Младо семейство пострада при тежка катастрофа + анкета
Модератор: Общи модератори
трагедия. и като всички такива се случва от .. нищо..
няколко неща...
това че си го ударил директно между вратите - говори или за абсолютно нехайство или липса на рефлекс от твоя страна. както и да е- реакцията ти е била нула... разбирам че ти е изскочил по най-невъобразимия начин, ама...
удара е с около 60-70км по мое мнение така като гледам снимките.
ако детето е било в столче е щяло да бъде в значително по-добро състояние.
дано се оправят хората. а ти.. никога няма да си същия повече.... независимо какви ще са последиците (или липсата на такива) от катастрофата.
няколко неща...
това че си го ударил директно между вратите - говори или за абсолютно нехайство или липса на рефлекс от твоя страна. както и да е- реакцията ти е била нула... разбирам че ти е изскочил по най-невъобразимия начин, ама...
удара е с около 60-70км по мое мнение така като гледам снимките.
ако детето е било в столче е щяло да бъде в значително по-добро състояние.
дано се оправят хората. а ти.. никога няма да си същия повече.... независимо какви ще са последиците (или липсата на такива) от катастрофата.
Последна промяна alx на 02 Авг 2009, 20:24, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Абе, не ви ли е срам 3 страници да пишете как тоя с пежото не се бил огледал като се включвал в движението, как Евелин не бил реагирал и не знам кво още ...
НЯКОЙ ОТ ВАС НЕ СИ ЛИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ ПОСТА МУ НА 2ра СТРАНИЦА, В КОЙТО ЯСНО ПИШЕ, ЧЕ ТОЯ С ПЕЖОТО Е НАПРАВИЛ ЛЯВ ЗАВОЙ ОТ ДЯСНА ЛЕНТА И МУ Е СЯКЪЛ ПЪТЯ
Е*ати философите сте
НЯКОЙ ОТ ВАС НЕ СИ ЛИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ ПОСТА МУ НА 2ра СТРАНИЦА, В КОЙТО ЯСНО ПИШЕ, ЧЕ ТОЯ С ПЕЖОТО Е НАПРАВИЛ ЛЯВ ЗАВОЙ ОТ ДЯСНА ЛЕНТА И МУ Е СЯКЪЛ ПЪТЯ
Е*ати философите сте

Последна промяна eraziel на 02 Авг 2009, 20:40, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
много строго съдите!
чест прави на колегата, че си призна!
а можеше да се покрие, като някой мишок..
на всеки може, да се случи!!
чест прави на колегата, че си призна!
а можеше да се покрие, като някой мишок..
на всеки може, да се случи!!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
datcho написа:titto написа:Дано сем. да се възстановят по-бързо!![]()
Едно не мога да разбера-За чий х.й не си е отварял очите на шест шофера на Пежото, когато излиза на път с предимство, особено като си вози семейството!!????![]()
Може БМВ-то да е летяло и то да има вина, но за жалост виждам през ден-два такива смелчаги да погледне набързо през рамо, движейки се дори, без да спира преди да излезе на главен път!
май повечето лаладжий тук само си лаете без дори да сте разбрали ква е била ситуацията. на къв път с предимство излиза пежото !?
Ей от това изречение стигнах до това заключение, Г-н "лаладжий"!|`oTuH написа:..... Пежото е излизало от пресечка на магазин, когато е било удаерно странично от другия автомобил.....
Мисля, че авторът на темата е бил запознат със случая и коментирам неговите думи, а не на тоя чул, другия бил приятел на.....!

Въпреки, че Пежото не е излизало на главен път, а се е движело по него си стоя зад думите, че когато предприемаш маневра(каквато и да е тя), трябва да се гледа навсякъде!
Съжалявам, че Евелин е участвал в неприятната случка и дано се размине всичко с "малкият дявол"!
Последна промяна titto на 02 Авг 2009, 20:39, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Квото било било всичко е свършило дано да се оправат хората
Не съдете така колегата,всички даваме газ и не спазваме закона просто той не е имал къмет
Знам колко зле се чувства в момента.
Не съдете така колегата,всички даваме газ и не спазваме закона просто той не е имал къмет
Знам колко зле се чувства в момента.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Така като гледам лентата е една а не две.Така че как може да излезе пежото от дясна лента и да засече БМВ-то а да не засече джипа който колегата е изпреварвал
Колеги внимавайте като изпреварвате в града покрай изходи-има ги много.На мен ми се струва че колегата е тръгнал да изпреварва джипа и е нямал видимост към пежото.И да е дал мигач и да не е няма как да забележи защото изпреварва.В този случай какво е виновен шофьора на пежото.Може да си е дал мигач,да е видял в огледалото джип и да е започнал да завива.Може и да не е станало така но аз съм виждал много такива ситуации за щастие без жертви.И какви 45-50 км в час при изпреварване бе колеги
п.п.Дано се оправят хората

п.п.Дано се оправят хората

Лентите са ДВЕ, стига сте се чудили как да изкарате колегата виновен!! Линия била непрекъсната... тя ако беше непрекъсната пежото как ще свие към входа на техномаркет ??? Значи и той е правил неправилна маневра ???
Стига глупости, това че са били семейство и са пострадали не ги прави невинни!
Съчуствам им, най-вече на детето и дано всичко да се оправи и да им остане лош спомен.
Съчуствам им, най-вече на детето и дано всичко да се оправи и да им остане лош спомен.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
kiro_320 написа:Лентите са ДВЕ, стига сте се чудили как да изкарате колегата виновен!! Линия била непрекъсната... тя ако беше непрекъсната пежото как ще свие към входа на техномаркет ??? Значи и той е правил неправилна маневра ???
Колега като гледам снимките на първа страница линията е прекъсната и има по една лента в двете посоки.

а аз се чудих как си я видял една, ама не ми се спореше... лентите са две защото е еднопосочно.. има остров със стълбове оттатък тях има още 2 летни.
http://i.id24.bg//im/g/2678_6.jpg

Аре стига сте спорили кой е прав и кой-не! Много от хората тук са били с купени книжки - брех имаме си медиум. Ще помоля колегата, казал това за книжките да редактира поста си, защото сега обижда другите съфорумници. А като гледам е много анонимен, дори и кола не е вписал в профила си??? И също така ще го помоля да обясни как БМВ-то е абсолютно виновно? Големи разбирачи, ей!!!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
twin spark написа:сериозно се плаша като чета темата. бмв-то е виновно напълно. явно доста от вас са с купени книжки
Ти прочете ли какво се е случило бре неуспял алфист такъв?Котцев пише,че от дясна лента пежото прави ляв завой!Я вземи и прочети малко закона за да видиш що за вид МПС има право да прави такъв завой и при какви причини.Защо вместо всички да кълнете как бил виновен и т.н не вземете да погледнете как карате вие и що за майстори зад волана сте!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
kiro_320 написа:а аз се чудих как си я видял една, ама не ми се спореше... лентите са две защото е еднопосочно.. има остров със стълбове оттатък тях има още 2 летни.
А да

Ако наистина пежото е опитало ляв завой от дясна лента .....кофти маневра

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Добре де,всички тука спорите че е виновен,други не....за мен е невинен,но ми е интересно едно.Ево,ако можеш кажи какво ти написаха то незнам акт ли е или нещо друго щом има пострадали, кой определиха за виновен КАТ-аджиите???