Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2009, 23:42

И СМСи и телефонни разговори , и да ти спестява информация какво и с кого е правила... За това казах, че почне ли тая фаза... Както един колега в предното ми мнение, под мене каза... "Началото на края" ... Дано греша ! :confused:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 17 Авг 2009, 23:47

тоя пич за повечето неща дето каза е много прав! :mhihi:

http://vbox7.com/play:5dd1829a
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 17 Авг 2009, 23:51

uCnaHeTcA написа:
vicho написа:кажи честно?!

Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички. ;) :idea:

Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА! :idea:

Кажи и ти честно... Ти сериозно ли няма да се ядосаш, ако разбереш, че приятелката ти е излязла тайно на кафе с някой супол, без да ти каже ?! Личен живот... Нищо против, ама нали за това са заедно, за да си споделят и т.н. ... Нека излезе, ама нека поне му каже, че ще излиза... Що проблема да е в него ?! Той какво е виновен :roll: Тя сливи ли има в устата, че не може да каже "Излизам с Пешо..." , а трябва той сам да разбира и то като й чете скайп-а... Нали именно като не му каже, значи ще има за какво да крие... Ако няма нищо между неговата и Пешо, за кво да не му каже... Така лека-полека се губи вярата на един-друг и връзката става еднаааа.... мнооого сложна работа, която се крепи именно на доверието м/у партньорите... Тя ще иска утре да отиде на дискотека "с приятелки", ама колегата ще почне да си блъска главата дали Пешо ще е там и дали не отива заради него... Ето заради това се ядосва колегата... Доста позната ситуация и го разбирам напълно... С една дума :arrow: жени......

Кажете честно :arrow: а откъде сте сигурни че е сопол оня Пешо и още по малко да му звъните и да му обяснявата примерно, че вие сте мъжа на жената с която е пил кафенце и да му зяете или заплашвате примерно а той да е в шах с пешка щото е излизал с бройка от чата, която го е уверявала че е сингъл. Дори и да е знаел Пешо за вас - какво ви е виновен той че жена ви му е дала. :!:

Вероятности да се стигне до това бол. Но тук си изяснете отношенията защо аджеба твоята половинка лъже за такова нещо и дали с Пешо 2 няма да достигне до по такова кафе ;)

Да ме простят дамите :winky: но както имаше една приказка :arrow: обичам к**ва, но мразя к**ва номера.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2009, 23:56

kagebista написа:
uCnaHeTcA написа:
vicho написа:кажи честно?!

Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички. ;) :idea:

Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА! :idea:

Кажи и ти честно... Ти сериозно ли няма да се ядосаш, ако разбереш, че приятелката ти е излязла тайно на кафе с някой супол, без да ти каже ?! Личен живот... Нищо против, ама нали за това са заедно, за да си споделят и т.н. ... Нека излезе, ама нека поне му каже, че ще излиза... Що проблема да е в него ?! Той какво е виновен :roll: Тя сливи ли има в устата, че не може да каже "Излизам с Пешо..." , а трябва той сам да разбира и то като й чете скайп-а... Нали именно като не му каже, значи ще има за какво да крие... Ако няма нищо между неговата и Пешо, за кво да не му каже... Така лека-полека се губи вярата на един-друг и връзката става еднаааа.... мнооого сложна работа, която се крепи именно на доверието м/у партньорите... Тя ще иска утре да отиде на дискотека "с приятелки", ама колегата ще почне да си блъска главата дали Пешо ще е там и дали не отива заради него... Ето заради това се ядосва колегата... Доста позната ситуация и го разбирам напълно... С една дума :arrow: жени......

Кажете честно :arrow: а откъде сте сигурни че е сопол оня Пешо и още по малко да му звъните и да му обяснявата примерно, че вие сте мъжа на жената с която е пил кафенце и да му зяете или заплашвате примерно а той да е в шах с пешка щото е излизал с бройка от чата, която го е уверявала че е сингъл. Дори и да е знаел Пешо за вас - какво ви е виновен той че жена ви му е дала. :!:

Вероятности да се стигне до това бол. Но тук си изяснете отношенията защо аджеба твоята половинка лъже за такова нещо и дали с Пешо 2 няма да достигне до по такова кафе ;)

Да ме простят дамите :winky: но както имаше една приказка :arrow: обичам к**ва, но мразя к**ва номера.

"Супол" бе прилагателно към името :mhihi: Къвто ще да е... Колегата каза, че му се е обадил да го пита дали е било така... А не да го заплашва и т.н. ... А това за изясняване на отношениета е така... А те гледам, че са го направили ,така че.... :winky:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Авг 2009, 0:16

Ако знам че е ебал жена ми повярвай ще искам да го изкривя :twisted: Първичното зове в тия случай и говорех попринцип както и съм написал по-горе. Но реалното и вторичното и Логичното е да си зададем въпроса защо се е стигнало до Пешо изобщо - къде е причината и така Пешо изпада и остава вината и причината в един от двамата "влюбени". А съвсем от другата страна на левчето може да излезе, че Пешо е имал нужда да се види с позната и жената на колегата просто му го е спестила за да не го подразни по някакъв начин и наистина да е било просто приятелска среща. Вероятности бол ако гадаем на всеослушание и не поемем инициатива сами да разберем къде е проблема :arrow:

Всичко е попринцип, а дефекто дали е така и как е си е за конкретния случай на колегата ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 18 Авг 2009, 0:43

LiTtLeRoCk написа:Щом те е излъгала веднъж ще повтори.Едно куче научи ли се веднъж да си яде л.....а ще го прави винаги.А и според мен не си заслужава да си с човек който те гледа в очите и те лъже.Мога с ръка на сърцете че свестните жени вече почти ги няма или ако ги има са със сигурност над 26-27 год.Друго което мога да ти кажа със сигурност а и много жени могат да го потвърдят е,че една жена разбере ли че има някаква власт над теб било то от чувствата които изпитваш към нея тя малко или много губи интерес особено ако и угаждаш и я глезиш.

:yes:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 18 Авг 2009, 0:58

Не разбирам нещо. Аз съм имал 2 нормални връзки. Едната аз я осрах, другата имаше прекалено много външни фактори, които ни принудиха да я прекратим.

За тези години, никога не съм чел SMS-и, не съм ровил в Skype, не съм бърникал във Facebook и т.н. Излизам с много приятелки, които са женени, на път да се оженят и т.н. Е ожениха се, щастливи са (или поне така казват), всеки си върви по пътя си.

Не мога да разбера къде е проблема в случая. Остави си момичето да си живее. Представи си, че си видял някоя позната след като не сте се виждали 10 години например и сте седнали да пиете по едно?! Ако ти звънне жена ти, ще мънкаш ли по телефона, ще я излъжеш ли? А ако нейното гадже звънне, тя ще го излъже ли?

Ай стига с тези сапунки. Социални животни сме, познаваме много хора, срещаме се с много хора, живота си върви. Никой не може да го усложни повече, отколкото човек сам може. В тоя ред на мисли, живей си с момичето, наслаждавайте се колкото можете един на друг, ако не станат нещата, всеки по пътя си, преживяваш половин една година раздялата и пак си на влакчето. Това е.
===
Вариант номер 2: намираш жена, която да те допусне за малко до себе си и почваш да я обсебваш, тя търпи, търпи малко повече, търпи много повече и в един момент й писва и те занулява по някакъв начин: психически, душевно, материално, все ще намери начин, докато ти се напиваш някъде и обясняваш какви пачи са жените... не е това начина, защото ако обърнеш монетата и ти си в изгодна позиция, ще видиш че ще направиш абсолютно същото като нея. Ще измислиш как да се подиграеш по всякакви начини с достойнството й, с гъза й, ако искаш или с каквото ти дойде наум.

Хора сме, колкото сме еднакви, толкова сме различни. Уважавай човека до себе си и живота върви нормално, ако не те устройва варианта, значи човека не е правилния ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Авг 2009, 9:15

Абе това е много тъпо да се обадиш на опонента и да го питаш "ти таковал ли си ми жената???"
На мен са ми се обаждали неколко пъти и естествено че съм им казвал че само кафе сме си пили,а пък един се обади и му казах че съм гей (педал) е сме одили само по магазините щото много разбирам от мода,така че карай си кефа пич(автор на темата) оно онова брояч нема и не е съпун да се изтърка,незнам как не ви мързи да се фърляте у нек'ви приключения,все едно е ласт ломан у свето

айде със здраве

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 18 Авг 2009, 10:16

Е.Димитров написа:Абе това е много тъпо да се обадиш на опонента и да го питаш "ти таковал ли си ми жената???"
На мен са ми се обаждали неколко пъти и естествено че съм им казвал че само кафе сме си пили,а пък един се обади и му казах че съм гей (педал) е сме одили само по магазините щото много разбирам от мода,така че карай си кефа пич(автор на темата) оно онова брояч нема и не е съпун да се изтърка,незнам как не ви мързи да се фърляте у нек'ви приключения,все едно е ласт ломан у свето

айде със здраве
:D 8) :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 18 Авг 2009, 11:49

Докато не си ебете жените като хората, такива като "Пешо" ше ги ебат вместо вас.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Авг 2009, 13:54

Agande написа:Докато не си ебете жените като хората, такива като "Пешо" ше ги ебат вместо вас.
Е па ние да не го праим като животните ..Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

Мнение от Мишел » 18 Авг 2009, 14:16

acer написа:
Мацките предпочитат секс, бицепси, коли, пари или секс, бицепси, пари, коли?!?

Eто тук сами си поставяте началото на края, господа....

acer написа:... че докато тя е спала до теб и си бил искрен с нея, тя е таила тайни в нея, които никога си нямал да разбереш и в това време да си мислиш, че познаваш "стоката си"..

acer, да разбираме ли, че ти нямаш нито една тайна от нея и си като отворена книга? Едва ли....

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Авг 2009, 14:38

И подсказка за колегата по-горе - хубавия секс не е гаранция, че ще стои до теб ;) Макар, че е добро начало :mhihi:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Авг 2009, 14:42

amd написа:И подсказка за колегата по-горе - хубавия секс не е гаранция, че ще стои до теб ;) Макар, че е добро начало :mhihi:

Ба, и най-хубавия да правите, не е гаранция че няма да и щукне нещо :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Авг 2009, 14:52

E именно, не, че нещо, ама като че ли бях попаднал на една, която беше доволна, обаче иска да опита и с други партньори и така. Добре, че поне ме предупреди :mhihi: Макар да беше доста странно да го чуя това нещо.
BMW only!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата