Пушите ли?
Модератор: Общи модератори
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Много ме кефи ентусиазма на наскоро спрелите цигарите
Аз лично съм ги спирал три пъти за по три месеца. Всеки път съм бил ентусиазиран по същия начин...и накрая на третия месец отново пропушвах. Първоначално уж една цигара, после хайде още една...и така...сега пуша по 2-2.5 кутии.
Имаше един известен писател, ако не се лъжа Майн Рид, който е обичал да казва "Няма нищо по лесно да откажеш цигарите - аз лично съм ги отказвал над милион пъти"

Аз лично съм ги спирал три пъти за по три месеца. Всеки път съм бил ентусиазиран по същия начин...и накрая на третия месец отново пропушвах. Първоначално уж една цигара, после хайде още една...и така...сега пуша по 2-2.5 кутии.
Имаше един известен писател, ако не се лъжа Майн Рид, който е обичал да казва "Няма нищо по лесно да откажеш цигарите - аз лично съм ги отказвал над милион пъти"

someone написа:Много ме кефи ентусиазма на наскоро спрелите цигарите
Марк Твен

krystal написа:Fking направо ме обнадежди с тез -5 кила дет си ги писал.
Ами хайде де, вече нямаш извинение :>
прочети:
http://spidersport.com/weight-control.php
и другите неща по сайта+форума
поръчвай книгата и след 2 месеца ела да ме цунеш, задето съм ти оправил живота

- someone
-
ja написа:Марк Твен
Винаги го бъркам и винаги ме поправя някой и никога не мога да го запомня

Затова, за да се застраховам добавих "...ако не се лъжа..."

someone написа:Много ме кефи ентусиазма на наскоро спрелите цигарите
и на мен не ми е за първи път, и аз съм правил фаталната грешка с "аре само 1 цигара"
сега съм по-подготвен и с по-различен подход :>
btw, според някаква статистика, повечето хора успяват от 3-4-тия път
Fr33Styl3r написа:Не пуша на 18 год съм. Защото просто не ми е инт. Най - ми е смешно като някой ме пита в колата пуши ли се? то само аз не пуша в нея
Колата май е единственото място където не пуша

Иначе, цигарите са вредни за здравето и трябва да бъдат изкупувани и унищожавани по какъвто и да е начин! Аз ги изгарям.

- someone
-
Fking написа:който наистина иска да ги спре, да пробва тази книга:
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-471/id ... n-kar.html
Поръчах си я...само дано да не е написана в сектантския стил на книги от типа на "Как да отслабнем с 50 кила, да накараме всички жени да се влюбат в нас и да направим 10 милиона долара - всичко за един месец!" че много трудно търпя някой да се опитва да ми вкарва тъпи идеи...
Ще видим

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Не,но пък пия

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
someone написа:Fking написа:който наистина иска да ги спре, да пробва тази книга:
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-471/id ... n-kar.html
Поръчах си я...само дано да не е написана в сектантския стил на книги от типа на "Как да отслабнем с 50 кила, да накараме всички жени да се влюбат в нас и да направим 10 милиона долара - всичко за един месец!" че много трудно търпя някой да се опитва да ми вкарва тъпи идеи...
Ще видимАко стане нещо, ще ви се похваля.
Не, логична и последователна е. Води се най-добрата в бранша
Автора и по едно време е пушил по 100 цигари на ден.
Има клиники/курсове в доста държави, които май също са доста успешни
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Не пуша по 2 причини:
- има по-лесни и бързи начини за самоубийство
- най-ефикасните медикаменти и/или стимуланти на се пушат
От тогава русото не е на мода.
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
..."пушил съм на много различни места,с много различни хора,пуша постоянно и чуствам умора.........
"

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
Re: Пушите ли?
и се съобразявам с малката разбира сеtitto написа:miroslav4ev написа:1.Роди ми се дете и не желаех да му тровя въздуха повече........![]()
![]()
И аз за съжаление пуша като комин, ма ми е кеф, кво да напраа, няма да живеем с орлите я...!![]()

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Обичм да пуша, по-малко да пия и с к*чки като тия да направия ор*ия
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Отказах ги преди 4 години от раз(реших да се пробвам на майтап и ползвах ТАБЕКС) и се чувствам супер.Чак ме е яд че съм ги пушил тези лайна 20 години
.От това по голяма глупост няма.
Все пак си мисля че всичко е на психична основа.

Все пак си мисля че всичко е на психична основа.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
на колежките ще кажа по-добре с 3-4-5 кг отгоре,отколкото пушачки
Аз натиснах мойто домашно любимец
да спре и сега е поне с 4 кг отгоре,ама предпочитам така!!!Аз лично тази година за първи път запалих(на 29 съм-дръъъъът
) и кога с пиене,кога с някого на кафе палех..Но съм спрял ,за да има стимул и мойта маймуна,инак няма да е честно.А съм единствения непушач от цялото ми семейство
Ма пък като седна да пия,не се шегувам,де.а и пороците гадни
Че и ръка за ръка вървят-седнеш някъде на кафенце,оооп иска ти се цигарка,привечер сядаш на барче-ооп я една биричка и ако си с пълен джоб и нямаш работа на следващия ден,спокойно може да осъмнеш по кръчмите.. особено в такава среда на безделници...

Ма пък като седна да пия,не се шегувам,де.а и пороците гадни

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"