Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли
Модератор: Общи модератори
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
POL_Starshi написа:А ето,че каката вече е минала!![]()

Бате, тя е опрайла работата. Тъй ми изглежда.
Благодаря за веселбата!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
и ти и аз знаеме че в тая държава законите не действат както трябва, паяк и да викнеш докато (ако изобщо) дойде тоя бастун ще си е тръгнал между 6 и 8 пъти. Убедил съм се че с добро става само с комшиите от блока щот всеки ден се гледаме и няма как да не се разбираме (или пък имам свестни комшии). Ама така НАГЛО да правиш каквото си пожелаеш си е явно неуважение към другите които те заобикалят + тва не виждам защо се впрягаш по темата след като сам каза че винаги паркираш нормално - ти не би бил засегнат от евентуални последствия. Винаги съм бил съгласен с изказванията ти, ама по тая тема нещо не ми харесваш, ДА има закони които го забраняват, НО те не се прилагат на практика. Колегата по-горе например е съгласен да си носи отговорността пред органите на МВР от паркиране на забранено място, но ако някои му надере колата то той ще носи отговорност пред него
а защо не е обратното ако паркираш на забранено да си носиш отговорността пред някое частно лице, а когато някое частно лице ти надере колата да си носи отговорността пред МВР 

-Maxxx- написа:xterminat0r написа:
Коя е тая, че да раздава правосъдие?
По същата логика, .....
ти нещо губиш логиката.
Същата логика ти я казаха - тя като пресича неправилно и да я бутне някой. Това е логиката.
а тези където паркират така, трябва да се притесняват от закона.
Пак те питам изслушана ли е втората страна, че съди без негово присъствие и съди, защото го няма. Едва ли ще го направи същото пред шофьора. Другия въпрос е дали подбира колите или драско всичко наред от коли за 2-3 хил лева до такива за 200 - 300 хиляди.
както казах - Циганска му работа!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Точно там е проблема, колега spacepl, че аз паркирам винаги нормално, н но съм намирал два пъти одрана колата си, паркирана долу пред нас, до колчетата плътно.
Одиранията, както писах, са S - образни, на предния капак, видимо умишлени.
И с тая тема взех да си ги обяснявам. Вероятно, понеже другия тротоар е пълен с джипове, някоя такава овца с количка се е опитвала да пресече и да се качи на този.
Но сигурно близо пред мен е имало паркирала друга кола, близо, щото няма как.
И овцата не е можела да мине с количката през колоната паркирали коли по краткия път за да стигне до тротоара.
И Давайййййййй. С Пироня!!!
Кой крив, кой прав....
Нема друго обяснение. Съсед дет ме познава да ми се сърди че съм паркирал пред нас... трудно.
На колите на пътя не преча. Обичайно и оставям дистанция на паркиралите за да могат да излезат.
Та... Общо взето ми е към все тая кво мислиш за тея ми постове.
Аз ти казах, квото ти казах.
А горе имаш ... ясна картинка.
Оправена работа.
Тази картинка ми оправи настроението. Мерси, Дунчев!
Одиранията, както писах, са S - образни, на предния капак, видимо умишлени.
И с тая тема взех да си ги обяснявам. Вероятно, понеже другия тротоар е пълен с джипове, някоя такава овца с количка се е опитвала да пресече и да се качи на този.
Но сигурно близо пред мен е имало паркирала друга кола, близо, щото няма как.
И овцата не е можела да мине с количката през колоната паркирали коли по краткия път за да стигне до тротоара.
И Давайййййййй. С Пироня!!!
Кой крив, кой прав....
Нема друго обяснение. Съсед дет ме познава да ми се сърди че съм паркирал пред нас... трудно.
На колите на пътя не преча. Обичайно и оставям дистанция на паркиралите за да могат да излезат.
Та... Общо взето ми е към все тая кво мислиш за тея ми постове.
Аз ти казах, квото ти казах.
А горе имаш ... ясна картинка.
Оправена работа.
Тази картинка ми оправи настроението. Мерси, Дунчев!
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Права е друг път....
Това може да го направи само една високо комплексирана личност...
В нормалните държави се звъни на компетентните органи
Паркинги и гаражи се отзовават между впрочем...
Това може да го направи само една високо комплексирана личност...
В нормалните държави се звъни на компетентните органи

Паркинги и гаражи се отзовават между впрочем...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Според мене е повече от логичноD3BEP написа:.Ма кво ти трябва да ходиш да го приказваш по медиите?
Ае обясни ми.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Сега ако се появи и някой татко с ГАЗ, който да не намалява скоростта като му секнат пътя, горките катаджии ще останат без работа. Браво на женат, че се показа по телевизията за разлика от повечето велики братя раздаващи шамари зад клавиатурата. Ако я видя с ключа в ръка не знам как ще реагирам, но ако я видя да се мъчи да се провира и с количката ми одере колата може,и да се засрамя.
- ПП; Сега кметовете да вземат да се сетят, че по-добре да назначат майки на работа отколкото да трошат милиони по "паркинги и гаражи", а и за окото ще е по-приятно

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Сега се разбра кой паркира неправилно .
- Както каза колегата - и ДА и НЕ . Като драска другите коли - Да ,като са нашите Не.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
На никой не му е приятно да му надерат или счупат нещо по колата. Тук доста "герой" се изказаха, че ако я видят ще и счупят главата. Защо? Защото иска да мине безпрепястствено по третоара без да се налага да слиза на платното, където ако не я отнесе някой ще отнесе яко псувни? И като одере колата какво ще се случи ще дойде края на света и вече не можете да се фукате пред приятелите ква ви е "страшна" колата? Третоарите са за пещеходци!!! Това ако не ви е ясно по-добре да ходите по Африка некъде. И оправданието, че няма къде да се спира не върви. Некой беше попитал какво застрашава паркираната кола живота. Еми застрашава, че трябва да слезне на платното за движение и от там некой селски бег да се изсили за да си покаже колко му върви каруцата и да отнесе дали ще е дядо баба майка с дете или само дете пък било то и младеж на 20 години. Тук в този форум голяма часто от хората парадират колко са толерантни на пътя как карат нормално със 50-60км как пускат хората на пешеходна пътека ама сега наскачаха като ужилени. Паркирането на третоарите застрашава косвено, ама някой хора не го разбират или не им изнася. Защо мен не са ми драскали по колата и чупили? Защото не спирам "като идиот" Айде със здраве
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Не знам кой къде живее, работи и паркира, но борбата за паркиране, не казвам правилно паркиране, въобще за паркиране в Центъра е жестока. На синя зона също доста често няма места... Съвсем наскоро и аз имах случка - след поливин часово обикаляне из уличките около Патриарха и Раковска, зверско закъснение на важен договор, паркиране с триста зора на един тротоар, някъв дядка доста агресивно ми направи забележка, как щяла да мине количка от там. Вече бях достатъчно изнервена, да не говоря, че според мен имаше място, та само му дадох знак
ЗАМИНАВАЙЙЙЙ... В никакъв случай не оправдавам такъв зверски начин за справяне с проблема с проходимостта па тротоарите. Та тази мила майка, ако я видя да ми дере колата и съм "в настороение" ще отнесе някоя и друга тупаница със сигурност. Съгласна съм, видяла се е в чудо всеки ден да слаломира с количката, и то и на мен не ми е лесно като съм пешоходец, ама все пак... хайде не с такива средства! Търсела си по дебел пирон! Изпитвала удоволствие - е, това ако е нормален човек? С незаконни средства и с агресия не трябва 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
sonny е прав за мен...
Аз нямам дете, но си представям как си бутам количката и някакъв педал е спрял на еб*м ти страна на тротоара. Бъдете сигурни, че не ще го надера ами и шутове ще отнесе и сега ще ви кажа защо. Има места обозначени за паркиране, има места обозначени за пешеходци, има места обозначени за колоездачи. При всяко прекрачване на границата трябва да последва санкция, като няма кой, ще се самосанкционираме. Аз имам един прост комшия, който си паркираше колата на тротоара срещу блока и задръстваше пешеходците. За да минеш или си в калта на поляната или си на булеварда, на който летят с по 90-100... Той си понесе последствията. Имам един приятел, дето като не му изнася как паркират тия от неговия блок вади въжето от багажника, закача го на колата и му я премества по средата... И да ви кажа хич не е избирателно и тихо. Прави го така, че да събуди целия блок включително и собственика. И сега не казвайте тоя ако го видя това, ако го видя онова, защото не е баш така... Когато ми пречи да си мина с детето ще си понесе последствията така както аз съм си ги понесъл след като той е спрял на средата на тротоара. Като няма къде да паркира ще обикаля и ще търси...
Тая жена я оправдавам на 100%, така както ще оправдая някой ако слезне и ми налети след като му огъна калниците...
А тоя с Пасата дето му показахте снимката заслужава секс в малкото пространство от ляво...
Аз нямам дете, но си представям как си бутам количката и някакъв педал е спрял на еб*м ти страна на тротоара. Бъдете сигурни, че не ще го надера ами и шутове ще отнесе и сега ще ви кажа защо. Има места обозначени за паркиране, има места обозначени за пешеходци, има места обозначени за колоездачи. При всяко прекрачване на границата трябва да последва санкция, като няма кой, ще се самосанкционираме. Аз имам един прост комшия, който си паркираше колата на тротоара срещу блока и задръстваше пешеходците. За да минеш или си в калта на поляната или си на булеварда, на който летят с по 90-100... Той си понесе последствията. Имам един приятел, дето като не му изнася как паркират тия от неговия блок вади въжето от багажника, закача го на колата и му я премества по средата... И да ви кажа хич не е избирателно и тихо. Прави го така, че да събуди целия блок включително и собственика. И сега не казвайте тоя ако го видя това, ако го видя онова, защото не е баш така... Когато ми пречи да си мина с детето ще си понесе последствията така както аз съм си ги понесъл след като той е спрял на средата на тротоара. Като няма къде да паркира ще обикаля и ще търси...

Тая жена я оправдавам на 100%, така както ще оправдая някой ако слезне и ми налети след като му огъна калниците...

А тоя с Пасата дето му показахте снимката заслужава секс в малкото пространство от ляво...