Карате ли след употреба на алкохол?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Карате ли след като сте пили?

Категорично НЕ - Никога
108
48%
Изключително рядко
33
15%
На 1-2 бири - ДА
59
26%
Случва се и на повече от 1-2 малки... уискенца ;)
26
12%

Общо гласове : 226
младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 11 Яну 2009, 14:10

Hugo Boss написа:И какъв е извода щом дрегера е показал - 0 значи не е бил пиян. А катастрофи се случват на всеки...

Как по ясно да го кажа

.Еми тоя пич му се скъси живото с 10 години наи малко ,защото преди 2 часа беше ппил бира и половина.Да не ви казвам как изглеждаше в продължение на 1 час докато доиде КАТ за да духа на дрегера,просто мислеше че живота му е свършил и отива в затвора и потъва с много пари.ПРОСТО КРАИ.
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 11 Яну 2009, 14:22

Явно си е бил паника човека. Щом знаеш кво си пил и кога си пил и си уверен в себе си какъв е смисъла да си вкарваш лоши филми и сам да се депресираш? Станалото станало. На всеки се случват катастрофи.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 11 Яну 2009, 14:25

The_Ancient написа:
Evelin Cotsev написа:А иначе след 5 големи водки ми е показвало 1.34 на дрегер.

Ако е за цела вечер, може, иначе трудно.
На мен 6 водки - 4.00, на дрегера в дискотеката.

пити за около 3 часа . 186-7 съм висок и съм 106 килограма.
It`s party time !

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Яну 2009, 14:26

Изрода иска да каже, че си вкарваш егаси автогола, ако стане някво ПТП по твоя вина и си пил някво никво количество алкохол преди еди колко си време... И че Неговия приятел е извадил бесен късмет, че не му е показало нищо на дрегера / явно е минало повече време и организма му го е абсорбирал/. И стреса, който е приживял, докато разбере дали ще му отчете, във никакъв случай не може да се сравни с удоволствието да пийнеш 1-2 бири...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 11 Яну 2009, 14:32

Е то закона не са го направили случайно да е до 0,5 промила и че до тоза стойност ти си адекватен и може да караш МПС. Излиза че човека е пил на обяд бира и половина и след обяд е направил ПТП.
То и аз да видя полицейска кола тоталка и аз ще се панирам, ама едва ли ще търся вина в бирата която съм пил преди 2 часа. По-скоро в моита момента преценка и реакция, гуми и т.н.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

...

Мнение от Изрода » 11 Яну 2009, 14:58

Hugo Boss написа:Е то закона не са го направили случайно да е до 0,5 промила и че до тоза стойност ти си адекватен и може да караш МПС. Излиза че човека е пил на обяд бира и половина и след обяд е направил ПТП.
То и аз да видя полицейска кола тоталка и аз ще се панирам, ама едва ли ще търся вина в бирата която съм пил преди 2 часа. По-скоро в моита момента преценка и реакция, гуми и т.н.

Да бе тои се удари щото караше бързо и изведнъж всички намалиха пред него заради патрулката,и тои мина в дясната лента да не удари предния,ама там патрулката.От там аиде пак към колоната и му се завъртя задницата (лоши задни гуми на предно предаване) фрасна предния и тои размаза патрулката и я качи на тротоара,а моя човек изхвърча във насрещното и замалко да се метне в реката.А аз бях 100 метра зад него и го видях всичко това.Чуството е неуписуемо когато виждаш твои близък (като братя сме) да му се случва нещо подобно и ти гледаш и неможеш нищо да направиш.

Това беше причината,но от там почва СЪМНЕНИЕТО и не можеш да си сигурен изобщо какво ще покаже дрегера-за това говоря.Просто си мислиш ЕДИН ГОЛЯМ КРАИ,съдилища ,затвори,пари чудеса а тогава бяхме на по 21 години.

ПС Човек каквото сам си направи никои не може да му го направи.
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 11 Яну 2009, 15:07

Аз също не пия като излизам с колата...
Ако съм решил да пия излизам без люБИМАТА и се правя на мармалад и тва е. Що трябва после ако недай си боже стане нещо да си докарвам допълнителни главоболия!?
Иначе са ме карали и са ми наливали разни "приятели" в чашата алкохол, но не я пипвам, щото знам, че един път престъпя ли си думата ще го направя и втори и трети и т.н.

Който каквото си иска да говори, на мен така си ми е добре! 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 11 Яну 2009, 15:17

А всъщност какъв е закона?
Ако стане ПТП очевидно не по твоя вина - някой те засече, шибне те отзад и т.н. и дрегера покаже м/у 0.1 до 0.4, автоматично ти ли ставаш виновен, защото все пак си употребил въпреки че е в допустимите граници?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 11 Яну 2009, 15:25

над 0,5 вече ти носиш вина независимо от случилото се. Даже си мисля, че и двамата ще получат акт, защото и двамата са в нарушение.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 11 Яну 2009, 15:43

Това е ясно - говорим за под 0.5, но все пак употребил.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 11 Яну 2009, 15:45

Няма проблем под 0.5, но може да те пратят на кръвна проба все пак.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 11 Яну 2009, 16:03

винаги не си ли пинем не се ка4вам у колата :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 11 Яну 2009, 16:22

Hugo Boss написа:над 0,5 вече ти носиш вина независимо от случилото се. Даже си мисля, че и двамата ще получат акт, защото и двамата са в нарушение.

И аз си мислех така, но на братовчед ми му писаха акт за неправилна маневра довела до ПТП, при положение че другия водач е бил с 0,7 промила - на него само акт за алкохол :roll:
R6 - Was sonst?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 11 Яну 2009, 16:57

Така де, и двамата са с акт. Но кой изкараха виновен? Пък и с някой друг лев полицаите са готови да променят цялата ситуация...

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 11 Яну 2009, 17:16

Имам книжка от година и няколко месеца, никога не ми се е случвало да съм пила дори една бира и после да карам. Полицаи още не са ме спирали :roll:
Dare To Dream

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата