Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 27 Юли 2009, 16:57

Е.Димитров написа:...той най-редовно им давал цигари и нещо за хапване,алкохол и тн.в черният ден е дошло въпросното момче и е искал да си опъне палатката до неговата,все пак военният не е искал да има в непосредствена близост до него някакви подобни индивиди,най-малкото заради шума който вечер вдигат и му казал че не желае да си опъва палатка до неговата,тогава започнали приятелчетата на въпросното момче да тормозят военният,замеряли го с камъни него,семейството му и кучето,тормозили го нощно време да се махне,човека се е оплаквал че го тормозят,въпреки че преди това ги е черпил и му били приятели...

това ако е истина, хвърля съвсем друга светлина върху нещата.. :roll:
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

~

Мнение от Mitaka85 » 27 Юли 2009, 17:18

R.I.P.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Юли 2009, 17:26

Така е,те всички им дават,нямаш си представа колко са изпаднали тези млади хора,направо жал да ти стане,едни слаботелесни със татуировки и спластени коси,един колега от форума срещнах там,запознах се покрай БМВ то,защото го беше качил чудно как,даже го и снимах,утре ще пусна снимки,изключително добро момче,владо или нещо подобно с 2 "О" та накрая му бил ника тук,една бяла Е36 кара,те ще ви разкажат за тези млади хора дето обикалят там,нямат никакви пари,не смея да кажа че "крадат" защото не знам подобно нещо,но буквално нямат нищо,нито пари,нито цигари нито храна,а сетете се как се изхранват там.Местните къмпингари им дават по нещо,тези хора там дето почиват от години,забелязах че са много мили и общителни,те им помагат с храна,сутринта ги гледаш по кафетата тези момчета и момичета 3 ма човека на едно кафе,абе ужас,така че истината е малко по-различна...драмата е обаче на лице,един млад живот...не съм съдник аз да кажа какво е щяло да произлезе от този живот...и къде са родителите на тези хора...ама карай

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 27 Юли 2009, 17:43

Аз също съм на мнение, че днешната младеж (от която и аз съм част) е много агресивна и не уважава по-възрастните. Държанието на повечето млади хора е повече от нахално и нагло - псуват, скачат на бой, не уважават родители, учители и т.н.
Дори да се е държало арогантно, това момче не е заслужавало да бъде убито. Никой не заслужава да си отиде толкова нелепо. Това не е решение, а някакво безумие.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 27 Юли 2009, 17:43

Демирев, дори и така да е, въпреки че няма как никой от нас да знае, освен да се оповаваме на слухове, един млад човешки живот си отиде, по адски тъп начин.
Думите са излишни. :|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Юли 2009, 18:00

Element написа:Аз също съм на мнение, че днешната младеж (от която и аз съм част) е много агресивна и не уважава по-възрастните. Държанието на повечето млади хора е повече от нахално и нагло - псуват, скачат на бой, не уважават родители, учители и т.н.
Дори да се е държало арогантно, това момче не е заслужавало да бъде убито. Никой не заслужава да си отиде толкова нелепо. Това не е решение, а някакво безумие.

Ами те се учат от старите, затова са такива-пъзливата гнида, който е стрелял с пищов по невъоръжения младеж е жив пример.
п.п. Говедото защо е тръгнало на плаж с 2 пищова? Да си набавя отстреляни гларуси за грила вероятно....а ротвайлерите предполагам да въртят с опашки чевермето...Никой не тръгва въоръжен по този начин, ако не смята да убива, тоя, който му е издал разрешителното заслужава да гори в ада :twisted:
п.п.п. псетата му на виетнамски кренвирши да ги направят :evil:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от сиса » 27 Юли 2009, 23:21

малко късно чета темата...........

не е истина в колко несправедливо скапан свят живеем,колко млади хора си отиват просто ей така....... :( защото има болни мозъци между нас!то не бяха момчетата пред "соло",то не бяха трима мои колеги и най тъпото е че са все хора жадни за живот!!!!!

Почивай в Мир!
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 28 Юли 2009, 3:03

Как може да отнеме Човешки Живот просто така? Къде е държавата? Къде е справедливото възмездие?
Живеем в смутно време и всякакви ситуаций в които може да попаднем са напълно възможни, но винаги трябва да сме с едно на ум. Недопустимо е поради каквато и да било причина човек да стига до крайност при физическа саморазправа с друг човек. Да не сме варвари? Съвест няма ли този убиец? Ако е имал преди това проблеми с момчето защо не е помислил как да ги разреши цивилизовано? Ако ли пък е бил притиснат от ситуация за неизбежна самоотбрана, то неадекватен ли е бил та е произвел не друг, а смъртоносен изстрел? Отново задавам въпрос без отговор: КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА И НЕЙНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО В ТАКИВА СЛУЧАИ?

:bgflag:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2009, 10:01

saleen написа:
Element написа:Аз също съм на мнение, че днешната младеж (от която и аз съм част) е много агресивна и не уважава по-възрастните. Държанието на повечето млади хора е повече от нахално и нагло - псуват, скачат на бой, не уважават родители, учители и т.н.

Ами те се учат от старите, затова са такива-пъзливата гнида, който е стрелял с пищов по невъоръжения младеж е жив пример.
п.п. Говедото защо е тръгнало на плаж с 2 пищова? Да си набавя отстреляни гларуси за грила вероятно....а ротвайлерите предполагам да въртят с опашки чевермето...Никой не тръгва въоръжен по този начин, ако не смята да убива, тоя, който му е издал разрешителното заслужава да гори в ада :twisted:
п.п.п. псетата му на виетнамски кренвирши да ги направят :evil:

Пак казвам че не познавам лицата в скандала и нелепата развръзка,но по-добре с пистолет стрещу петима с нож....

Как си представяш да отидеш на някакво неохранявано място на палатка със семейството си,да се мотаят всякакви съмнителни типове,да нощуваш на открито и да нямаш средста за самозащита,освен това тука е България,всичко се случва,а и там е пълно със диви прасета,мога да приложа снимки които ми пратиха ония ден да видиш колко прасета и колко са големи

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 28 Юли 2009, 10:47

Е.Димитров написа:
Пак казвам че не познавам лицата в скандала и нелепата развръзка,но по-добре с пистолет стрещу петима с нож....

Как си представяш да отидеш на някакво неохранявано място на палатка със семейството си,да се мотаят всякакви съмнителни типове,да нощуваш на открито и да нямаш средста за самозащита,освен това тука е България,всичко се случва,а и там е пълно със диви прасета,мога да приложа снимки които ми пратиха ония ден да видиш колко прасета и колко са големи

Колега усетил си ги много правилно нещата, човек не отиде ли да види на живо как е там, не може изобщо да придобие реалната представа, и изказва тука съболезнования, за хора, които са бълвоча на обществото... Тез които пишат без да имат реалната представа, нека да си вземат палатчицата, да си вземат приятелката и да се пробват със съвместно съжителство с тези пройдохи...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 28 Юли 2009, 13:49

sappa написа:
Е.Димитров написа:...той най-редовно им давал цигари и нещо за хапване,алкохол и тн.в черният ден е дошло въпросното момче и е искал да си опъне палатката до неговата,все пак военният не е искал да има в непосредствена близост до него някакви подобни индивиди,най-малкото заради шума който вечер вдигат и му казал че не желае да си опъва палатка до неговата,тогава започнали приятелчетата на въпросното момче да тормозят военният,замеряли го с камъни него,семейството му и кучето,тормозили го нощно време да се махне,човека се е оплаквал че го тормозят,въпреки че преди това ги е черпил и му били приятели...

Ако това беше истина, не вярвам близките му да можеха да съберат нужните им пари за толкова кратко време.
Историята, която разказваш се разминава в няколко детайла от историята, разказана от Мишо - всеки може да прецени за себе си.
Очакваме съдът да се произнесе.
Touring & windsurf club

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Юли 2009, 14:24

стига с тоя съд,то ако чакаме на него да разкрие истината!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 28 Юли 2009, 15:12

Извинявай, но това сляпо разбиране за уважаване на по възрастните е един вид клише за мен. За да бъдеш уважаван трябва да спечелиш уважението на хората. Няма значение на колко години си. Така както едно младо момче или момиче си е заслужило уважението, така някой възрастен мъж или жена не заслужават дори мъничко уважение. Познавам много възрастни (спрямо мен) хора, които са такива гадове и мазници и снобове и т.н. и покрай тях съм си изградил това мнение. Естествено не казвам че трябва да има нагло и лошо отношение спрямо тях, просто не трябва да се удостояват със внимание ;]

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2009, 15:14

Georgieff написа:
sappa написа:

Ако това беше истина, не вярвам близките му да можеха да съберат нужните им пари за толкова кратко време.
Историята, която разказваш се разминава в няколко детайла от историята, разказана от Мишо - всеки може да прецени за себе си.
Очакваме съдът да се произнесе.

Аз предлагам на колегите да идат и да видят как е на иракли,там е спокойно...но има доста такива индивиди за които разправям,аз лично никога,за нищо на света няма да опъна палатка там или където и да е и около мен да има шляешти се денонощно подобни момчета,мисля,дори и военният да е виновен(аз мисля че е виновен поради че е отнел живот,и момчето не е било циганин)всички там им казват на тези младежи "буклучета" и всъщност къде са им родителите,как това младо момче ,както казва Мишо е идвал от 4 години там...ми че той е бил на 15-16 години....абе все си мисля че родителите после плачат а преди това не са обръщали внимание на децата които в последствие са станали наркомани и пройдохи.

Свободата е често бъркана със свободията!!!

Сложете си сърце на ръка и кажете,бихте ли допуснали подобни младежи до вашата палатка???
Защото ми е писнало от популизъм и двуличие,не го познавам момчето,може и да е бил свестен,но винаги когато видя такъв тип имам едно на ум...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 28 Юли 2009, 15:31

Е.Димитров написа:
Аз предлагам на колегите да идат и да видят как е на иракли,там е спокойно...но има доста такива индивиди за които разправям,аз лично никога,за нищо на света няма да опъна палатка там или където и да е и около мен да има шляешти се денонощно подобни момчета,мисля,дори и военният да е виновен(аз мисля че е виновен поради че е отнел живот,и момчето не е било циганин)всички там им казват на тези младежи "буклучета" и всъщност къде са им родителите,как това младо момче ,както казва Мишо е идвал от 4 години там...ми че той е бил на 15-16 години....абе все си мисля че родителите после плачат а преди това не са обръщали внимание на децата които в последствие са станали наркомани и пройдохи.

Свободата е често бъркана със свободията!!!

Сложете си сърце на ръка и кажете,бихте ли допуснали подобни младежи до вашата палатка???
Защото ми е писнало от популизъм и двуличие,не го познавам момчето,може и да е бил свестен,но винаги когато видя такъв тип имам едно на ум...

Демирев, вече писах, че познавах момчето, искам само да вметна, че прослувутите родители отдавна не са се интересували от двете си деца. От години момчето и сестра му са се сблъскали сами с предизвикателството наречено живот, без родителите им изобщо да са се поинтересували за тях. Това го казвам аз...нататък ти решаваш.

И не разбирам защо е цялото това ровене, оставете момчето да почива в мир. Знам те, че обичаш да филосовстваш..Грозни са някои коментари...не ви ли писна?

И да...аз никога не бих отишла там с децата си на почивка... ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата