи на МПС

It's not who You are, it's who You know...
F-14 написа:И е39 М5 съм карал.....НИЩО особено.
"Хареса" ми как се изплю с едно изречение на почти половинвековния опит
и технологии,които внедряват инженерите от БМВ Моторспорт в тези творения...не, в тези уникални
творения, които просто нямат аналог в автомобилният свят."Евала!"

Driver's Racing Team
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Ф14, винаги съм намирал мненията ти интересни за четене и с приятен стил, тук обаче според мен не си случил на публика! Има фенове на БМВ, на Опел, на Фолксваген и т.н., но на никой от тях не е приятно га му се каже, че обекта на гордостта му е "тълен боклук"! Не, че не се случва постоянно, но в БМВ Пауер да ни кажеш, че караме таратайки, които нищо не сртуват пред Голф 3 и на мен и на колегите ни идва в повечко
Човек трябва да има мяра за това къде, кога и как! Това, което правиш тук е без причина да дразниш всички, само с идеята да защитиш твой стар принцип! Според мен не е това подходящата трибуна
С това по никакъв начин не искам да те обидя, а само да ти намекна как са нещата отстрани! Надявам се да не си останал с лошо чувство

С това по никакъв начин не искам да те обидя, а само да ти намекна как са нещата отстрани! Надявам се да не си останал с лошо чувство

- F-14
- младши ентусиаст
-
Re: ре
Ачо написа:Ф14, винаги съм намирал мненията ти интересни за четене и с приятен стил, тук обаче според мен не си случил на публика! Има фенове на БМВ, на Опел, на Фолксваген и т.н., но на никой от тях не е приятно га му се каже, че обекта на гордостта му е "тълен боклук"! Не, че не се случва постоянно, но в БМВ Пауер да ни кажеш, че караме таратайки, които нищо не сртуват пред Голф 3 и на мен и на колегите ни идва в повечкоЧовек трябва да има мяра за това къде, кога и как! Това, което правиш тук е без причина да дразниш всички, само с идеята да защитиш твой стар принцип! Според мен не е това подходящата трибуна
![]()
e и аз бмв карам бе хора!!??!??
И не казвам че голф 3 по-добър прочети пак!!
Не искам да обидя а да покажа че и аз съм обиден като фен на голф

И на бмв.
И на ферари

Извинявам се на обидените

М5 не ма впечатли ама като седнах в супра и са насрах

ТО до вкус бе хора!ТОва искам само да кажа нищо повече

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
RE:
F-14 написа:... защото както е казал Хенри Форд:"Най-хубавата кола е новата"
А повярвай ми имам основание да му се доверя
В България има и по-хубава от новата

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Eй това капаците са лошо нещо... Намерете ми 3-ка БМВ (без М3) да излезе срещу 16в Голф 3-ка и да е по-бърза и на писта и на 400м... Аре лек ден...
П.П. Що ли си купих Голф 2-ка за "Ринга"? Трябваше едно 316 да си взема... 'Шот' мноу завива...
П.П. Що ли си купих Голф 2-ка за "Ринга"? Трябваше едно 316 да си взема... 'Шот' мноу завива...
Power is Nothing Without Insanity
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
МИ като си говорим за капаци, ти за кво си взимаш кола, за да се возиш на 400м с нея ли? МИ карайте си Голфовете, оставете ни да се фанатизираме на тема БМВ, кво ви бърка, нека ни е гадно 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Alex 320i Cabrio написа:Eй това капаците са лошо нещо... Намерете ми 3-ка БМВ (без М3) да излезе срещу 16в Голф 3-ка и да е по-бърза и на писта и на 400м... Аре лек ден...
по принцип не знам тоя голф 3 16в с къф матор е ама....
325i M20 6 cylinder 170 HP 214 km/h
325ix M20 6 cylinder 170 HP 208 km/h
333i M30 6 cylinder 197 HP 250 km/h
тва са все серийни е30ки дето... таковато.... нали се сещап

и е36 ( да са в едни години)
325i M50 6 cylinder 192 HP 233 km/h
328i M52 6 cylinder 193 HP 236 km/h
та... би ми било интересно да видя голфа как ще ги бие

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Alex 320i Cabrio написа:Eй това капаците са лошо нещо... Намерете ми 3-ка БМВ (без М3) да излезе срещу 16в Голф 3-ка и да е по-бърза и на писта и на 400м... Аре лек ден...
сигурно има предвид голф 2 щото голф 3 е много куц

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
[steeN] написа:Alex 320i Cabrio написа:Eй това капаците са лошо нещо... Намерете ми 3-ка БМВ (без М3) да излезе срещу 16в Голф 3-ка и да е по-бърза и на писта и на 400м... Аре лек ден...
сигурно има предвид голф 2 щото голф 3 е много куцкато изкл VR6
Не, точно 3-ка 16в имам в предвид - карам от време на време една такава в БГ - на реални 90,000км с чипче, шперче и хедърси. На Явор турбото не можа да ми дръпне и един калник

А иначе си карам и 16в Голф 2 КР на Ринга, пък и от време на време и един GT? изпада - питайте Пенчев за как върви...
За колегата BMW8 - ако си направиш труда да поразпиташ за мен и да ми видиш профила, ще знаеш какви са ми колите/какви са били и къде ги карам. ВЕРВАЙ МИ 400м хич не ме влекат...
Сметам нЕма да ти е трудно да са сетиш каде е това...
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Това пак е безсмислен спор,
първо се говори за сток Голф и БМВ,
после за Голф с чипче,хедърс и т.н.,
добре Явор не може да те дръпне,и какво?!?
И тая тема отиде...
Или сравнявате сток коли или не!?!?
А факта е:
сток голф (2,3 ГТ....) vs сток БМВ 328is просто е ясен резултата-
на 400м. сток 328ис в мойте ръце (не претендирам за професионализъм),
на писта във Вашингтон прави 14,98 до 15,11 в продължение на 10 старта!Засега откакто ги има тия Голфове сме имали в къщи да видим....
1 ГТИ,2 ГТИ,КР, 3 ГТ 1.8, 3 ВР6 и никога не съм успявал да вида време под 15,9
Ако не съм прав нека някой ме обори!
И тая тема отиде...
А факта е:
на писта във Вашингтон прави 14,98 до 15,11 в продължение на 10 старта!Засега откакто ги има тия Голфове сме имали в къщи да видим....
1 ГТИ,2 ГТИ,КР, 3 ГТ 1.8, 3 ВР6 и никога не съм успявал да вида време под 15,9

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Cobra написа:Това пак е безсмислен спор,
И тая тема отиде...
А факта е:
1 ГТИ,2 ГТИ,КР, 3 ГТ 1.8, 3 ВР6 и никога не съм успявал да вида време под 15,9![]()
![]()
Знаем, че всите сте мноу бързи и мноу завивате...
Ама ми е още по-интересно как тази 328-ца взе че даде по-добри времена от Е30 М3 и от Е30 320iS на 1/4 миля при същите коне, доста по-къси скорости за Е30 и поне 200кг по-лека...
НЕМА смисъл - тоя форум остава за младите лъвове, които като се качили на зверски вървящи и най-вече ЗАВИВАЩИ 4-цилиндрови БМВ-та и от всичко разбират...
Аз ще си карам бавния, дървен и най-вече незавиващ Голф 2/3, до некъв Ринг може и от време на време да го закарам... На прасетата ша се качвам само от време на време, щото току виж от нейде излезнала нЕкоя мноу бърза 2.2 тона 8-серия автоматик и така... Станала голям'та ралта.... То напрау да та е страх да не караш БМВ...
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
И аз незнам как стана,може бе щото ТИ дето винаги с якото самочувствие тръваш да се заяждаш с нас простосмъртните и бедните
не беше там ... как да ти го кажа нали си .... образован to hate ,аз щото тоя език не го разбирам,де може би щото първите 16 год. от живота съм си ги живял там дето ти се подвизаваш
Ама,то неможе всички да сме гъзари като теб приятелю!
А за времето - както и да го гледаш-нали си с много възможности-ако не вярваш на нет-а,отиди намери един приятел с такава кола (УС версия,щото в европа го няма този мотор) и го замерете!
А,ако имаш нещо против младоста-вземи ми пиши на ЛС за да мога да ти оговоря подобаващо

Ама,то неможе всички да сме гъзари като теб приятелю!
А за времето - както и да го гледаш-нали си с много възможности-ако не вярваш на нет-а,отиди намери един приятел с такава кола (УС версия,щото в европа го няма този мотор) и го замерете!
А,ако имаш нещо против младоста-вземи ми пиши на ЛС за да мога да ти оговоря подобаващо

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
че ние гонили ли сме се,та го натякваш тва от една година.джиткай си голфа исе радвай,че не ми се влиза в безмислени спорове

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782