На какво гориво карате...?
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
JENATA NA 6EFA написа:ГАЗТА Е ЗА ЗАПАЛКИТЕ,НАФТАТА ЗА ПЕ4КИТЕ
БЕНЗИНА Е ЗА КОЛИТЕ!!!
![]()

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Изрода написа:Много са ми смешни като вида някоя баровска кола и от страни на бронята дюза за пълнене на газЕми като си тарикат бъди такъв докраи
![]()
Мен по ми става смешно като гледам куцо и сакато 16-ки,18-ки,20-ки и разни дизелаци и т.н. окичени от-до с М пакети.Те завода сигурно не са произвели толкова М-ки,колкото има у нас.Като си гъзе бъди гъзе докрай с истинска М-ка

Иначе по темата бръмча си на газ,от време на време бензин и така.Доволен съм си.И в крайна сметка какво значение има кой с какво кара.Всеки си преценя и това е.Аз с тая кола не смятам да се погребвам,а и ми се обикаля.Отделно вредите върху мотора от алтернативните горива се изказват от хора,които са чули оттук оттам нещо без собствен опит и правят генерални изводи.Лично за мен от бензина и нафтата по-мръсно гориво няма.Газта и метана по-биват в това отношение

8.32
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
на бензин 95, НО само ако стрелката на темепреатура е в синьото, след това на газ
имам ГИ
ако нещо ми прещракне да дигам 6500 оборота си минавам пак на бензинец

ако нещо ми прещракне да дигам 6500 оборота си минавам пак на бензинец

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
\MITETO\ DSB написа:Само незнам тези четри човека на какво друго гориво карат.
ХАХА!Сигурно са на батерии тия.Малко анкетата не ми се вижда реална.напоследък от 10 срещнати коли-6 са дизел,3 газ и 1 бенц,докато анкетата показва че от 3-ма,2-ма са на бензин.Може би се получава така при нас защото повечето карат е30 и е36,които са в по голямата част бензинови,но реалноста в бг е съвсем друга-много рядко се купува вече бензинова кола-и нова и на старо,по причината че много дръпнаха с тоя комън рейл и последните поколения дизел неможеш да го познаеш ниокога само по шума на мотора.За пример вижте някое клипче на Ауди Кю 7 6 литра ТДИ,е нема такъв изрод!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
dieselboy написа:\MITETO\ DSB написа:Само незнам тези четри човека на какво друго гориво карат.
ХАХА!Сигурно са на батерии тия.Малко анкетата не ми се вижда реална.напоследък от 10 срещнати коли-6 са дизел,3 газ и 1 бенц,докато анкетата показва че от 3-ма,2-ма са на бензин.Може би се получава така при нас защото повечето карат е30 и е36,които са в по голямата част бензинови,но реалноста в бг е съвсем друга-много рядко се купува вече бензинова кола-и нова и на старо,по причината че много дръпнаха с тоя комън рейл и последните поколения дизел неможеш да го познаеш ниокога само по шума на мотора.За пример вижте някое клипче на Ауди Кю 7 6 литра ТДИ,е нема такъв изрод!!
А ти чуй МЛ63 АМГ или Кайен Турбо С - тогава ми говори за изроди

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
dieselboy написа:
Именно затова реших да пусна анкетата, за да видим процентно на какво гориво карат БМВистите. иначе извън форума е ясно, че процентите са други. По мои наблюдения в България колите на бензин/газ/нафта са по около 30% , но бях сигурен, че сред BMW-тата процентите ще са други

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
PIONEER написа:Изрода написа:Много са ми смешни като вида някоя баровска кола и от страни на бронята дюза за пълнене на газЕми като си тарикат бъди такъв докраи
![]()
Мен по ми става смешно като гледам куцо и сакато 16-ки,18-ки,20-ки и разни дизелаци и т.н. окичени от-до с М пакети.Те завода сигурно не са произвели толкова М-ки,колкото има у нас.Като си гъзе бъди гъзе докрай с истинска М-ка![]()
Иначе по темата бръмча си на газ,от време на време бензин и така.Доволен съм си.И в крайна сметка какво значение има кой с какво кара.Всеки си преценя и това е.Аз с тая кола не смятам да се погребвам,а и ми се обикаля.Отделно вредите върху мотора от алтернативните горива се изказват от хора,които са чули оттук оттам нещо без собствен опит и правят генерални изводи.Лично за мен от бензина и нафтата по-мръсно гориво няма.Газта и метана по-биват в това отношение
Не става дума за екологично чисти горива и озонови дупки, колега!

Който търси икономия за да си "обикаля" без да се стряска от стрелката на разходомера, все си мисля, че е сбъркал марката!??
П.П. Лично пък за мен по-смръдливи и взривоопасни автомобили от тези снабдени с АГУ или ГИ-НЯМА!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
На служебно...!Dimo написа:\MITETO\ DSB написа:Само незнам тези четри човека на какво друго гориво карат.
На олио

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
А ти колега отварял ли си мотор работил с нашенски бензин и такъв на газ?Аз съм и разликата е очевадна.Отделно вървежа на бенц. от всяка бензиностанция е различен почти всеки път,докато на газ отдавна не съм слагал гадна газ независимо Омв,Шел,Лукойл и т.н...Не ти говоря за озоновата дупка и атмосферата,макар че и за нея трябва да се помисли,защото света ще съществува и за другите след нас и в последните години ако на вас не ви прави впечатление на мен ми е направило,че света се превръща в кочина.Сами се тровим в собствените си лай*а.Да не говорим за въздуха и климата,че не са наред.Пък ако не сте съгласни не знам...
Иначе на мен ми е интересно защо тука голяма част се натискат да пишат компетентни мнения за неща,с които не са наясно.Нищо лично към теб не те познавам може и да си точен пичага,но просто ми е странно пуска се някаква тема и 2/3 от мненията са от хора,които не са имали пряк досег с проблема ама дават там да има мнения...Както и тоя вечен спор газ вс. бензин.При положение,че голяма част нямат газови как така имат изградено мнение-бомби били,смърдяли,за бедняци били.Все някакви квартални легенди възоснова на комшията на брат му сина дето имал кола с агу и той бил казал...
...В такива случаи смятам е по-добре човек да чете запознатите отколкото да се включва с чуто-недочуто
Живи и здрави

Иначе на мен ми е интересно защо тука голяма част се натискат да пишат компетентни мнения за неща,с които не са наясно.Нищо лично към теб не те познавам може и да си точен пичага,но просто ми е странно пуска се някаква тема и 2/3 от мненията са от хора,които не са имали пряк досег с проблема ама дават там да има мнения...Както и тоя вечен спор газ вс. бензин.При положение,че голяма част нямат газови как така имат изградено мнение-бомби били,смърдяли,за бедняци били.Все някакви квартални легенди възоснова на комшията на брат му сина дето имал кола с агу и той бил казал...

Живи и здрави

8.32