Започвам да се плаша от ГЕРБ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Започвам да се плаша от ГЕРБ...

Мнение от ///peter » 05 Авг 2009, 10:34

RSxRacer написа:
///peter написа:
RSxRacer написа:
LizarD написа:
Код: Избери целия код
Според разпоредбите народните избраници вече ще ходят на работа като редовите софиянци с масов транспорт.

Тези се оляха, взеха изборите и не спряха с рекламите. Изведнъж се оправихме и успеха е необратим Не спряха да се рекламират тея...
след 2 години ще са още по големи крадци и от старите, щото гладния е по лакум от наядения
http://www.dnes.bg/politika/2009/08/04/ ... heta.75523

:evil:

аз на това се зарадвах повече http://avangardi.blog.bg/politika/2009/ ... hti.374331

Не бих го квалифицирал като издънка, мислех си точно същото нещо преди 3-4 дни! От какво се породиха тези мой мисли ли? Ами ще Ви кажа, в неделята реших, че ще ходим с приятели на Витоша, този път не толкова рано, а към 10. Тъй като прехода ни започва от Княжево и свършва в Бистрица, трябва да ползвам градския транспорт, хвърлям се на 111.... БАСИ МАМАТА! Почуствах се като в латино филм... Бледоликите в рейса да бяхме 10-15, останалия претъпкан рейс - МАНГАЛИ и то 2-3 възрастни с по 5-6 деца! И най-интересното е че ако за Българските майки помощите след 2г. Спират, за тези НЕ! Защо? Имат принос към обществото ни ли? Та шапка им свалям за това което са направили!!!

Бачи аз казах,че се радвам за това,а не съм против.Ще ти кажа как наскоро спрях по пътя до Разград в Цар Калоян да си взема вода и цигари.Ами половин час тъпата оФца неможе да разбере,че искам една карелия и една водичка.За мен турците незнаещи български също трябва да се водят към неграмотните!

Коментирах статията, не теб.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Започвам да се плаша от ГЕРБ...

Мнение от RSxRacer » 05 Авг 2009, 10:36

///peter написа:
RSxRacer написа:
///peter написа:
RSxRacer написа:
LizarD написа:
Код: Избери целия код
Според разпоредбите народните избраници вече ще ходят на работа като редовите софиянци с масов транспорт.

Тези се оляха, взеха изборите и не спряха с рекламите. Изведнъж се оправихме и успеха е необратим Не спряха да се рекламират тея...
след 2 години ще са още по големи крадци и от старите, щото гладния е по лакум от наядения
http://www.dnes.bg/politika/2009/08/04/ ... heta.75523

:evil:

аз на това се зарадвах повече http://avangardi.blog.bg/politika/2009/ ... hti.374331

Не бих го квалифицирал като издънка, мислех си точно същото нещо преди 3-4 дни! От какво се породиха тези мой мисли ли? Ами ще Ви кажа, в неделята реших, че ще ходим с приятели на Витоша, този път не толкова рано, а към 10. Тъй като прехода ни започва от Княжево и свършва в Бистрица, трябва да ползвам градския транспорт, хвърлям се на 111.... БАСИ МАМАТА! Почуствах се като в латино филм... Бледоликите в рейса да бяхме 10-15, останалия претъпкан рейс - МАНГАЛИ и то 2-3 възрастни с по 5-6 деца! И най-интересното е че ако за Българските майки помощите след 2г. Спират, за тези НЕ! Защо? Имат принос към обществото ни ли? Та шапка им свалям за това което са направили!!!

Бачи аз казах,че се радвам за това,а не съм против.Ще ти кажа как наскоро спрях по пътя до Разград в Цар Калоян да си взема вода и цигари.Ами половин час тъпата оФца неможе да разбере,че искам една карелия и една водичка.За мен турците незнаещи български също трябва да се водят към неграмотните!

Коментирах статията, не теб.

уточнявай се де :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 05 Авг 2009, 11:52

LizarD написа:Промяната е в самите нас. Ако решим да бъдем по цивилизовани, нещата просто ще се случат. Но българина гледа все да прецака. Тоя манталитет трябва да се изкорени със строги закони. За да се оправим, трябва да изкараме своите мисли извън входната врата. Българина пази в апартамента, а в коридора е мръсно. Тази граница трябва да се разширява. Трябва да бъдем като другите - да се чустваме все по добре когато вършим добри дела и да се гордеем с тях. Да се стремим към това да бъдем възможно най прецизни в действията си. Да изграждаме ценностна система при дечицата. Да се образоваме, когато се затрудняваме при възпитанието. Да спрем да мислим линейно и да започнем да гледаме от всички гледни точки, за да можем да си изградим възможно най точна представа за случващото се :) Да започнем да изграждаме в себеси самочуствие на мислещи хора. И най вече да се справим с компексите, които развалят отношенията ни с близките. Първо турците, после комунистите развалиха бистрия български ум. Направиха ни офце.

Аз за тия думи мога само да му стисна ръката на тоя пич. Евала. А на "батковците" дето са по-възрастни от него, мога да има кажа това - забравяте май от къде сте тръгнали, а къде отивате ако ви питам, незнам какво ще ми кажете. Такива хора като колегата трябва да бъдат поощрявани, а не натискани. От него нищо не зависело, ами това дето зависи от нас, батковците, ние какво правим, освен да ланкаме? Ай със здраве.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Авг 2009, 12:31

alpina-ma6inata написа:Който и да управлява, каквото и да прави, за българина няма угодия. :mhihi:

Много точно казано - кратко и ясно! Друго щеше да е положението ако повече хора, вместо да търсят вината навсякъде, но не и у себе си, разсъждаваха така:
LizarD написа:Промяната е в самите нас. Ако решим да бъдем по цивилизовани, нещата просто ще се случат. Но българина гледа все да прецака. Тоя манталитет трябва да се изкорени със строги закони. За да се оправим, трябва да изкараме своите мисли извън входната врата. Българина пази в апартамента, а в коридора е мръсно. Тази граница трябва да се разширява. Трябва да бъдем като другите - да се чустваме все по добре когато вършим добри дела и да се гордеем с тях. Да се стремим към това да бъдем възможно най прецизни в действията си. Да изграждаме ценностна система при дечицата. Да се образоваме, когато се затрудняваме при възпитанието. Да спрем да мислим линейно и да започнем да гледаме от всички гледни точки, за да можем да си изградим възможно най точна представа за случващото се :) Да започнем да изграждаме в себеси самочуствие на мислещи хора. И най вече да се справим с компексите, които развалят отношенията ни с близките. Първо турците, после комунистите развалиха бистрия български ум. Направиха ни офце.

И ае "дъртаняните" да не му се карате на колегата - щото ей такива млади като него са двигателя на прогреса. :D

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 05 Авг 2009, 12:46

flame написа:
alpina-ma6inata написа:Който и да управлява, каквото и да прави, за българина няма угодия. :mhihi:

Много точно казано - кратко и ясно! Друго щеше да е положението ако повече хора, вместо да търсят вината навсякъде, но не и у себе си, разсъждаваха така:

И ае "дъртаняните" да не му се карате на колегата - щото ей такива млади като него са двигателя на прогреса. :D

Незнам кого имаш впредвид под дъртаняните ама го давай по-лекичко!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 05 Авг 2009, 12:53

LizarD написа:
Пилев написа:п.с.2 НЕ искам да те обидя по никакъв начин колега ама ти имаш ли право да гласуваш? :roll:
след 4 месеца ще имам. А до тогава ще изказвам мнението си свободно, независимо че съм непълнолетен. Това с което ни занимават в училище определено не е по проста материя.

:ahah: :repost:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Авг 2009, 15:12

RSxRacer написа:
flame написа:

Мда, направи ми впечатление, че не знаеш, обаче даваш мъдри наставления :winky:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 15:16

Ако колегата Лизард или такива като него с тоя рязък стил на мислене са "двигатели на прогреса" :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 05 Авг 2009, 15:35

flame написа:
RSxRacer написа:
flame написа:

Мда, направи ми впечатление, че не знаеш, обаче даваш мъдри наставления :winky:

Давам,защото със сигурност съм видял много повече от теб...ако такива като тебе са двигателя на бъдещето мерси...
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 05 Авг 2009, 15:42

Bogat-Beden написа:Ако колегата Лизард или такива като него с тоя рязък стил на мислене са "двигатели на прогреса" :help:

баси регреса Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Авг 2009, 15:47

излишно се карате по между си!
темата беше за герб и бойко!
до момента няма грешен ход спрямо обществото ! тва е факт! колкото и да не се харесва на противниците му,а аз съм човек,който не му вярва много и не припадам по него,не съм гласувал за него ,но признавам фактите. има два грешни политически хода ,но се поправи и евентуално може да има последствия ,но дребни.
на бойко трябва да се признае ,че въпреки ,че не е много добър политик има строхотен усет за правилната реакция ,има медийно присъствие и умее да впечатлява и да дърпа хората към себе си.има още много работа да свърши ,но за тия дни управление -ходовете са му правилни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Авг 2009, 15:50

Опааа.скица,БСП а? :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Авг 2009, 15:56

Е.Димитров написа:Опааа.скица,БСП а? :mhihi: :mhihi:

да не ти е лошо нещо !?!? иди си измери кръвното!
мене като ме боднат даже и пускам синьо... :mhihi: виж ,че неам друг цвет на аватара.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Авг 2009, 16:04

Bogat-Beden написа:Ако колегата Лизард или такива като него с тоя рязък стил на мислене са "двигатели на прогреса" :help:

Не знам какво точно имаш предвид под "рязък" стил на мислене, но колегата ми прави впечатление, че не се изхвърля, а мненията му изобщо не са лишени от логика, дори напротив! ;)

RSxRacer написа:Незнам кого имаш впредвид под дъртаняните ама го давай по-лекичко!

flame написа:Мда, направи ми впечатление, че не знаеш, обаче даваш мъдри наставления :winky:

RSxRacer написа:Давам,защото със сигурност съм видял много повече от теб...ако такива като тебе са двигателя на бъдещето мерси...

Нали! Познаваш ме лично, знаеш колко съм възрастен и си напълно убеден, че си видял повече от мен :winky:

RSxRacer написа:ако такива като тебе са двигателя на бъдещето мерси...

За разлика от теб когато не познавам някой лично не си позволявам да коментирам личността му :winky:

И затова ще споделя едно лично наблюдения върху хората като цяло - тези, които нямат високи цели в живота, се плашат от другите, които имат амбиции и са активни - щото много може да се вдигне летвата и евентуално да им изстине местенцето ;) Типичен пример - застаряващите кадри в администрацията - оплакват се, че получават малки заплати и плюят "пропадналата младеж, която няма никакви ценности", ама си натискат парцалите, щото знаят, че никъде другаде няма ди ги вземат.

Те тия горните "двигатели" са малко много издухани - и физически, и морално! :winky: :mhihi:

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 05 Авг 2009, 16:06

Е.Димитров написа:Опааа.скица,БСП а? :mhihi: :mhihi:

Баш па Скисата да е БСП!? :mhihi:
Иначе на Бойко и аз му нямах много доверие, но за сега добре се представя!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата