За кой ще гласувате на парламентарните избори?
Модератор: Общи модератори
Мангалите, Дзверо незнаят, кои какви са... казват им да гласуват и те гласуват за едно кебабчче или некой лев...
ДПС се възползват от негласуването на Българите за да вкарат карабини в парламента.
Заебете тия утопии, че нема достоен и т.н. гласувайте за да имаме Българко мнозинство.
Както е ясно на всички, винаги има и по-зле, така че давайте да се стегнем малко, че срамота вече...
ДПС се възползват от негласуването на Българите за да вкарат карабини в парламента.
Заебете тия утопии, че нема достоен и т.н. гласувайте за да имаме Българко мнозинство.
Както е ясно на всички, винаги има и по-зле, така че давайте да се стегнем малко, че срамота вече...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Мен ме кефи Костов! Определено най-умния от публичните личности. Нещо се усраха лошо преди години със СДС, но честно казано не знам подробности. Склонен съм да му се доверя, но още не съм решил твърдо Костов или Атака!
С интерес бих гледал дебат м/у Костов и Станишев, ще има смях направо незнам това лице къде го намериха, премиер да го направят
С интерес бих гледал дебат м/у Костов и Станишев, ще има смях направо незнам това лице къде го намериха, премиер да го направят

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
b2 написа:Мен ме кефи Костов! Определено най-умния от публичните личности. Нещо се усраха лошо преди години със СДС, но честно казано не знам подробности. Склонен съм да му се доверя, но още не съм решил твърдо Костов или Атака!
Костов,че е умен умен е но си е комунист, и няма да потърси отговорност за престъпленията извършени от комунистите, същото важи с пълна сила за Бойко, неможе да си охрана на Тодор живков ако не си комунист.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ja написа:Мангалите, Дзверо незнаят, кои какви са... казват им да гласуват и те гласуват за едно кебабчче или некой лев...
Яворе, е кажи ми сега като интелигентен човек, мани докторите у темата, туй мислене ли е...
Остави мангалите и остави факта, че се изказваш за въпрос, за който само си чувал и си виждал на светофара(мангалите).
По тая логика според мен утре може политико - мафиотската клика да регистрира партия на Митьо Очите.
Партия МОГА примерно. Абревиатура на "Митьо Очите Гради Авторитет".
И я пускат на изборите. Те и партията на Митьо Очите.
И се почва тогава. Гласувайте! Гласувайте щот мутрите ше ни превземат! Гласувайте, щот мутрите са твърдо мнозинство от 5% и ние ако не идеме до урните те ше идат! Гласувайте против МУТРИЗАЦИЯТА на България...
И... кво им трябва на политиците - мафиоти в тоя случай за да спечелят? Нали разбираш.. . Аз трябва да избирам или Митьо, или тях...
Трябва им за идеята:
1. Един идиот за да бъде номиниран.
2. Една държава от идиоти, за да гласува "уж" против идиота.
И... Те без да са направили нищо, ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ.... Сменят х*я, с който ни е*ат.
И тоя сценарии колко пъти го видехме? Колко?
Все с "Враг" на изборите.
1. Жоржи
2. Лупи
3. Ахмедчо
4. Воленчо....
Е не мислиш ли, че ми стига да ме правят на идиот? Аз си взех поука. Вие щом не искате... Гласувайте против ДПС, СДС, ДСБ.....
Аз ше чакам, докат дойде да гласувам за.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Определено бих искал резултатите от изборите да са като тези в анкетата от темата. С малко разместване между първата и втората партии- не съм му фен на ББ и няма причина да му вярвам. Когато беше ген сек на МВР, а аз кандидат за системата, схемата беше да те уреди за там я ЦЦ, я секретарката Ани- е щом така се избираха кадрите, значи разложението в МВР е почнало от там. Сигурно има читави хора сред неговите, ама мерси- нема нужда, щото рибата си има глава и тя отдавна е замирисала.
След това малко отклонение искам да кажа само, че изборите ще са голяма битка, когато в тях се включат подкупените и неграмонти роми, автоекскурзиантите на Доган и твърдия, изчезващ електорат на БСП. Мислете и непременно гласувайте, за да променим нещо. Може със милиметър да е, но да има промяна.
След това малко отклонение искам да кажа само, че изборите ще са голяма битка, когато в тях се включат подкупените и неграмонти роми, автоекскурзиантите на Доган и твърдия, изчезващ електорат на БСП. Мислете и непременно гласувайте, за да променим нещо. Може със милиметър да е, но да има промяна.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Тия, които са решили да не гласуват да мислят разумно и да не се излагат такива и догодина да го направят /много ли сте доволни от тия сега?/! Аз ще гласувам за тези, които досега не са печелили партийно мнозинство - ГЕРБ. Идеални няма! 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Страхувам се,че си доста прав...И на мен преди избори по медиите всичко ми прилича на сергия-наредили са за всеки вкус-един му харесва да се сеща за светлия минал строй на соца,друг мрази циганите,трети се има за турчин,дори да не знае в ква посока е Турция,4ти харесва крайно дясно и всеки е спокоен най=накрая ,че е "свършил своята работа",като е упражнил основно свое конст. право...-"на глас" И онея гнилочи са доволни винаги,100 процента гаранция.Имаше един изтрит лаф-изборите не променят нищо,ако го правеха,щяха да ги забранят....D3BEP написа:ja написа:Мангалите, Дзверо незнаят, кои какви са... казват им да гласуват и те гласуват за едно кебабчче или некой лев...
Яворе, е кажи ми сега като интелигентен човек, мани докторите у темата, туй мислене ли е...
Остави мангалите и остави факта, че се изказваш за въпрос, за който само си чувал и си виждал на светофара(мангалите).
По тая логика според мен утре може политико - мафиотската клика да регистрира партия на Митьо Очите.
Партия МОГА примерно. Абревиатура на "Митьо Очите Гради Авторитет".
И я пускат на изборите. Те и партията на Митьо Очите.
И се почва тогава. Гласувайте! Гласувайте щот мутрите ше ни превземат! Гласувайте, щот мутрите са твърдо мнозинство от 5% и ние ако не идеме до урните те ше идат! Гласувайте против МУТРИЗАЦИЯТА на България...
И... кво им трябва на политиците - мафиоти в тоя случай за да спечелят? Нали разбираш.. . Аз трябва да избирам или Митьо, или тях...
Трябва им за идеята:
1. Един идиот за да бъде номиниран.
2. Една държава от идиоти, за да гласува "уж" против идиота.
И... Те без да са направили нищо, ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ.... Сменят х*я, с който ни е*ат.
И тоя сценарии колко пъти го видехме? Колко?
Все с "Враг" на изборите.
1. Жоржи
2. Лупи
3. Ахмедчо
4. Воленчо....
Е не мислиш ли, че ми стига да ме правят на идиот? Аз си взех поука. Вие щом не искате... Гласувайте против ДПС, СДС, ДСБ.....
Аз ше чакам, докат дойде да гласувам за.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Ама извън логиката идиотите косвено подкрепят резаните идиоти и педераси(щот на Серго гаджето му не е репортерка) 

Последна промяна alX3m на 14 Дек 2008, 13:18, променена общо 1 път
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
То хубаво, ама... Към тия резултати горе прибавете 20% за БСП „твърд електорат“, дето не пишат тука... И процента на негласувалите го разделете на 2, за да получите процента на ДПС...
Иначе аз мисля да гласувам за ДСБ.
Иначе аз мисля да гласувам за ДСБ.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Само едно въпросче да питам тия дето вече им излиза чак пяна от устите.Абе я ми обяснете защо след толкова гласувания от 1989г (някой от вас май и не я помнят тази година ) до сега -2008 тоест 19 години нищо в държавата не се е оправило както би следвало за тези години.До преди 10 години всичко живо гласуваше и какво стана.................ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.Богатите още по богати,мутрите с легализиран бизнес,бедните още по бедни.Така ще е още мнооого време.Дори и партия от ЛУНАТА да изберат пак ще е това което си беше през изминалите 19 години на "надежда".Ама те са го казали НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА ама все пак и тя умира.Кучето си върви кервана си лае. За съжаление това е реалността която някой още не искат да признаят.И това е тъжното НО Е ФАКТ.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
AGT написа:Само едно въпросче да питам тия дето вече им излиза чак пяна от устите.Абе я ми обяснете защо след толкова гласувания от 1989г (някой от вас май и не я помнят тази година ) до сега -2008 тоест 19 години нищо в държавата не се е оправило както би следвало за тези години.До преди 10 години всичко живо гласуваше и какво стана.................ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.Богатите още по богати,мутрите с легализиран бизнес,бедните още по бедни.Така ще е още мнооого време.Дори и партия от ЛУНАТА да изберат пак ще е това което си беше през изминалите 19 години на "надежда".Ама те са го казали НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА ама все пак и тя умира.Кучето си върви кервана си лае. За съжаление това е реалността която някой още не искат да признаят.И това е тъжното НО Е ФАКТ.
Много е просто - защото за тези 19 години, ДПС не са изпускали властта от ръцете си... Защото нито една от партиите, които са участвали в управлението през тези години не се е вдигнала срещу ДПС, а напротив, споделяли са властта с тях и са им лизали гъзовете. Защото е нямало "Атака", които съм сигурен, че няма да се коалират със ДПС при каквито и да е било обстоятелства и да им дават да си правят каквото искат, а точно обратното, ще направят всичко възможно да ги унищожат!
Poki написа:AGT написа:Само едно въпросче да питам тия дето вече им излиза чак пяна от устите.Абе я ми обяснете защо след толкова гласувания от 1989г (някой от вас май и не я помнят тази година ) до сега -2008 тоест 19 години нищо в държавата не се е оправило както би следвало за тези години.До преди 10 години всичко живо гласуваше и какво стана.................ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.Богатите още по богати,мутрите с легализиран бизнес,бедните още по бедни.Така ще е още мнооого време.Дори и партия от ЛУНАТА да изберат пак ще е това което си беше през изминалите 19 години на "надежда".Ама те са го казали НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА ама все пак и тя умира.Кучето си върви кервана си лае. За съжаление това е реалността която някой още не искат да признаят.И това е тъжното НО Е ФАКТ.
Много е просто - защото за тези 19 години, ДПС не са изпускали властта от ръцете си... Защото нито една от партиите, които са участвали в управлението през тези години не се е вдигнала срещу ДПС, а напротив, споделяли са властта с тях и са им лизали гъзовете. Защото е нямало "Атака", които съм сигурен, че няма да се коалират със ДПС при каквито и да е било обстоятелства и да им дават да си правят каквото искат, а точно обратното, ще направят всичко възможно да ги унищожат!
Не е вярно! Само при Иван Костов бяха в немилост! Иначе си прав при всички останали ДПС са участвали във власта.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Атака отново - просто има някой неща които не се споменават а се четат м-у редовете, Кузов може и да е педофил може и да не е - ето на мен не ми пречи да кажа ако познавах Ахмед Доган че ме е изнасилвал като малък. Просто винаги ще се намерят начини да се омаскарят потенциалните победители. Просто политиката е МРЪСНА игра. Иначе Волен до сега не съм чул да каже някаква глупост или да направи гаф.
По отношение на катастрофата на магистрала тракия - младежа който е карал лада-та по неофициални данни е агент на англииското кралство.
Споделям какво съм попрочел напред назад по вестници, новини коментари и тн...
За ДПС и БСП няма да коментирам че направо ми се плаче, СДС и там същата история, НДСВ до колкото си спомням след като започна краденето всичките му членове които бяха идеолози напуснаха партията и станаха независими депутати.
По отношение на катастрофата на магистрала тракия - младежа който е карал лада-та по неофициални данни е агент на англииското кралство.
Споделям какво съм попрочел напред назад по вестници, новини коментари и тн...
За ДПС и БСП няма да коментирам че направо ми се плаче, СДС и там същата история, НДСВ до колкото си спомням след като започна краденето всичките му членове които бяха идеолози напуснаха партията и станаха независими депутати.