Тест Fiat 500 Abarth
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Babuna написа:Иначе - да, Е36 316i e много спешъл автомобил и може би дели 5-6 общи детайла с M3 т.е. почти еднакви са!
Абе, какво де захванахте с мойта кола? Да съм я споменавала някъде? Или да съм казвала... офффф
АМАН ОТ ФЕНОВЕ НА ДРУГИ МАРКИ В ТОЯ ФОРУМ! Вече са повече от тези на BMW... И аз се чудех защо спират да пишат истински ентусиасти тука... и защо вече не стават хубави Теми и дискусии... Само някви женички с умрели 316-ки пишат, дет не могат да различат Истинския спортен Автомобил Фиата с 500 Аборта от М3...
И някой да каже колко струва Сапунерката... Решила съм да минавам към Кифлите

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аз съм карал абарт чинкоеченто в Италия (и май съм единствения от пишещите в темата), колата е уникална, има хиляда лиготии, върви като луда и е НОВА!!!
така че ш въ замоля Е30, Е34, 36 и другите пълнолетни таралясници изобщо да не ги класирате в тва състезание... да да знам колко са истински и надеждни старите коли
П.П. не го сравнявайте и с ново БМВ защото фактора цена е много важен...
така че ш въ замоля Е30, Е34, 36 и другите пълнолетни таралясници изобщо да не ги класирате в тва състезание... да да знам колко са истински и надеждни старите коли

П.П. не го сравнявайте и с ново БМВ защото фактора цена е много важен...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ И аз да вкарвах автомобили от Италия и аз щях да пиша нови автомобили с най-големия шрифт
Стигна се дотам ,че новите коли са ни все у сервизите а старите не се предават та не на мен тука тия приказки
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Azrail
- UFO Pilot
-
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5